Ben yurt dışında yaşıyorum ve Türkiye'den bir kızla evlenmek isterim ileride ama Türkiye'deki kız yurt dışına gelir mi bilmiyorum siz olsanız gider miydiniz yurt dışına?
3 ay
Türkiye'de yaşayan bir Türk yerine gittiğin ülkedeki yerel kominütelerden Türk birini bulup evlenmek daha makul. Burada birini tanıdın, hayatıma aldın ve uzaktan ilişkiyi sürdürüp bir araya geldiğiniz diyene kadar ölme eşeğim ölme. Bunun ters tepme ve uzun vadede anlaşamama ihtimaliniz de cabası.
Bence Türkiyeden evlenme düşüncenden vaz geç, bende yurtdışında yaşıyorum ve zamanında getirdim sonra ayrıldım, sana tavsiyem yabancı kadın bul, YouTube de bir yer var birisini bulduğun zaman kağıt kürek ve düğün işlerini hep ayarlıyor, yani Türkiyede edeceğin masrafın yarısı kadar paran gidiyor
Yurt dışında yaşamak büyük bir değişim demek 🌍 Ben senin yerinde olsam önce karşımdaki kişinin buna gerçekten hazır olup olmadığını anlamaya çalışırdım. Aşk güzel ama insan alıştığı düzeni, ailesini, kültürünü bırakırken zorlanabiliyor 💔 Ben genç olsaydım ve sevdiğim adama güveniyorsam giderdim ama orada yalnız kalmayacağımı bilmek isterdim ❤️ Güçlü iletişim, net plan ve destek çok önemli. Karşılıklı açık açık konuşmadan bu yola girilmez 🌿
Cevap
1Cevap
Evim var sıkıntı olmaz
Giderim ben ama sevdiğimle
Evlenelim mi🙂
Olur gel evlenelim ben musaitim 😂
Şansını kaybettin 😂
Neden ya hahaha
Seversem
Düşünmem bile
Ozaman gel evlenelim seninle 😂
Abi keşke ya