Boşanmanın nedeni olarak Somer Sivrioğlu’nun program editörlerinden birisiyle gizli aşk yaşadığı iddia edilmişti... Programdaki herkes tek tek boşanmaya başladı, ünlü hayatı neden böyle?
MasterChef yarışmasının jüri üyesi Somer Sivrioğlu, 20 yıllık eşinden boşandı! Ünlülerin evlilikleri neden bitiyor?
Ün ile ilgisi yok aslında, sanatçılar ve özellikle ismi ile kariyer yapabileceği mesleklerde çalışan insanların hayata bakışları çok daha idealist olur, kendi özel konfor alanları ve mesai saati merfumları ilgi beklentilerini tam olarak karşılayamadığı için ikili ilişkileri yürütebilmek konusunda zorlanırlar.
2000 li yıllardan sonra ünlülerden adam kolay kolay çıkmaz. Parayı , koltuğu , şöhreti vs... Bunları bulan kişiler kendini kaybediyor. İnsanın aklı olsa ünlülerle aynı yolda bile yürümez. Kamere karşısında namuslu gözükmelerine aldanmayın. Kapali kapılar ardında neler ceviriyorlar neler. 😎👍
Sanat camiası çokta şaşırmamak gerek herkes birbirinin eskileriyle takılıyor evleniyor nasıl bir zihniyet nasıl bir mide anlamış değilim insanın önce kendisine saygısı olmalı
Not: hepsi aynı değil ilk evliliği olup hala evlilige devam edenler var
Kırıcı olmak istemem ama bu soruyu okuyana kadar bu sefi tanımıyordum bile. 20 yıllık eşinden ayrılma sebebini bilmiyorum. Ama demek ki evliliklerde bitebiliyor. Bazen üçüncü şahıs yüzünden bazen ayrı bir konudan
Sinema, tiyatro, televizyon, dizi vs tum bu sektorlerde ozel hayati dogru bi sekilde yurutmek zordur. Biriyle birlikte olma imkaniniz cok fazla olur. Bu hem karsi cins hem hemcinsinizle alakalidir. Gay bi arkadasim vardi bu sektorde aktif. (Dizi de oynuyordu) ismi onemli degil bir dizi cekiminin kamera arkasini gostermisti..
Kimlerin gay oldugunu, kimlerin kimlerle beraber oldugunu tek tek gostermisti ve cok sasirmistim. Cunki ortam surekli birkikteligi ve yakin iliskileri gerektiriyor. Unlu iseniz de isin icinde maddiyat oldugundan karsi cinsin yaklasimi, tarzi, istekleri de artiyor. Dolayisiyla bir erkek gelene hayir demiyor. Ve sonra evlilikler patliyor
Hemn tipik erkek, aman bunlar populer amanda iste parayida buldular bir taraflari kalkti falan... Yanlis isler bunlar objektif olabilmeniz icin taraflari dinlemeniz ve aile ici durumu degerlendirmeniz sonrasinda hukum kurmaniz gerekir!20 yillik bir evlilik kolay olmamistir.. her iki tarafa da bundan sonraki hayatlarinda mutlu olmalarini temenni ederim..
20 yıllık karısını hem aldatmış , hem de çekişmeli boşanma davasında tazminat ödemek istememiş, kadını nasıl bezdirdiyse kadın tek kuruş nafaka ve tazminat almadan boşanmış. Üzüldüm o kadıncağız adına
Çünkü evlilik artık yeni dünyada bir şeyler vaat etmiyor çoğu insana ben de aynı düşünüyorum istediğim zaman cinsellik yaşayabiliyorum istersem uzun ilişki buluyorum oraya imza atıp o sorumlulukları almak istemiyorum
Popüler oldukça para kazandıkça renklı haraketlı yaşam sürme istegı bunlarınkı.. yani evlenıyım çocuk olsun ayrılsamda olur kafası.. ünlülerin geneli bu sekılde Cem Yılmaz’dan tutun çağla şikele kadar örnekle bıtmez
Evliliği biten sadece ünlüler değil. Normal insanların da evlilikleri bitiyor. hatta normal insanların ki daha fazla. Ayrıca sanane kardesım? anlasamıyorsa iki insan bosanabilir? sananee?
Ya adam zengindir ünlüdür ondan çıkar sağlama peşinde kadinlar aklını çeler eşini aldatır, ya fakirdir eşine para yetiremez eşi bırakır başkasına gider genelde böyle oluyor sanki
Ünlülerin evliliklerini samimi bulmadığım için ayrılıkları beni hiç şaşırtmıyor. Ün sahibi olunca ar damarları çatlıyor. Daha fazla ün, daha fazla para insanı çok değiştiriyor.