Gülşen’den başkası yalan bence 😎🧿
Hande Yener
Hadise
Gülşen
İrem Derici
Demet Akalın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gulsen'le digerlerini kiyaslamak Gulsen'e hakaret bence :) Gulsen pop muzigin kralicesi midir bilmiyorum ama kesinlikle pop muzigin en iyilerinden biri. Hemen hemen butun sarkilarinin soz-muzigi kendisine ait. En hit sarkisinda bile sozler cok anlamli ve guzel. Ve Gulsen'in sarkilarinda soyle bir durum var; neredeyse tum sarkilarina bir kulak asinaligi oluyor. Hatta bunun muhabbetini gecen gun bir arkadasimla konusurken yaptik. Gulsenin sarkilari cok iyi dedim. Pek bilmiyorum Gulsen'in sarkilarini dedi. Ozellikle eskilerden bir sarkisini actim, biliyorum dedi. Baska bir sarkisini actim, bunu da biliyorum dedi. 8-10 tane sarkisini actim ve harbiden tum sarkilarini duymusum ve hepsini de biliyormusum aslinda dedi. Gulsen cok baska o yuzden 🙂
İrem Derici haricindeki sarkıcılar bana göre kraliçeler 4'ü de kendi tarzında diğer popçulara taş çıkarır bu yıllardır böyle ve böyle oldu ama hande yeneri ne kadar sevsemde sevmediğim bir huyu var kiminle kanki oluyorsa o ara her şarkıyı ona yaptırıyor o tarza bürünüyor ve bu da maalesef ne kadar güzel sesi sahnesi olsa da geri plana itiyor. Hadise o ses varken çok müziğe vakit ayıramıyordu o yüzden bir ara sadece giydğği kıyafetler ve o ses Türkiye de olan olaylarla konuşuluyordu ger iplanda kalıyordu şimdi yeteneğini ortaya çıkarıyor kendini geliştiriyor kadın. Gülşen hep zirve zaten fizik 10 numara ses 10 numara şarkı sözleri 10 numara özel hayatını da gayet sakin şeklide yaşayıp müziğinin önüne geçmemesi çok güzel bir şey. Demet akalın onlara göre geri kalıyo maalesef özel hayatı ile gündemde ya da yaptığı polemiklerle ama eskiden çıkardığı bebek, evli mutlu çocuklu, sabıkalı gibi bir çok hitleri olduğu için kadın hiç bri şey yapmasa da bir Queen olarak anılır..
Bize ne Arkadaş Kraliçe olsalar ne yazar olmasalar ne yazar bize ya da Yopluma nekadar Faydalılar.
O Kraliçe bu Kraliçe
Bana göre hiçbiri
Gönüllerin Kraliçesi olamadıktan sonra hepsi yalan boş.
Halkın Sevği ve Sayğısıyla onları Yüceltmesiyle geldiler bulundukları yere.
Ama Yollarını şaşırtmışlar.
Anlatabildimi.
Kral Kraçile bu gibi şeyler anlamsız
Anlamlı olan Kalbi ve Ruhuyla Halk ile iç içe olan Halkı için faydalı güzelliklere İmza atmaktır.
Hadise dışında hepsi değerli severek dinlediğim kaliteli şarkılari olan sanatçılar ama ben şarkımı mırıldanıp muzigmi dinlerim sanatçı hayranligim yok sanata var. Hande Yener bana göre şanatci ne o eskidi ne şarkıları hala daha rakipsiz nedeni rakiple işi yok zaten bir isi var oda kaliteli müzik yapmak hayranlarına dinletmek yapıyorda bunu taç ona yakışır.
Cevap
84Cevap
Hadise'nin kendisine çok sevmesem de 1 2 şarkısını çok beğeniyorum ama pop çok dinlemeyen biri olarak pop denince aklıma ilk Demet Akalın geliyor bu yüzden onu seçtim.
Kim söz, müzik yazabiliyorsa odur. Yani Gülşen. Diğerleri bastırıp parayı istediği şarkıyı söylüyor ve şarkıları da yeterince kaliteli değil. Gülşen slowları yazın bakalım youtube. Harika şarkılar var. Söz beste de gülşen. Ben asıl gülşenin kendini bu insanlarla kıyaslatmasına şaşırıyorum ve kızıyorum. Gülşen sanatçı, diğerleri yorumcu. Gülşen dediğin , Deniz Seki gibi kendini bu kişilerle aynı kulvarda görmemeli bile. Bak kimse Deniz Sekiyle karşılaştırma yapabiliyor mu?
Hande Yener ve Demet Akalın'ı oldum olası sevemedim hep çok itici geldiler ve seslerini de hiç beğenmiyorum. Gerçekten bu kadar boğucu sesleri olan kadınlar nasıl bu kadar zirvelere çıktı bilmem. Ancak Hadise, Gülşen, İrem Derici gerçekten sesleri güzel olan ve şarkılarını dinletebilen insanlar. Üstelik şarkı sözleri de abuk sabuk saçma sapan değil. Hande Yener ve Demet Akalın şarkıları ne zaman baksam saçma sapan sözler dolu.
Hadiseyi de seçmek isterdim ama maalesef bir hakkım var Gülşen’in daha kötü bir şarkısı yok o gerçekten çok iyi eskiden Hande Yeneri çok severdim şimdi anlamadığım bir şekilde müzikleri çok kötü ve saçma Demet Akalın zaten kaybettik İrem Derici konuşmaya bile gerek yok
Bu ankette demet akalının olması sanata küfür etmektir. Dijital programlarla her kesin sesi mükemmel olur o yüzden demet akalın bence ses sanatçısı asla değil
Hadiseyi severim ama kralice dendigi zaman akla ilk gelen Gulsendir bence. Demet zaten varosluguyla kaybeder her sekilde, iremi kimse gormuyor gundemde olmasi kralice yapmiyor, hande desen ortalarda yok kralice Gulsendir 🌸
O çıkınca kimse kalmıyor ondan ortada yok heralde Handeliçe hanım. Cunki çıkıyor sahnenin altını üstüne getiriyor şarkıları ve performansı ile hafızlarda yer ediyor sonra meydanı meydancılara bırakıp tekrar sarayındaki tahtına geçip dağıttığını toplamaya çalışanları izliyor 😄 Herkesin ortada olduğu yerde herkesten biri olursun😉
çizgisini bozmayan isim Gülşen bence.. istikrar önemli benim için.. ama onlardan önce yaşayan kraliçeler de var halen.. kendi burunlarını kaf dağında görmesinler yani.. Sezen Aksu nefes aldığı sürece hepsi sümüklüdür benim gözümde..
Bunlardan kraliçe olmaz ajda yı sezen i falan saymıyorum hadi onlar artık uzaya vardılar... Mesela bir Göksel in mesela bir Bendeniz, bir aşkın nur yengi falan varken bunlar gitsin kumda oynasın gelsin
Megastar Tarkan'ı saymazsak pop müziğinin kralı da kraliçesi de Gülşen'dir. Aksini iddia eden popun ne olduğunu bilmiyordur. Sıralama yapacak olursak 1. Tarkan 2. Gülşen 3. Serdar Ortaç diyebiliriz. Bu arada, at Gülşen silah.
Gülşen çok başka bir şey ya Sezen Aksu'dan sonra sonra şarkı yazan en iyi kadın bence. Hadise zaten Gülşen'den şarkı alarak patladı çoğu şarkısıyla piyasada.
Bence en az 15 senedir Hadise diye bir gerçek var. Yeni yerli şarkılardan çok haberdar sayılmam ama buradaki seçeneklerde bence diğerleri Hadise ile kıyaslanmaz.
İrem Derici'yi seçeneklere koymak bize bir hakaret olmuş ama çok teeesff ederim. Pop müziğin Kraliçesi Gülşen'dir.
Yavrum kaldır kollarını teslim ol etrafın sarılı.
hadise çok kilolu, irem derici yürüyen burun, demet akalın teyze o yüzden ben gülşen diyorum gülşen gülşen gülşeeenn :D 😍 böbreği dalağı satıp evlenesim geliyor resmen oyşş
Demet Akalın teyze mi neden😂
Eskiden iyiydi bence çocukken aşık olmuştum ona😂
Hande Yener. Acele etme klibinde o neydi öyle, gençlik yıllarımızda her arabada bangır bangır. Gülşen’i de çok severim ama marjinal tarzı ile Hande Yener diyorum.
O diğer isimlerin yanına Gülşen'i yazmak, Gülşen'e hakaret olur öncelikle. Bu listede Gülşen'den yana verdim oyumu.
Ödülü kim aldıysa hak etti. Pop müzik dinlemem ama Hadise tek başına götürüyor bu sektörü ülkemizde. 👑
Hande tabiki çünkü adını unuttum bir nevi el verip benden sonra aday olarak onu görüyorum demişti daha hande toy iken daha ünlü bile değilken.
Hiçbirisi diye bir şık olmalıydı bence. Ya da doğru birisini araya sıkıştırsaydınız.
Sadece sesi ve müziğiyle saygı ve beğeni kazanan İrem Derici'dir. Geri kalanları teşhircilik yapmasa bir halt olamazlardı.
Ne Kadar Boş Şeyler var Toplum bunlara Kafa Yoruyor yok şu daha yok bi daha iyi Size faydası ne bırakın boş şeyleri kendi içlerinde başarıları var
Tamam Haklısınız Ekonomi olarak çok kötü zor durumlar Yaşıyoruz ama bunlar yerine Kuranı Kerim din islamla ilgilenebiliriz Allahla ilgili ilgilenmek insana huzur verir bunlar değil bunlar şeytan işi
Bunların yaptığının pop muzikle uzaktan yakından alakası yok. Pop müzik Bülent Ortaçgil, Fikret Kızılok gibi isimlerin yaptığı şeye denir
bunlar doğruyu söylemek gerekirse pop müziğin kraliçesi olamazlar onlardan çok önce süperstarlar mevcut...
Seçenekler bu kadar ise eğer, Gülşen ve Hadise arasında gidip geliyorum. Sanırım Gülşen diyeceğim. :D
Popun kralı da kraliçesi de Tarkan'dır.
Böyle boş isimlerle gündemi meşgul etmeyin çocuklar, hadi bakayım..
Hande Yener kesinlikle tarz ve üstüne yok bana göre. Ve söylediklerinin hepsi mükemmel eskimiyor da👍🧿😊
Gülşenin şarkılar daha iyi ya arabada dinliyorum.
O değil de hande travesti gibi çıkmış aw fskdgdk
Sezen Aksu, Sertab Erener, Gülşen bence paylaşır yaştan dolayı Sezen abla tahta oturur kolçaklarında da Sertab ve Gülşen...
Hande Yener, hem sahne performansı hemde sesi ile bu listede favorim
Hadise ciddi emek harcıyor her ne kadar şarkılarını kendi yazmasa da. Gülşen en son ne zaman güzel şarkı yaptı da mesleğiyle gündeme geldi hatırlamıyorum bile. Sürekli kıyafetleri konuşuluyor.
hepsi tırı vırı ebru , yıldız ve sezen gerisi hikaye benim için
Hande Yener abi yaaa kimseye karışmıyor etmiyor kafamızı sisirmiyor
İrem dericiyi hiç sevmiyorum ama hadise hande yener bence ve gülşen
Kategoriden Gülşeni çıkartmak lazım arada çok fark var. Âdil bir oylama olmaz Zaten kıyaslamada olamaz
Kesinlikle Gülşen. Polemiğe de girmiyor işine bakıyor kadın
En baştaki birinci en sondaki sonuncu ortadaki üçüncü Buda Gülşen şarkısı gibi oldu :)
Yıldız'ın üstüne ses yok ama İrem Derici cidden harika
Hepsinin karışımı yokmu çok kaliteli müzik yapıyorlar.
Bunların hepsi şarkıcı şarkıcıdan kraliçe olmaz sanatçıdan kraliçe olur
Hem besteci hem söz yazarı ve gercek aşk kadını , Gülşen diyorum istinasız
Yıllara meydan okuyan şarap gibi kadın tabiki Hande Yener
1. Ve 3. Giysi guzelmis üblulerle ilgilenmiyorum sadece giysileri begendim :)
İrem Derici zamanında Hadise'nin karşısında şarkı söylüyordu
Bence yıldız Tilbe dururken bunlara laf bile düşmez 😏
pop müzik benim için bitti artık ya çok kötü yapıyorlar
Bunlar niye hep böyle kiylot giymiş havuzda yarış mı var. Gülşen diyorum hem beste yapıyor.
sezen aksu öldü mü noldu?
ayrıca demettir hadisedir kim ya
Şıklardaki kişiler, başka sanatçılarada şarkı yazdığında gülşenle kıyaslanabilir. Gülşenin yazdığı beste, diğerlerinin şarkılarından daha fazla.
Respect!
hande yener.. şu irem dericinin topluma faydası nedir allah aşkına? bu kadar gereksizi yok
Gülşen sevenler genelde zengin kesim oluyor kdkdkd o yüzden gülsen diyorum
Neden herkes Gülşen demiş merak ediyorum sadece bilmediğim için soruyorum sebebi ne
Bunların hepsini toplasan bir Gülşen etmez.
Kıyaslamam bile
Bunların dördünü toplasan bi Ajdarın çikitası etmez🤣
Ben bunlardan çok estetiklerini yapan doktorları başarılı buluyorum, burdan onları tebrik ediyorum😁😁
Dünya standartlarında ses altyapısı olan Hande Yener
Senelerdir dinliyorum bence basarılı ayrıca guzel de giyiniyor
Ya seçeneklere baktimda hediseden başkasi yalan geliyor cidden kadın herşeyiyle önde
Buradakilerin biri bile sanat yapabilmişmi hhahshd
Onu tartışabiliriz ama nolur hadise ile gelme, o karede onu (dün birinin ifadesi koparttı beni) "donunda sallayacak sanatçı lar var. Hadise damda deli oğlan kovalarken önce manken sonra sanatçı Demet Akalın bile ki onuda beğenerek dinliyorum clup disko cafe bar pavyon gazino araç otobüs ayyyoruldumm daha sayimmi bir ara uzayldan bile duyar gibiydim😄 bangır bangır titreyip nefes nefese bırakırken hiç hadise dinlediğimi hatırlamıyorum çıplak sahne alması dışında öyle bı etkisi yok zaten sanat yapamadigini oda biliyor sanat diye kendini tanıtıyor. burada iyi tutturdu Belçika'da striptiz ci olurdu. algı reklam reyting herşeye önde gelir tâbi ben sanatçı diye tanımıyorum.
Hiçbirini sevmiyorum bu benim fikrim birtek hadiseyi sahnedeki o enerjisiyle falan ust seviyede buluyorum o kadar
Gülşen hadisede fena değil ama Gülşen kadar olmuyor
en ön planda olan hadise bence popta dinlemem zaten
Bence Sertap Erener...
Sertab Erener bencr trden çıkma en güzel kadın sesine sahip. Yetenek olarak ilk sıradır benim gördüklerim arasında. Pop şarkıları da olsa ben onu tam popçu olarak görmüyorum ya. Zevkli seçim 👍
@so-espresso teşekkürler ✌🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?