Ben kendisini çok güzel buluyorum. Bazı insanlar Hande nin çok sıradan bir güzelliği olduğunu düşünüyorlar. Kahve göz siyah saç, sıradan bir türk kızı diyorlar. Sizler neler düşünüyorsunuz? Hande Erçel bence çok güzel peki ya sizce?
Ben handeyi estetik yaptırmadan önce yine beğenirdim ama çok güzel bulmazdım. Ortalamanın biraz üstü derdim ama son zamanlarda çok beğeniyorum bence çok güzel olmus. Her şey renkli gözlü ve sarışın olmak değil ki. Bunu bir sarışın renkli gözlü olarak söylüyorum. Hande estetikle yüz şeklini çenesini çok iyi yaptırmış bence. Elmacık kemikleri de güzel kirpikleri de güzel. Açık renk saçı beyaz teni renkli gözü yok onda ama yüz hatları güzel işte ben beğeniyorum
Tam ortalama tipik Türk kızı tipinde, hiç bir özelliklliği farklılığı yok, benim çoğu arkadaşıma yeminlen benziyorr. Bide çok itici hiç masumiyeti yok sinsi bakıyor aşırı güzel değil fahriye Evcen daha güzel bundan
@Berivann6 Fahriye Evcen'e öyle bayılmam ama Hande yi o kadar Beğenemiyorum ki Fahriye bile ondan daha güzel geliyor. Ama Türk kadın oyuncular. Da Tuba Büyüküstün üstüne tanımam bence en güzeli ve en doğal Tuba Büyüküstün kırmızı çizgimdir. ☺️
Ben tuğbayı da beğenmiyorum donuk ve soğuk geliyor :) bir de onda da bu tabiri yapmak istemem ama köylü kızı tipi var ama estetiksiz olması iyi tabi Fahriyeninde şuanki halini beğenmiyorum oda biraz havalı geliyor çok sevmiyorum ama eski hali iyiydi yüz olarak
@Berivann6 Yaş olarak 20'sin Tuba Büyüküstün'in gençliğindeki hallerini pek bilmezsin belki ama Çemberim de gül oya, Ihlamurlar altında dizilerinde efsane güzeldi. Ihlamurlar altında da hayran kalmıştım hala Türkiye de ünlü olarak ondan daha güzelini görmedim gelmed bence ☺️ Ama soğuk bir kadın seksapeli, çekicilgi yok. Ama Fahriye Evcen ve Hande Erçel gibi Egolu değil bence asaleti var ama seksii değill
@Berivann6 İkisi de bana aşırı antipatik geliyor, yani güzellik algılarıma uyan tipler olsa bile yine sinir olurdum yine sinir olurdum. Çözemediğim bir antipatiklik var aslında ben genel olarak Tuba Büyüküstün dışında Türk kadın oyuncuları pek beğenmiyorum Esra bilgiç hoş biraz ama oda soğuk
@Berivann6 Hande ve Fahriye ego konusunda Tubanın yanında egosuz kalırlar ama ikiniz kıskançlıktan fahriyeye ve handeye kafayı takmışsınız. Fahriye çirkin ama Hande aşırı güzel
@Handdeemiyy Fahriye Evcen patates burunlu resmen gözleri donuk nesini beğenicem onun 😅😅Hande de tabak yüzlü tipsiz bir kezoo sen çirkin olduğun için kendine benzer tipleri abartıyorsun
@Handdeemiyy fahriye handeye göre özellikle yaprak d9kümünde çok daha güzeldi Hande sıradan geliyor bana bir tek Azize diye bir dizisi vardı orada beğenmiştim sonradan daha sıradan hala ve egolu hale geldi sevmiyorum genelde olarak beğenmiyorumda
@LadyHeard Katılıyorum Tuba Büyüküstün güzel kadın ben 20 yaşındayım ama net hatırlıyorum Ihlamurlar altında, Gönülçelen, Asi dizilerinde çok güzeldi çok duru ve doğal bir güzellikti hala da öyle. Esmer kadınları genelde hiç beğenmiyorum ama Tuba istisna benim icin, göz rengi de çok ender bulunan çok güzel bir tonda. Ailecek bayılıyorduk ona o zamanlar.
@LadyHeard hep Beren Saat ile kıyaslıyorlardı ama Beren saatin ağzı Tır gibi çok geniş ve büyük😂Tuba açık ara daha güzeldi. Gözleri olmasa Beren saat hiç güzel değil sadece gözleri güzel bence. Ve aşkı memnudaki rolü sayesinde abartıldı.
@Berivann6 Fahriye de yaprak dökümünde çok güzeldi Hande de güneşin kızlarında benim ilgimi çekmişti o zamanlar ama şimdi güneşin kızlarına tekrar baktım ve eskisi gibi beğenemedim gayet sıradan bir tipte geldi bana şu an. Yani Tuba köylü kızı gibi bulunabilir göreceli bişey ama Hande de köylü kızına benziyor ki. Hani daha avrupai yüzleri beğensen Tubayı köylü bulmanı anlarım da eskiden handeyi beğenip, Tubaya köylü demen saçma geldi çünkü Hande de tüm dizilerinde çok köylü tipindeydi hala da öyle çok Ortadoğu tipli ve çok sıradan bir yüze sahip. Aşk laftan anlamaz dizisinde dudakları çok inceydi dolgu da yaptırmış çenesi de armut gibiydi orda
@Ckdjeksljvh haklısın güneşin kızlarına bende şimdi tekrar bakınca baya sıradan duruyor zaten o dizinin başında begenmezdim sonradan biraz beğendim o dizide biraz tatlıydı birazda samimiydi ama şuanki hali çok daha iticileşmiş ve dahada sıradan olmuş geldi genel olarak evet sıradan bir tipi var fiziği yüzü Ortadoğuna hitap ediyor Avrupai bir havası yok bu yüzdende genelde Araplar takip ediyor ben beğenmiyorum şu an hiç eskiden doğaldı diye biraz tatlı bulmuştum ama şu an bakınca sevmediğim için eski halinide iyi bulmuyorum artık
@Berivann6 evet. eski hali daha iyiymiş yine de şu anki halinden. Şimdi çenesini çok törpületmiş tuhaf duruyor çenesi, yüzünde hiç yanak kalmamış yüzü çok zayıflamış estetik yaptırdığı çok belli gözleri bile değişmiş zayıflıktan mı bilmiyorum ama sağlıksız duruyor. O kadar yanaklarını aldırmasaydı keşke cünkü erken çökebilir yüzü. Yanaklar insanı canlı gösterir bence
@Ckdjeksljvh katılıyorum sıradanken daha sıradan olmuş bence bir de şu an karakter olarakta havalara girmiş geliyor itici davranıyor itici bakıyor falan eskiden birazcık daha farklı bakıyordu
@Ckdjeksljvh Beren saat konusunda hemfikir oldum olası o kadını sevmem ve beğenmem. Ağızı geniş ve yamuk burnu da kazma gibi aşkı memnu daki görüntü yönetmeni iyi diye güzel görünüyordu aslında orda olduğundan çok daha farklı itici sevimsiz fiziği kötü olan bir kadın
Beren saate bana soğuk geliyor bir tek aşkı memnu da ben biraz beğenirdim ama diğer dizilerinde çok sönük duruyor genel olarak pek bir özelliği yok onunda
@Berivann6 evet, işte benim de o zamanlarda ilgimi çekmişti. Güldüğünde güzel oluyor cünkü dişleri çok güzel elmacık kemikleri bide kirpikleri de güzel ama güneşin kızlarını izlediğimde geçen gülmeden normal durduğunda sıradan geldi bana ama eski hali yenisinden kesinlikle daha iyi. Bide daha gençti tabi o zamanlar, gençlik gibisi yok yaşlanmaktan çok korkuyorum 😄 yanaklarımı aldırmazdım onun yerinde olsaydım yani zaten akışına bıraksa gitgide yüz çöküyor zayıflıyor. Robot gibi yapmış kendini donuk ve yanağı kalmamış çenesi kalmamış orantısız duruyor. Herkes yüz şeklini Şevval Şahin Şeyma subaşı tarzında yapıyor keşke doğal olsalar
@Ckdjeksljvh estetiği bende hiç sevmem daha kötü ve sıradan olmuş hala genç 27 yaş bence fakat bu estetiklerle operasyonlarla 30 unda nasıl görülür merak ettim açıkçası
@Berivann6 evet 27 genç zaten ama şey demek istedim hani o zamanki yaşı şu ankine göre daha genç anlamında. O zamanlar 20lerinin başındaydı 21 miydi öyle birşeydi yaşı
@Ckdjeksljvh 22 ydı diye hatırlıyorum güneşin kızlarında bakmïştım evet daha gençti ama sonraki dizilerinde de genel olarak yüz şekli değişmedi Azize diye bir dizisi vardı oda iyi gibiydi pek tutmadı oradan beri yüzü değişmişti ama o dizide yüzünü masum bulmuştum abartmamıştı fakat şuanki sacma dizisi sen çal kapımında itici ve daha sıradan oyunculuğu da hiç yok
@LadyHeard aynen kesinlikle katılıyorum görüntü yönetmeni sayesinde. Tuba Büyüküstün ile kıyaslanması Tubaya haksızlık gibi resmen. Fizik desen o da berende hiç yok cidden.
https://images.app.goo.gl/66XK3LHNqbgMkiUE7 Buda bir dizisi vardı halka diye orada hafif yüzüyle oynamıştı burada da yüzü güneşin kızlarındaki hali gibi bu dizisinden sonra iyicene bozdu yüzünü :D
@Berivann6 Berenin hiç elmacık kemikleri falan da yok o yüzden bana hiç çekici gelmiyor yüzü kuş gibi. Gözleri güzel aşkı memnu zamanları ben de beğeniyordum tekrar baktım gecenlerde ve küçükken bu kadar nesini beğenmişim dedim. Dudak desen yok ağzı büyük elmacık kemiği yok yanağı yok burnu normal falan abartıldı ya o da bence. Yüz şekli ve gözleri hoş sadece. Boyu da kısa ve hatları belirgin değil
@Ckdjeksljvh burnu ideal gibiydi berenin dudağı orta gibi çokta ince değil onun avantajı doğal olmasïydı yani çoğu insan artık kalın dudak yapıyor beğenmiyorum herkes aynı geliyor doğal dudak daha iyi bence ama berenin o dizi dışında bana güzel gelmiyor bir tek aşkı memnu da beğenmiştim
@berivann6 bide Hande hep sevgililerinin yakın arkadaşlarıyla sevgili oluyor 😂 öyle bir özel ilgisi olduğunu falan düşünücem artık cünkü her sevgilisinde aynı şey. Murat Akdoğan mıydı neydi o da Murat dalkılıçın arkadaşıymış diğer eski sevgilileri de aynı şekilde birbirlerinin arkadaşıydı