Magazin Dilan Deniz Çiçek, kayınpederi ile fotoğraf paylaştı. Farklı kültürden biriyle evlenir miydiniz? İnciKüpeliFreud Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 90 Yapay Zekaya Sor İzlandalı nişanlısının ailesiyle tanışmak için İzlanda’ya giden Dilan Deniz Çiçek kapınpederi ile fotoğraf paylaştı. Nasıl buldunuz? Dilan Deniz Çiçek, kayınpederi ile fotoğraf paylaştı. Farklı kültürden biriyle evlenir miydiniz? Cevapla Deniz Soruları Nişan Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
gökyüzününbekçisi Takip Et Bilge Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Ah şu sosyal medya, insana gercek kendini unutturuveriyor. 2 0 Yorumla
CaRpEdİeMeAsY Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bazen şu abartılı yaşayanlar yokmu keşke hiç bişeylerini göremesem diyorum 2 0 Yorumla
slytherinprensesi1 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 73% +1 yıl eğer o kişi gerçekten hayatımı birleştirmek istediğim kişiyse giderim. ama kayınpederim ile bu şekilde fotoğraf çekinmem rahatsız olurum. 0 0 Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 , eic 62% +1 yıl Fotoğrafa bak aynı kendi gibi değişik insanları bulmuş. Hiç sevmiyorum su kızı çok itici ablak bı suratı var 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Bence eğlenceli ve tatlı bir fotoğraf olmuş, eğer anlaşabiliyorsam dini, kültürü, ırkı fark etmez benim için. 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Beni Dilan çiçek denize çok benzetiyor herkes. Cidden de benziyorum her neyse farklı kültürden bilemiyorum ya şu an evlilik yok aklımda boş ver gitsin 0 3 Yorumla _Turkish_Man_hhk +1 yıl Hmm ama çekingenlik var sanırım Yorumla ikizterazi +1 yıl Hangi konuda? Çekingenliğim yoktur başka sebebler var Yorumla _Turkish_Man_hhk +1 yıl Yani böyle çekici tipi olupda kendini gizlediğin için, takip atar mısın, seviyeli konuşucaz korkma Yorumla
1pesimisttt Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl İngilizce bilmiyomzor olur anlasamayiz jdjd ve evlenmezdim heralde ya bizimkilerin nesli mi tükenmiş 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 526 cevap paylaştı. Lan arkadaş gergedan gibi ağzını açıp paylaşım yapmak nedir , tiksindim yine 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Büyük konuşmak istemem ama kendimi tanıyorsam öyle bir isteğim yok. 0 0 Yorumla
LalalallaaLlla Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben evlenmezdim. Fotoğraf çok tatlı samimi görünüyor ama sevdim 🥰 0 0 Yorumla
Yusuf0138 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 41% +1 yıl Fazla samimiyet ve temas ihtiras doğurur. Aman dikkat mokoko olmasin sonra 0 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Umarım ben de eşimin ailesiyle iyi anlaşırım. Milleti ve kültürü fark etmiyor. Anlaşabilmek önemli. 0 0 Yorumla
volkankimki Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Kafalar uyuşsun, niyetler iyi olsun. Kültür olayı elbet halledilir.. 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bence çok tatlılar💜 bizim evleneceğimiz en farklı kültür doğu-batı olur galiba😂😂 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Mutfak önlüğü giyilmiş kravat takılmış elit bir amca belli ki 😃 hayatının şansını yakalamış kız bravo 😄 0 0 Yorumla
Kafayısıyırdım Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Ben dilimi çıkarsam anam direk terlik atar ağzımın ta ortasına lo haha😂 değişik bir pozmuş. Ne diyelim Allah mutluluklarıni daim etsin. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ben kayınbabanın yanında dil çıkaracam o dili alır gtme sokarrbu ne hadsizlk 0 0 Yorumla
Melll42 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Aynı kültürden olan bir aileylede anlaşamayabilirsin şans bu🤗 0 0 Yorumla
PrussianBluee Takip Et Xper 4 Yaş: 109 +1 yıl Gayet mantıklı Ben olsam bende yurtdışından seçerdim 0 3 Yorumla tamircik +1 yıl Neresi mantıklı 🤔 Yorumla PrussianBluee +1 yıl @tamircik ben türk erkekleri ve toplumundan uzaklaşmak bakımından mantıklı Yorumla tamircik +1 yıl Anladım.Çok haklısın.Ama bulunacak olduktan sonra gider seni orada da buluruz 😂 Yorumla
NeyyMıstafamNeyyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 104 , eic 91% +1 yıl Kafayı yemiş millet midem bulandı 1 0 Yorumla
kırkikii Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Hayalimde ki peder buydu umarım böyle biri olur 🥺 1 0 Yorumla
Vanessaa_ Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 95% +1 yıl Evlenirim neden olmasın 1 3 Yorumla Sudesude22 +1 yıl Bende vala Yorumla Vanessaa_ +1 yıl @Sudesude22 insan olsun aynı din olsun yeter🌸 Yorumla Sudesude22 +1 yıl Kesınlıklr Yorumla
Kokusucilek Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çok tatlılar. Soruya gelirsekte evet evlenirdim 0 0 Yorumla
Cεитяαcεε Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Haber spikeri gibisin inci ya ahsjsjs 0 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Böyle bi kayınpeder mi Allahım nasip et ksjdkdk 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Magazin konusunda 521 cevap paylaştı. Hayır. Fotoğrafta aşırı saçma 0 0 Yorumla
Eldridge Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Kendi kültürümden biriyle evlenemem asıl 0 0 Yorumla
Tanrım-Konuşmalıyız Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evet ortadoğu kültürü olmaması şartı ile 0 0 Yorumla
Gökyüzü1122 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Yok evlenmzdim benim için kültür önemli çünkü. 0 0 Yorumla
pesimistmuggle Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Yorumlara bak hepsi art niyetli kötü niyetli 🤮 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Ah şu sosyal medya, insana gercek kendini unutturuveriyor.
Bazen şu abartılı yaşayanlar yokmu keşke hiç bişeylerini göremesem diyorum
eğer o kişi gerçekten hayatımı birleştirmek istediğim kişiyse giderim. ama kayınpederim ile bu şekilde fotoğraf çekinmem rahatsız olurum.
Fotoğrafa bak aynı kendi gibi değişik insanları bulmuş. Hiç sevmiyorum su kızı çok itici ablak bı suratı var
Bence eğlenceli ve tatlı bir fotoğraf olmuş, eğer anlaşabiliyorsam dini, kültürü, ırkı fark etmez benim için.
Beni Dilan çiçek denize çok benzetiyor herkes. Cidden de benziyorum her neyse farklı kültürden bilemiyorum ya şu an evlilik yok aklımda boş ver gitsin
Hmm ama çekingenlik var sanırım
Hangi konuda? Çekingenliğim yoktur başka sebebler var
Yani böyle çekici tipi olupda kendini gizlediğin için, takip atar mısın, seviyeli konuşucaz korkma
İngilizce bilmiyomzor olur anlasamayiz jdjd ve evlenmezdim heralde ya bizimkilerin nesli mi tükenmiş
Lan arkadaş gergedan gibi ağzını açıp paylaşım yapmak nedir , tiksindim yine
Büyük konuşmak istemem ama kendimi tanıyorsam öyle bir isteğim yok.
Ben evlenmezdim. Fotoğraf çok tatlı samimi görünüyor ama sevdim 🥰
Fazla samimiyet ve temas ihtiras doğurur. Aman dikkat mokoko olmasin sonra
Umarım ben de eşimin ailesiyle iyi anlaşırım. Milleti ve kültürü fark etmiyor. Anlaşabilmek önemli.
Kafalar uyuşsun, niyetler iyi olsun. Kültür olayı elbet halledilir..
Bence çok tatlılar💜 bizim evleneceğimiz en farklı kültür doğu-batı olur galiba😂😂
Mutfak önlüğü giyilmiş kravat takılmış elit bir amca belli ki 😃 hayatının şansını yakalamış kız bravo 😄
Bu kadın oldum olası çekici gelmedi bana, alan hayrını görsün
Ben dilimi çıkarsam anam direk terlik atar ağzımın ta ortasına lo haha😂 değişik bir pozmuş. Ne diyelim Allah mutluluklarıni daim etsin.
ben kayınbabanın yanında dil çıkaracam o dili alır gtme sokarr
bu ne hadsizlk
Aynı kültürden olan bir aileylede anlaşamayabilirsin şans bu🤗
Gayet mantıklı
Ben olsam bende yurtdışından seçerdim
Neresi mantıklı 🤔
@tamircik ben türk erkekleri ve toplumundan uzaklaşmak bakımından mantıklı
Anladım.
Çok haklısın.
Ama bulunacak olduktan sonra gider seni orada da buluruz 😂
Kayınpederi de s2yor belliki
Kafayı yemiş millet midem bulandı
Hayalimde ki peder buydu umarım böyle biri olur 🥺
Neden olmasın aşk sevgi varsa olabilir
Evlenirim neden olmasın
Bende vala
@Sudesude22 insan olsun aynı din olsun yeter🌸
Kesınlıklr
Çok tatlılar. Soruya gelirsekte evet evlenirdim
Haber spikeri gibisin inci ya ahsjsjs
Böyle bi kayınpeder mi Allahım nasip et ksjdkdk
Hayır. Fotoğrafta aşırı saçma
sanki kankasıyla foto çekmiş bu ne ya :D
Kendi kültürümden biriyle evlenemem asıl
Evet iyi biriyse neden olmasın
Kayınpeder iyimiş shdjdjf
Dilan Deniz Çiçek kim yaa :(
Evlenirim neden olmasın
Evet ortadoğu kültürü olmaması şartı ile
Ne kadar güzeller ya ❤
Evlenirim neden evlenmiyeyim ki
S2şten sonra cekmıslerdır
İlginç enteresan ve güzel
biraz abartılı geldi bana..
Çok çirkin bir poz
Çok tatlılar
Evlenirim
Yok evlenmzdim benim için kültür önemli çünkü.
Bu kızın sonunu iyi görmüyorum
Ahaha tatlı foto
Sevgili belki ama evlilik bilmiyorum.
Seviyorsam evet
Hayırlı olsun
Olabilir
evet
İnsan mutlu olduktan sonra gerisi boş
Seviyorsam neden olmasın?
hayır sanmıyorum
Çok isterdim
Yorumlara bak hepsi art niyetli kötü niyetli 🤮