Sihirli Annem'in Tuğçesi kendisine artık bir Cem bulmalı bence.. Bir kere aldatan bir daha aldatır be güzelim, neden affettin ki :( Ne diyeyim artık hayırlı olsun
Damla Ersubaşı, 1 yıl önce boşandığı eşi ile barıştı! Ex'ten next olur mu?
Bir kere aldatan bir erkeğin gerçekten pişman olması çok düşük bir ihtimal. Kadının belki de gelecek adına maddi kaygıları var bu yüzden böyle bir aksiyon almış olabilir. Belki de eşini hala seviyordur. Ama bana kalırsa hatalı bir karar olmuş. Yaptım ve affediliyorum diye düşünen kişi tekrar yapabilir.
Bence eskiden ex’ten next olmaz aynı kitabı sonunu bile bile okumak gibi birini değiştiremezsin sana yaptıklarını yeniden yapıcaktır. Bence en güzeli önüne bakmak ve yeni insanlar tanımak. Belkide hayatının aşkını ve ya ruh eşini başka birinde bulucaksın 🤷♀️
Bir adamın gözlerinden "ya sev ya da terk" kelimelerini okumaktansa şeytanlarla birlik kurmak yeğdir. Belki zengin olurum, sonra o da bi' iblis olmaz, bana bel bağlayabileceği başka bir gerçeklikte ortalığı yıkıp geçmek için yaşarız. (Sözün orijinal: hâli bir hatunun gözlerindedir.)
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
118
Cevap
55
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya bunların boşanması da bana saçma gelmişti. Damla yeni doğum yapmıştı, birbirlerine kocasıyla beraber aşk gösterileri yaparlerken birdenbire ortaya 4 yıl önceki şiddet mevzusu çıkmıştı ve boşanmaya karar verdiklerini söylemişlerdi. 4 yıl önce aklın nerdeydi, 2 çocuk yaptıktan sonra mı aklına geldi o anlar diye sorarlar adama. Ayrıca ayrı oldukları zamanda da Damla'nın annesi Mustafa'nın instagramına torununun fotoğrafına yorum yapmıştı ve Mustafa da cevap yazarken annecim diye hitap etmişti Damla'nın annesine. Yani hiç gerçek gibi gelmiyor bunların yaptıkları bana. Biraz da gündemde kalmak için yapıyor gibiler sanki. Ayrıca bu adamda da hiç karısını döven alkolik tip yok, nedense tipini iyi aile çocuğuna benzetiyorum😂 tabi kimsenin içini bilemem. Bize sadece mutluluk dilemek düşer😊
@Edameda06 Belki de yalan söylüyor kadın nereden biliyorsunuz kadının bir lafıyla tacizci ilan ediliyorsun bu ülkede kendini savunamadan linç oluyorsun
Ya çok seviyor vazgeçemiyor ki çok sevmek yetmez ama o an seven insana bunu anlatamazsın, ya da çocuğu var diye babasız büyütmek falan istemiyor. Ama ünlüler genelde asla çekmez yani, elini sallasalar ellisi. Güzellikle falan da hiç alakası yok. Herkesin bir alıcısı mutlaka vardır ünlüyse. Bence yanlış tercih affetmesi. Ama onun açısından baksak kim bilir ne haklı yanı vardır kızın, bilemeyiz yani.
Yaw bırak ya ortaya çocukları öne atıyorlar kendi azgınlıklari yüzünden ayrıldılar bide ayrıldıktan sonra adam gitti ciddi bir ilişki yaptı şimdi gelmiş minik kuşum hoş geldin diyor bunların kafasını yaşamak lazım kızın güzelliğine bak bu herifde ne buluyor ya hadi her şey tıp değil diyelim adamda karakteri yok içip içip sarhoş olup karısını dövenden ne hayır gelir karı milleti kendi kaşınıyor bazen sonra neden cinayet vakaları bu herifi boynuzlar da o günlerde görürüz dur sen 🤣
Ne var ki bu adamda anlamadım gayet güzel bi kadın yani elini sallasan ellisi bundan daha yakışıklı daha düzgün adamlar çıkar karşına garip valla yani ne bulduysa şunda bide aldatmış yani gururu olur insanın ya
Nerde yakışıklı düzgün adamlar? Kim kaybetmiş ki bu kadın bulsun. Çocuğu var yine gidip çocuğu olan bir erkeği bulması gerek durum dengeleri için, o da zor, o tür ilişkiler de pek yürümüyor. Bu öğrenilmiş çaresizlik gibi bir şey
@hdjxhshhd illa birini bulmasıda gerekmiyor ama aldatan bir adamı affetmeside onun gurursuzluğu adama burdan bulunmaz hint kumaşı mesajı veriyor kendine olan saygısını ayaklar altına alıyor adamda düşünecek ki bunu yapmama rağmen affettiyse ne yaparsam yapayım benden vazgeçmez yine diye düşündürüyor
Ne güzeli ya her yerini şişirtti surat kocaman oldu. Onu geçtim çocuğu falan var. Yani dediğin gibi öğrenilmiş çaresizlik gibi bir şey bu. Kadının önünde kuyruklar var sanki de, mecbur bu adama dönüyor işte
Bu kızı sosyal medyadan hiç takip etmiyorsun sanırım. gelene geçene küfür ediyor. Sosyal medyada böyle olan evde kim bilir nasıldır. Ha aldatmış iyi yapmış demiyorum ama bazı şeyler tiple olmuyor sadece
Bı işin güzellikle falan alakası yok Adriana Lima da aldatıldı ondan sonra düzgün bir ilişki de tutturamadı. Bir kızda baht olacak. Baht olmadıktan sonra güzellik kaç para eder?
exten next olmaz resmi ve dini olarak bosandilar isee evlilik icin her iki tarafinda farkli kisiler ile evlenip bosanip ikisinin tekrar evlenmesi lazim aksi islami kurallara gore uygun degildir diye biliyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Belki gerçekten pişman olmuştur adam. Belki çocuğu için affetmiştir. Bilmeden yargılamamak gerekir
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yüzüyle gözüyle çok oynamış fotoğrafa bakınca donuk bir surat görüyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne var bu hödük ayıda anlamadım ki dönüp dolaşıp ona gidiyo. Hasta herhalde