Müzik & Etkinlik Hangisi daha iyi pop şarkıcısı? MelikeÇaytak Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Serdar Ortaç Murat Dalkılıç Kenan Doğulu Edis Ersay Üner Berkay Murat Boz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangisi daha iyi pop şarkıcısı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 711 cevap paylaştı. Bunların arasında Kenan Doğulu bir numaradır. Murat Boz ve Serdar Ortaç da ikinci sırayı paylaşır 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,1b cevap paylaştı. Kenan Doğulu 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl aslında ben anadolu rockdan barış manço erol büyükburç erkim koray cem karaca v. s şıklarda kenan doğuluyu seçtim Anadolu Rock-Pop Müziğinin En Güzide Şarkıcıları 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Serdar Ortaç Türk Pop Müziği'nin adeta mihenk taşıdır. Ayrıca Murat Dalkılıç da efsane şarkıları olan bir sanatçıdır. 1 0 Yorumla
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Ersay Üner o beğendiğiniz çoğu şarkının bestecisi ama adı o kadar popi değil 1 0 Yorumla
serenn19 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Serdar ortaç ve Mustafa sandal dururken diğerleri getir götür yapar 1 0 Yorumla
Geiltoy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Ersay Üner kim ya?Murat Boz sarkicilikdan ileri gidemedi, Yakisikli olmasa cokdan kaybolup unutulup gitmisdiBu listenin önünde olan binlerce popocu var ülkemde! 0 0 Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Serdar Ortaç kumarbaz değil miydi yav, ne ara şarkıcı oldu 0 4 Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl Şarkıcı zaten Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl Haberin yok mu? Yorumla Peynirciyim +1 yıl İlk defa duyuyorum Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl Aç internete şarkılarını dinle Yorumla
TesettürlüBirHanım Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Murat boz diyecektim dalkılıç tıkladım yanlışlıkla. Soruyu tekrar sor 😂😂gül gibi karısını aldattı. Onu hayatta seçmem 0 0 Yorumla
birisi_noyle Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Listenin başında ve gerçek sanatçı Mustafa Ceceli olmalıydı diğerleri boş 0 0 Yorumla
Pandalice5200 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 , eic 58% +1 yıl Aslında hepsini seviyorum ama bakildigi zaman serdar ortaç sempatik ve daha neşeli geliyor kulağıma 0 0 Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Pop sevmem amaAlanında en iyisi oÇünkü hem yazıyor hem okuyor 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Bu listede Tarkan yoksa ikinciyi seçiyoruz zannedersem 0 0 Yorumla
Mrs_Onigiri Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Lady Gaga, Madonna dışındaki bütün popcular çöp 0 0 Yorumla
burusss Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Serdarın 2000 ne yakın şarkısı var tabiki serdar ortaç 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 422 cevap paylaştı. genel dersen serdar ve kenan çünkü eski ve tecrübeli 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 361 cevap paylaştı. Berkay severim 1 0 Yorumla
Sıradan33 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Tarkan yok mu 1 4 Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl Onu unuttum Yorumla Sıradan33 +1 yıl Tarkan gruptan ayrıldı Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl Niye Yorumla Sıradan33 +1 yıl Yazmamışsın diye Yorumla
Sarmal1234 Takip Et Xper 3 Yaş: 45 +1 yıl Serdar ortak söz yazarıAma en iyi yorumu bence Kenan doğulu yapıyor 0 0 Yorumla
MrDreamer Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Edis dans figürli şarkılarını seviyorum... 0 0 Yorumla
strongerrs55 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Berkay ve Ersay Üner en iyisi bence. 0 0 Yorumla
KürkMantoluHayri Takip Et Master Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Kenan Doğulu kalanları sağlı sollu tokatlar bence 0 0 Yorumla
LaVieEstBelle34 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Serdar tabiki 1 1 Yorumla ertekinst +1 yıl Ortaç mı Yorumla
Emrecannnkaraman Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Bekliyorum 1 5 Yorumla Emrecannnkaraman +1 yıl Yzmaiyorum Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl yok mu yani ben mesela Serdar Ortaç'ı, Hadise'yi, Murat Dalkılıç'ı Murat Boz'u, Ersay Üner'i çok seviyorum Yorumla Emrecannnkaraman +1 yıl Yazmrmisin Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl Neyi Yorumla Emrecannnkaraman +1 yıl ? Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Buray 0 1 Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl Buray benim önceden çok sevdiğim biriydi. Ama benim yaşadığım bazı olaylardan sonra hiç sevmediğim bir popçu oldu. Yorumla
siyainci Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Murat boz bence 0 3 Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl Muradımmm ben de çok severim Yorumla siyainci +1 yıl Güzel sanatçı Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl Aynen Yorumla
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Tarkan nasıl yok la 0 1 Yorumla MelikeÇaytak +1 yıl Unuttum onu Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 640 cevap paylaştı. Edis diyorum 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 734 cevap paylaştı. serdar ortaç tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Bunların arasında Kenan Doğulu bir numaradır. Murat Boz ve Serdar Ortaç da ikinci sırayı paylaşır
Kenan Doğulu
aslında ben anadolu rockdan barış manço erol büyükburç erkim koray cem karaca v. s şıklarda kenan doğuluyu seçtim Anadolu Rock-Pop Müziğinin En Güzide Şarkıcıları
Serdar Ortaç Türk Pop Müziği'nin adeta mihenk taşıdır. Ayrıca Murat Dalkılıç da efsane şarkıları olan bir sanatçıdır.
Ersay Üner o beğendiğiniz çoğu şarkının bestecisi ama adı o kadar popi değil
Serdar ortaç ve Mustafa sandal dururken diğerleri getir götür yapar
Ersay Üner kim ya?
Murat Boz sarkicilikdan ileri gidemedi, Yakisikli olmasa cokdan kaybolup unutulup gitmisdi
Bu listenin önünde olan binlerce popocu var ülkemde!
Serdar Ortaç kumarbaz değil miydi yav, ne ara şarkıcı oldu
Şarkıcı zaten
Haberin yok mu?
İlk defa duyuyorum
Aç internete şarkılarını dinle
Murat boz diyecektim dalkılıç tıkladım yanlışlıkla. Soruyu tekrar sor 😂😂gül gibi karısını aldattı. Onu hayatta seçmem
Listenin başında ve gerçek sanatçı Mustafa Ceceli olmalıydı diğerleri boş
Aslında hepsini seviyorum ama bakildigi zaman serdar ortaç sempatik ve daha neşeli geliyor kulağıma
Pop sevmem ama
Alanında en iyisi o
Çünkü hem yazıyor hem okuyor
Bu listede Tarkan yoksa ikinciyi seçiyoruz zannedersem
Lady Gaga, Madonna dışındaki bütün popcular çöp
Serdarın 2000 ne yakın şarkısı var tabiki serdar ortaç
genel dersen serdar ve kenan çünkü eski ve tecrübeli
Serdar Ortaç 1 numara, gerisi boş
Serdar Ortaç ve Kenan Doğulu
Berkay severim
Fark ara ile serdar ortaç alır.
Serdar tabii ki
Serdar Ortaç tabi
Serdarım aşkım bitanem
Tarkan yok mu
Onu unuttum
Tarkan gruptan ayrıldı
Niye
Yazmamışsın diye
Serdar ortak söz yazarı
Ama en iyi yorumu bence Kenan doğulu yapıyor
Serdar demiyende müzik dinlemesin
Edis dans figürli şarkılarını seviyorum...
Bunların içinde Serdar Ortaç
Tarlan ve serdar derim
Berkay ve Ersay Üner en iyisi bence.
sertaç otraç babamız tabiki
Kenan demeyen müzikten anlamıyor demektir.
Kenan Doğulu kalanları sağlı sollu tokatlar bence
Serdar tabiki
Ortaç mı
Kenan doğulu
Bence kenan doğulu ya
Serdar reis
Serdar Ortaç bi yaşam biçimidir
Murat boz
Bekliyorum
Yzmaiyorum
yok mu yani ben mesela Serdar Ortaç'ı, Hadise'yi, Murat Dalkılıç'ı Murat Boz'u, Ersay Üner'i çok seviyorum
Yazmrmisin
Neyi
?
Buray
Buray benim önceden çok sevdiğim biriydi. Ama benim yaşadığım bazı olaylardan sonra hiç sevmediğim bir popçu oldu.
Murat boz bence
Muradımmm ben de çok severim
Güzel sanatçı
Aynen
Tarkan nasıl yok la
Unuttum onu
Serdar Ortaç
Mabel
Hiçbiri
Serdar ve edis
Edis diyorum
Serdar ortaç