Çoğunluk adına bir ünlünün böyle konuşması bana fazlasıyla samimiyetsizce geldi. Tuzun kuru belli bir mal varlığın var sen simit yiyebilirsin. Değil simiti 1,25 kuruş halk ekmek için uzun kuyruklara giren fakir halk var. Simit zaten zengin yiyeceği özellikle Antalya da 80 gr simit de aynı para 210 gram ekmekte aynı para. Yani 2.50 kuruş büyük ihtimal zamda gelecektir. Simit eskiden cebindeki kuruşlarla alınan bir şeydi böyle giderse en düşük miktar kağıt parayla anca alınabilir hale gelecek... Bir söz var ülke yangın yeriyken birilerini saçını tarar diye bu sözde öyle...
Bu görüşü samimi bulacak bir insan var mı gerçekten merak ediyorum. Sokakta geçimini çöp toplayarak sağlayan bir insan bunu dese, görüşüne katılmam ama samimi bulurum. Ama milyonlarla oynayan bir insanın bunu söylemesi ne derece samimi olabilir ki? Oldum olası sevmedim bu kadını zaten.
Simit yiyeceğiz derken simit yiyen kesim kim oluyor acaba? Evindeki doğalgaz faturası asgari ücret kadar geliyordur. Simit yiyenler ise fatura daha az gelsin diye evde soğukta oturuyor. Kalkmış simit diyor. Tok açın halinden ne anlar. Allah'tan tek dileğim sadece bunu diyen Avşar in gerçekten sadece simit yiyecek hale gelmesi
Ya bence millet yanlış anlıyor. Bu kesin 50 liralık simit yiyordur. Hülya Avşar her devrin insanı olmuştur. Kahramanlık mı bekliyordunuz ciddiye almayın şu tipleri. Akp'den senden benden daha fazla nefret ediyordur ama bu kadın biraz dahi ilkeli olsa idi, çok saygın bir aktris olurdu inanılmaz iyi oyunculuk kabiliyeti var.
Kendisi cep yakan yemekleri yerken diğer insanlar simit yiyerek atlatabilir tabi. Ne kadar dile kolay geliyor. Eşek yüküyle para kazanıyorlar, simit yiyecek kadar düşmez bu ünlüler. Yaptıkları açıklamalar beni sadece güldürüyor. Ayrıca milleti düşünüyormuş gibi yapmaları da hiç inandırıcı değil.
Orta gelirli insan diye bir şey kalmadı. Artık ya zenginsiniz ya fakirsiniz. Maalesef zenginlerin yedikleri etleri hayal ederek bir tane ekmek almaya şükredecek insanlarımız. Devlete ve zengine bir şey olmaz. Elbet geçecek yani ülke iflas edip, kepenk indirecek hali yok. Bu durumda yanan köle fakirler bu böyle. Dolayısıyla tuzu kuru olanlar böyle açıklamaları rahatça yaparlar. Üzülüyorum ya resmen cast sistemi gibi ekonomik seviye farkı oluşuyor. Burjuva sınıfı ve isçi köle sınıfı...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kendisi 55 milyona ada satın almış birisi. Kendisini kapsamayacak şeyler için bu milletin maruz kalacağı durumlara samimiyetsizce, yalakaca yorum yapmamalı. Sevdiğim bir ünlü ama bu konuşmasını irrite edici buldum. Kendisi bu ülkedeki ekonomik sorundan zarar görecek birisi değil, ama millet perişan halde. Bu hükümet değişmeli, tuzu kuru olanlar da yandaşlığı kesmeli!
Girekirse simit "yenecek" demiş. En son ada satın almayla gündeme gelen süper zengin birisinin simit yeme olayına kendini katmaması mantıklı olmuş. Soruya cevap olarak simit sevmem çok kalori diyeyim
Daha dün 10 TL Sanatçılar için bağış toplandı bu ülkede. Yalvarıyorlardı ekranlarda. Türk insanı ile dalga geçmek bu durum. Onlar bizim sayemizde oradalar. Kimlere kıymet verdiğinizi bir kere daha düşünün
Villa da yali da yasayip evde kal turkiye diyen ünlülerin samimiyetsizligini pandemi de yasadik simdi de simit yeriz sogan yeriz diye ajitasyon yapiyorlar milyon liralik mal varliklariyla... gercekten dalga gecmek bu
Bulmuyorum çünkü onlar para içinde yüzüyor onlar nereden bilsin kredi kartı asgari ücretini ödemeyi ya da şu kadar ödersem bu ayı çıkarırız gibi şeyleri
Ee gençler şey dicem.. Aga kadının adası var. ADASI, VAR. Yani ben bu söylediği şeyi şöyle algılarım. Benim adam var, orada her şey var. Gerekirse diğer kısımlardan simit alırız, siz de simit alırsınız. Ben adamı yerim, siz simit yersiniz, ekonomi elbet düzelir. Samimi bulma imkanım yok yani. Hayatında 3-4 bin maaş almamış, şımarık bir insana ekonomiyi eleştirtmeyeceksin.
Banka hesabı şişkin olan ne güzel boş boş konuşuyor….
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
ekmek yoksa pasta yesinler diyen saray soytarılarırın günümüz versiyonları. Başımızdaki insanlar simit yiyip evini halk kadar zor geçindirmedikçe kuru ekmeğe simite baş eğmeyeceğiz. Önce onlar kuru simit yiyecek sonra bize söyleyecekler milli mücadele böyle olur, piramit yapımında çalıştırılan köle değil Türk halkı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
1 simit 3.5 tl. ekmek 3.25 :-,). simit yiyecek para nerde. bir ekmek yesek kuru kuruya 3.5 ile günü bititririz. 3öğün simit yesek tl yapar bunlar mı bilecek hesabı. evet ama atlacazk calmasak çırpmasak satmasak atlatacaz
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu kadının hiç bir lafını ciddiye almıyorum varoş düşünceli
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
günde 6 simit yesem 3*6=18 tl haftada 18*7=126 tl ayda da 504 tl
Haberlere bi göz gezdir istersen bu açıklamayı yaptığı bi sonraki günü 5 milyona ev almış şükredip açlığa sabır ve dirayet göstermesi beklenen sınıf hep asgari kesiminden oluşan halk tabakası oluyor genelde ne güzel memleket 🙂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bir simitin bir ekmek parası ettiğini biliyor mu acaba ekmekten de neredeyse 1.5 kat daha az gramaja sahip
Insanlar gecimde bu kadar zorlanıp gerginken, milletle tssak gecer gibi konuşanlar, ister en tepedeki olsun ister kendine ünlü desin, küfür yemeye, ailesine namusuna sövülmeye hazır olsun. Zaten sosyal medyada gerekeni yapanlar çok var.
Valla biz simit yerken o kruvasan macaron falan yer. Şimdi burada bize yastık altı dolarınızı çıkarıp bozdurun diye akıl veren siyasetçiyle aynı siyaseti yapmasın.
Hayrola savaş mı çıktı? Kendileri niye simit yemiyor da halka tavsiye veriyor. akpden de akplilerdende nefret ediyorum hepsi 0iqlu kaşarın koyunun teki