Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılOna sponsor diyorlar, yani bu onların işi, bu işten para kazanıyorlar, ne zamandan beri insanların işini yapması suç oldu, ne kadar yakınlaşirsan görüş mesafen o kadar daralır, uzak ve geniş perspektifte bakmakta fayda var olaylara, yoksa bu şekilde kısır ve anlamsız ve olaylara tek pencereden bakmış olursunuz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Onların umrunda değil çünkü insanların alım güçlerinin düşmesi yok olması onlar paranın kopekleri olduğu için ülke insanlar vatan umurlarında değil onlara para ver senin de tanıtımını yaparlar seninde kopegin olurlar. ( bu arada bir kopegim var bunlarda kat kat daha düşünceli ve daha vicdanlı )
00 Yorumla
bu tür insanları bu kadar ciddiye almanıza üzüldüm açıkçası fenomen dediğiniz hiç bir şey üretmeden emek vermeden sırf onların sosyal medya hesaplarını binlerce insan takip ediyor diye ünlü gibi görünen o insanların ekonomi karşınıda nasıl bir sorumlulukları olabilir ki
00 Yorumla
- Magazin konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılHer paylaştığı linklerden bu arkadaşlar para alıyorlar. Sonuçta bu reklam amaçlı, ticari bir getirisi var yani. O parayı bana da verseler ben de paylaşırım herhalde. Adam veya kadın aldığı paraya bakar geçer.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
89Cevap
Niye sorumsuzluk olsun?
Dolar sürekli yükseliyorken onları izlemeye devam eden ve sıra dışı hiç bir özelliği olmayan tipleri ünlü ve zengin yapmış milyonların hiç bir suçu yok, bu milyonlar sayesinde zenginliğine zenginlik katan ortalama insanlar sorumsuz öyle mi?
Sorumsuzluk Dolar sürekli yükseliyorken en azından kendimi nasıl kurtarırım diye düşüneceğine fenomen zengin etmeye devam etmektir.
Ayrıca onlar dolar ile kazanıyorlar, yani doların yükselmesi onları zengin ederken izleyip zengin edenleri fakirleştiriyor.
İki kitap okuyun desek okumazsınız, gidip bu tipleri zengin edersiniz, onlar da sizden faydalanınca sorumsuz ilan eder ama onları izleyip zengin etmeye devam edersiniz.
Biri sürekli size para verse hayır mı dersiniz? :)
Bir zahmet aynaya bakın.
Ekstra hiç bir özelliği olmayan insanları ünlü ve zengin yapmak zaten çağın hastalığı sanırım...21 YorumlaOnlar dolarla maaş alıyorlar paylaşımlardan o yüzden her şey ucuz. Bende dolar kazanıyorum o yüzden Türkiyede bana göre her şey çok ucuz deli gibi alıyorum bunu neden anlatıyorum arkadaşlar dolar kazanmanın bir yolunu bulun Türkiye'de dolar harca harca bitmiyor. Avrupaya ürün satmak mesela çok kolay bişeyler yapın askari ücretle yaşamak çok zor bence bu fırsatı kaçırmayın Çin'e bile satış yapa bilirsiniz. Ekonomiye katkımız olsun biraz
05 Yorumla- +1 yıl
Türkiyede nasıl dolar kazanabiliriz ki
- +1 yıl
Mesela İyi derecede İngilizce, Almanca gibi Yabancı dil biliyorsanız Home Office yapabilirsiniz Avrupa veya Amerikan firmalarıyla anlaşırsanız en az 600 €/$ Maaş kazanırsınız Mesela Ben Ana dil seviyesine gelip Toefl veya Ielts sertifikası aldıktan sonra yapmayı düşünüyorum..
- +1 yıl
maalesef yabancı dilim yok
- +1 yıl
İsterseniz öğrenirsiniz..
Her zaman demisimdir. Eşşek olursan binene kizamazsin diye. Onları fenomen yapan da tüketen de yazık dediğin insanlar. Takip etmesinler olsun bitsin. Hem takip edip hem şikayet edenler ayıp ediyor asil. Zorla takip ettirmiyor ya kimse. Ben kimseyi takip etmiyorum. Fenomen diye bir kavram da yok hayatımda. İster link paylassinlar ister gözüne soksunlar, haberim bile olmaz.
60 Yorumla
+1 yılNe alaka bu onların işinin bir parçası mesela bir doktor düşün senin eleştirin neden doktor hastalarıyla ilgileniyor gibi bir şey. İnfluencerlıktada ürün tanıtımı marka tanıtımı link paylaşmak işinin bir parçası. Sen ister al o ürünü ister alma. Hı çok rahatsızsan profil bildirimlerini sessize alabilirsin ana sayfanda çıkmaz veya direkt takipten çıkar keyfine kalmış.
20 Yorumla
+1 yılTimsahların beyinleri anatomileri gereği yassı ve küçüktür oranlama yaparsak bir fare ile aynı boyuttadır. sindirim ve boşaltım sistemleri ise vücudun 4, te 3,üdür. bu yüzden duygusal zekaları aşırı gelişmemiştir. zekası sadece avına odaklanmasını sağlar. duygusal zekadan yoksun bireyler kendinden başkasını düşünmezler.
24 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 efsane yorum
- +1 yıl
- +1 yıl
Peki bu timsah bilgileri gerçek mi yoksa uydurdunuz mu soruya uyumlu olması için 😂
- +1 yıl
@AtınıArayanKovboy araştırmadığım bir konuyu paylaşmam tabiki😎yetişkin bir timsahın beyinin büyüklüğü ceviz kadardır ortalama ağırlığı 9 gramdır.😆
+1 yılHalk halk olsa zaten bu derece vasıfsızları ünlü yapmazdı. Youtube’da insanın gerçekten işine yarayacağı videolar az izlenilirken böyle “kişilerin” boş vlogları tıklanma rekoru kırıyor. Bunun suçlusu bunlar mı? Tabiki hayır. Suçlu olam bunlara yüz veren halk
10 YorumlaHerkes kendi ekmeğinin derdinde. Kimse size zorla alışveriş yaptırmıyor.
Doları yükselten kendileri olamdığı için bir sorun da görmüyorum. Bizde ofisi kapatalım evde oturalım o zaman. Kimse alışveriş yapmasın :A60 Yorumlayooo bu iş ticaret yani su anda efsane cuma kara cuma efsane Kasım vs indirim zamanı ya. reklam yapıcaklar tabi. acıkcası bende büyük bir para harcaması yaptım ama fenomen birisi dedi diye değil. baktım dolar ucuyor. üründe dolara endeksli. alıncak nasılsa en iyisi al. zaten yılbasından sonra zamlar gelicek asgari ücretten dolayı her ürüne. o yüzden asla yılbasını gecirtmemeliyiz bence tabi
00 Yorumla
+1 yılSence onlar link paylaşıyor diye alışveriş yapılıyor mu? Alım gücü düşerse insanlar ihtiyaçlarına sınırlamayo kendisi koyar basit matematik. İmf’ de uyarılarında bunun yapılmasını belirtiyor. Ve bil bakalım üstü kapalı kim takip ediyor. 😉 Politika olarak kuru önemsemiyorlar bırak gitsin enflasyonu uzun vadede indirmeyi deneyelime çıkartıyorlar ama yine yanılıyorlar faizin neden olduğu ahmaklığı gibi.
00 Yorumla
+1 yılHerkes ekmeğinin derdinde ne yaparsın. Onların işi de bu. Taş mı yesinler 😅. Hepsine sorsan bir şey kazanmıyoruz derler. Yatırımlarım var başka işlerim var vs vs. Yalan dolan çoğu. Çoğunluğu gelirinin büyük kısmını sanal ortamdan sağlıyor. Haliyle para kazanmak için de her yolu mübah görüyorlar. Zaten tüketiyoruz sürekli. Üretim az tüketim çok olunca bugünkü duruma geliyoruz.
10 Yorumla
+1 yılBunları ciddiye alan kim? Kim ki bunlar, medya maymunları, üç beş saçma s*a*l*a*k markaların teklifine muhtaç, internet olmasa kimsenin kaale almayacak tiplemeler... Bunları fazla abarttıkça kerizleşen sizlersiniz.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlaya çok yanlış açıdan bakıyorsunuz oda onların bir işi babalar nasıl çalışıyorsa onlarda yapması gerekeni yapıyor indirim zamanında çok link atıyorlar onun dışında çok link atanlar var onlar rahatsız edebiliyor evet. Onlar paylaşır ama almak zorunda değil kimse kimsenin buna hakkı Yok tabiki herkes ekmeğin peşinde onlarda çalışmıyor Trendyol la iş birliği yapıp ev geçindiriyor kimsenin hayattı gerçekten mükemmel değil sosyal medya da süslü püslü paylaşılanlar resimler sahte...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrdan para kazanıyorlar. Kullanmadıkları şeyleri bile öneriyor çoğu. Ben bi ara cilt bakımı önerileri için takip etmiştim baktım ki ise yaramayan , 1 ay sonra köşeye firlattiklari ürünleri önermişler hepsini sildim. Dermatolog ve eczacıları takip ediyorum. Asla takip etmeyin derim insanın birseyler alası geliyor. Bi de sürekli link veriyorlar buna maruz kalmak da sıkıcı.
10 YorumlaFenomenler para karşılığında yapıyor bunları, tamamen çıkar amaçlı. Attıkları linklerden bir şey almasanız bile o linkin görüntülenme sayısı ile paralar kazanıyorlar.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alakası var iyice saçmalamayın.. Onların da işi o almayın kardeşim o zaman. Onlar mı doları yükseltti? Bu kafayla bakarsan dizilerde çekilmesin o zaman reklam da çıkmasın. Trendyol reklamlarında tüm ünlüler oynadı Tarkan dahil.. E onlar da oynamasın yemeksepeti, hepsiburada, getir reklamında canları çeker dolar yükseldi.. Bal gibi izliyorsunuz ama dizileri.
00 YorumlaOnları takip edenler ve yüceltenler düşünmeli.
arz-talep döngüsü, paylaşırlar elbette.
En başından beri böyle şeylere karşıyım.
Tek başarısı anadan güzel doğmak veya bilgisayarda oyun oynamak, ağız yapabilmek olanları yüceltirlerse onlar da “ iyi be bedavadan kazanıyoruz “ diyerek aynı şeylere devam ederler.10 Yorumla
+1 yılFenomenler sence vatanı milleti düşünüyor mu? Hangisi vatan millet bayrak hakkında konuşuyor video çekiyor hikaye atıyor? Hangisi? Cevap vereyim hiçbiri
31 Yorumla- +1 yıl
Dislike atanda fanlarından biri herhalde
+1 yılKoyun can derdine düşünce kasap da et derdine düşermiş, şimdi burada hangisinin derdi daha önemli onu ayırt etmeye çalışacak değiliz, kısaca diyoruz ki koyunların da kasapların da canları cehenneme!
10 YorumlaFenomen kendi kazancına bakar, senin alışveriş yapıp yapmaman senin kendi iraden. Kimse kimseye zorla alışveriş yaptırmıyo. E-ticaret şirketleri neden bu ortamda bu denli reklam harcaması yapıyor bu da onların şirket stratejisi, zararını sen karşılamıcaksın.
10 YorumlaDünya onların sknde mi sanıyorsun. Aptal insanlar fenomen oluyor hep zaten, umrunda değil sen naparsan yap o paylaşmaya devam edicek maalesef. Unlu olurken kullandı insanları artk napsa kâfi modunda
10 Yorumla
+1 yılSakin olun arkadaşlar, sadece soru sormuş. Herkes avukat gibi savunmuş fenomenleri. Bence bu onların işi o yüzden garipsemiyorum ama bazı şeylere tepki vermeleri gerekiyor diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar işlerini yapıyor sen alamıyor olabilirsin ama bu ekonomik dalgalanmalardan etkilenmeyen veya daha az etkilenen insanlar da var onların takipçileri arasında 🤷🏻♀️ İnfluencerlık da bir meslek, sen marketteki kasiyere gidip dolar artmış bu kadar olmuş ne hakla hala burada satış yapıyorsun diyebiliyor musun? Sana zorla mı alışveriş yaptırıyorlar fenomenler? İlgini çekmeyen içerikleri olan insanları takip etmek zorunda değilsin. Saldıracak yer arıyorsunuz kendinize.
10 Yorumla
+1 yılsorumsuzca değil de şımarıkça buluyorum.
listelerine, linklerine bakıyorum bir tane mantıklı fiyata sahip ürün yok.
bunlar bizim Türkiye dediğimiz ülkede yaşamıyorlar10 Yorumla
+1 yılhayır. onlar reklam bütçeleri alıyorlar ve işlerini yapıyorlar
onlarında para kazanması gerek, işlerini yapıyorlar20 YorumlaOnlar sadece ceplerine giren reklam parasını düşünüyor zaten bedava yaşıyorlar, umurlarında değil ki..😂
20 YorumlaFenomenlerin hiçbirini sevmem ama onların hiçbiri kanaat önderi değil. Çok istiyorsanız siz tepki verin.
20 Yorumla
+1 yılOnlara göre ne var ki reklamdan kazanıyor normal insanlar umrumda mı ama unutmasın ki bu toplum onları zaten fenomen yaparak hata yaptı herkes takip bıraksın bak bakayım ne oluyor onlara
00 YorumlaBunları takip edende suç🤷🏻♀️ Özeniyorlar işte bu insanlara. Beni hiç çekmiyor mesela çok sahte ve yapmacık geliyor çoğu takipte etmem izlememde hepsi bi özenti
00 Yorumla
+1 yılZaman Fenomen olma zamanı çok iyimser düşünüyorlar kendileri için tamamen duygusal?
https://www.youtube.com/embed/7iUd2Jni1d000 YorumlaFenomen adı altında IQ sevıyesı yerlerde olan hıcbır vasfı olmayan bu tıpleri takıp edenlere sormak lazım? Bu gereksızlerı bu noktaya neden getırdınız dıye? Oldumu sımdı..
00 Yorumla
+1 yılDanlayı izleyenlere kusma torbası ve akıl dağıtalım
31 Yorumla- +1 yıl
Hatta hepsine 😏
- Magazin konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yılBu insanları oraya getirenler sayesinde bunları yapabiliyorlar. Yapmaya da devam edecekler.
30 Yorumla
+1 yılKitleleri canım kardeş. Sen ne anlatıyorsun? Şimdi sen canım bir kitle karşısında bilimsel bir makale okuyabilir misin? Hayır.
11 Yorumla- +1 yıl
Benim geri***lı lafımı canım diye k*s yönetimi seninle görüşelim birgün
Bu soruyj cevaplarsam muhtemelen siteden atılırım. Onları takip edipde sanki birer halk Kahramanıymış gibi görenlere ne diyelim?
10 YorumlaNeden olsun ki? O kişiler paylaştığı bağlantı üzerinden para kazanıyorlar büyük ihtimalle. Herkes kendi işini yapmaya çalışıyor.
10 Yorumla- Magazin konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka? Onların işi bu. O zaman esnaflar, pazarcılar da bir şey sattırmasın. Sanki silah zoruyla mı açtırıyorlar o linki. Ne saçma!
10 Yorumla
+1 yılOnlar da linklerle para kazanıyorlar işleri bu. Ve onlar sadece paylaşıyorlar isteyen alır isteyen almaz. Silah zoru yok bir şey yok
10 Yorumla
+1 yılaynen yaa yok bunu beğendiysen bu linke şunu bu linkte lan zaten ben beğendiysem netten alırım sana mı sorucam :P saçma sapan hallerdeler:P
10 Yorumla
+1 yılHerkes ekmeğinde ablacım.. Ben bir yanlış göremiyorum. Almak zorunda değilsiniz neticede..
10 Yorumla
+1 yılEvet ama asil sorun sistemde. Trendyol saticidan ve musteriden caldigini fenolara yediriyor. Bo k yesinler
12 Yorumla- +1 yıl
Gelmez tabi instada antifenomen diye bi sayfa vardi femolarin gercek yuzunu ifsaliyodu o zaman gozum acildi. kimlerin kimlerin hakki yeniyo. Artik trendyoldan bi sey almam
+1 yılİnsanlar da almasın o zaman? Niye böyle saçma şeyleri dert ediyorsunuz anlamış değilim. Odaklanmanız gereken yer hükümet, fenomenler değil.
10 YorumlaOnlarda oyle para kazaniyor napsinlar? Almak istemiyorsan almazsin, takipten cik o kadar istemiyorsan
11 YorumlaOnlarda o şekilde para kazanıyor. Çokta umurlarinda dolar artmış vs 👻🤑🤑
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNapsınlar doları onların mı düşürmesini bekliyosun? Onlarda bu şekilde para kazanıyor alabilen alır alamayan almaz ne var ki bunda? Dolar yükselmeden önce de alamayanlar durumu yetmeyenler vardı şimdi niye gözüne batıyor
00 Yorumla
+1 yılOnlarada kızmamak gerekiyor. Reklam yapıyorlar ve para kazanıyorlar gelir elde ediyorlar mecbur yapmalılar. Şirketler ile anlaşmaları oluyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Yapsinlar tabi ama biz fakirlerin gözünede sokmasinlar
+1 yılBana sorumsuzca gelmiyor herkes işini yapıyor. Senin ihtiyacın yoksa ilgilenmezsin. Mesela benim de param yok umrumda bile olmuyor.
00 YorumlaBu kapitalistçi fenomenlerin hiç birini sevmiyorum hepsi bir birinin aynısı ve hiç bir şey yapmadan normal mesleklerden daha fazla kazanıyorlar
00 Yorumla
+1 yılOnların tuzu kuru maddi sıkıntıları yok, youtuberlar zaten maaşı dolarla alıyor. Sıkıntıyı senin benim gibi halk çeker.
00 YorumlaSorumsuzca değil , dolar onlara çıksa ne olcak bozdurur daha zengin olabilirler şcössşd herkes yapması gereken şeyleri yapıyor
00 Yorumlayoo değil bence onlar da bundan prim kazanıyor, izlemeyiverirsin onları. ben daha fenomenler kim onu bilmiyorum çok büyük eksik değil.
00 YorumlaMagazin konusunda 358 cevap paylaştı. aç atv ye bak orada da surekli internet alisversi icin reklamlar var. sanarsin pazarlama kanali gibi.
00 Yorumla
+1 yılonları kım sallar , onlarada bunun reklamını yap sana fenıomenlık verdık dıyorlar onlarda salluıyor ıste gun ıcerısınde.
00 Yorumla
+1 yılOnlara hava hoş tabi kazandıkları parayı da hakketmiyorlar bunların aldığı maaşı öğretmen alsa hak yerini bulur bunların topluma ne faydası var ki asgari ücreti hakkediyorlar
30 Yorumla
+1 yılÇoğunu dikkate almadığımız için ne dedikleri ya da demedikleri önem arz etmiyor.
10 Yorumla
+1 yılZaten onlar. kendini dusunur hep. Ne. beklersin fenomen lerden..
10 Yorumla
+1 yılBoş boş insanlar yorum yapmaya ciddiye almaya bile gerek yok.
10 YorumlaFenomenlerin %95 i beyin fukarası olup , şebeklikle fenomen oldukları için dikkate bile almıyorum. İnanıp alan dangalaklar düşünsün
10 Yorumlaonlar anlaşmalarını dolarla yapıyordur. çok da umurlarında..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğil. Alabilen alabiliyo. Böyle şeylere duyar yapmanın sonu yok bütün sektörleri dondurup yas tutalım istiyosunuz herşeye. Eğlenme harcama izleme dinleme sonu yok bunun
10 Yorumlane alaka dolar yükseldi diye çalışmasınlar mı para mı kazanmasınlar
10 Yorumla- Devamını Gör (117)
Devamını Gör(162)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği