"BANA AYAK UYDURMASI GEREKİYOR"

Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

Fikir hürriyeti açısından haklı bulabileceğim bir durum, ancak söylem ve üslup hatalı. Fakir kelimesi yoksul insandır ve bu ülkede bu durumda çok insan vardır. Sevgili kelimesi ise sevmek kelimesinden türemiştir. Üslup olarak hatalı dememin sebebi fakirleri sevmem gibi anlam çıkartabilir, ki çoğunluk böyle anlamıştır.
Kadın güzel kazanıyor. Niye bir başkasına yedirsin ki kazancını. Elbette denk olan biri olmalı.
Dünyanın gerçeği, zengin erkek her kadınla birliktelik kurabilir ama zengin kadın dengiyle veya üst segmenttekilerle.
Yarabbim sen bunun gönlüne fakir hatta fak fakir f*ck fakir birini ver yarabbim amin. Gitsin o fak fakir kişiye sırılsıklam aşık olsun yarabbim amin. Fak fakir kişiyle evlensin yarabbim amin. Ettiği şu sözü bi yalasın yarabbim amin.
Mankeni boşa eleştirmeyin artık devir böyle para olduğunda her kapı açılır sevginin bile.. Nasrettin Hoca boşuna dememiş ye kürküm ye diye... demek ki biz hep yalnız kalacağız
Haklılar bu standartdaki bir kadın neden parasal olarak destek görebileceği birisiyle beraber olmasın, zaten ilişki dediğimiz şeylerin karşılığı maddiyat ve para değil mi?
Cevap
36Cevap
Şahsen bu itici varoş kezbanın dediklerine katılmıyorum, hiçbi zaman da karşımdaki insanın maddi durumuna göre sevgili olmadım veya flört etmedim. Bu kadın "Eşeğe altın semer de vursan yine eşektir" atasözünün özeti gibi bi şey, dış zengin ama maalesef içindeki o ezik ruhu asla atamayaxak
atamayacak*
Fiziği güzel olmasa şu an ki elde ettiği imkânların yüzde birine bile sahip olamayacaktı zaten bu şahıs
Yani kadın diyo ki benim bi yaşam standartim var onu karşılamakta zorluk çekecek kişiyle işim olmaz haklıdır kendisi o yokluğa uyamayacaksa en azından dürüst olup başta açıkça söylemiş ama bu demek değil ki aynı sektördeki diğer kişiler aynı şekilde düşünür davranır ya da memleketimin her kızı kendini bu manken hanimlardan sansın öyle davransın. 😉🤣
Yine atalarımızın dediği gibi olsun , davul bile dengi dengine 😉
Zengin biri ya bir gün hiçbir şeyi kalmayacak kadar iflas ederse?
O zaman sevmekten ve yanında durmaktan vaz mı geçecek?
Bunu kimseyi küçümsemek için demiyorum ama cidden davul bile dengi dengine. Sonrasında evlensen geçim sıkıntı olur. Bu da geçimsizliğe yol açar. Sonrasında gelsin tartışmalar. Uzun vadede haklı. Olaya romantik bakarsan iki gönül bir olunca samanlık seyran olur. Romantik olmaya gerek bence yok.
Sonsuza kadar bu paraları kazanamayacak iş yapamadığın zor günlerin olacak o zamanda yanındaki adam standardımın altında kaldın diye tekmeyi basınca ağlamayacak.
Olabilir
Kendi ihtiyaçlarını kendi karşılamak yerine karşıdakinin karşılamasını bekliyordur belki
Ki bu bankamatik yerine koymak oluyor
ya da zengin ortamları seviyordur
Kadın gerçekçi konuşmuş, beklentilerini söylemiş nesi kötü ki?
Geldikleri yeri unutan kenar mahalle gülleri bunlar
Bu zenginler neden fakirleri kıskanıyor 😂
Biri de fakirler ölsün diyor du
Oysa ben bu kadar kıskanılacak biri değilim 😂
doğru bu kadin vajinayla kazaniyo ekmeğini napsin garibim
Milyoner bir babanın tek oğlu olarak dediğine katılıyorum açıkcası, Hayat standartlarının aynı olması gerekir sevgili olacak kişilerin bence.
Bende yılda 310 bin dolar kazanmış bir trader'in tek çocuğu olarak söylüyorum palavra
@magnum_blck Babam 1998 yılından beri Almanya'da çalışıyor haliyle milyoner olmamız normal.
parasız erkek , gereksiz erkek.
zaten ev hanımı modundakı kenar mahalle kezzoların mottosuda bu şekilde.
Sen, villalarda, yalılarda mı büyüdün?
@__Denizkızı statü maddiyat belli bir yere getirdim.
karsımdakı kısı ya da genısleteyım arkadas cevre dahıl aynı egıtım satatü vs olmasını tercıh edıyorum .
bu gorecelı kavramdır .
adamın parası var dıyelım ev hanımı modunda olur evde besler oda 2 tane dogurur hayatındakı en buyuk basarısı evlılık ceyız ve cocuk olur isntasına yazar benım ıcın bos beles bır karakter baskası ıcın kadındır.
benım arayısım paralellık dusuncem farklı ayakları ustunde duran bellı sevıyede maddı manevı statüde kadındır.
burada senın zoruna gıden nedır anlayamadım?
ben egıtımı karıyerı olan bellı bır yere gelmıs kendı kazancı olan bır kadından bahsedıyorum baba evınden cıkıp koca evınde bakılacak kadın degıl yalı ya da villa ısın neresınde?
E o kadın da statüsünü ve maddiyatını bir yere getirmiş."Sevgili olacağım kişiyle yaşam standartlarımın aynı olması gerekiyor" demiş. Kendi yaşam standartlarımın üstünde birini istiyorum dememiş. Bunda ne var?
*Adamın parası var dıyelım ev hanımı modunda olur evde besler oda 2 tane dogurur hayatındakı en buyuk basarısı evlılık ceyız ve cocuk olur isntasına yazar benım ıcın bos beles bır karakter baskası ıcın kadındır. " demişsiniz. Zaten kadın manken. Bir fotoğraf çekimi yapsa bir sürü para kazanır. Erkeğin parasına kalmamış zaten.
Ayrıca Senin zoruna giden şey nedir derken biraz komik olmuyor musun? 😃😃Niye zoruma giden bir şey olsun? 😂😂
Eğitimli kadından söz edip senin ne kadar eğitimli olduğuna bakıyorum. Bir kez daha kahkaha atasım geliyor. 😂😂Eğitim neymiş? Bir araştırmanı tavsiye ediyorum. Bu arada bana da sen ne kadar eğitim kelimesinin manasını biliyorsun diyecek olursan sa ben zaten bir eğitimciyim, yani öğretmenim.
Kenar mahalle kezoları diye insanları küçümseyen biri ne derece eğitimli olabilir acaba? Bu bir tartışma konusu.
Olursan da *
Ayrıca bir şeyler benim değil de belli ki sizin zorunuza gitmiş uslubunuza bakarsak. Zira kenar mahalle kezoları dediğiniz ve sorumun yanıtı olarak küçük gördüğünüz o kadınlar da birer birey ve gönül bu kime konacağı belli olmuyor. Kader diye bir şey var ve o küçük gördüğünüz kadınlar da bir insan. Bunun için bana eğitim kelimesini kullanmadan önce ne kadar insanım diye dönüp de kendinize sorun. Eğitim sadece teorik bilgiler demek değildir. Eğitim önce insanlara saygı duymak ve karşındaki kişinin de bir insan olduğunu unutmadan ona yaklaşmak demektir.
@__Denizkızı okuma ozurlulugun var ilki ,
ikincısı ben yukardakım paya gorem yazmadın tanımam onları genel durum ıtıbarı ıle ulkemızdekı duruma gore yazdım. sen onu idrak edememıssın , kendı gorusumde evde beslemek ıcın bırı aramıyorum kriterim var sonucu cıkar bundan .
kezzoluk egıtımle kapanmıyor maalesef kı yanı ornekte sen gıbı egıtımcıyım demıssın sınıf ya da brans ogretmenısındır ama kerzzosun .
benım egıtımıme gelınce ; yıyemeyecegın tarrağın altına yatma ıstersen?
yuksek lısans mezunuyum bellı bılınen unıversıteden , su an kendı meslegımle ılgılı işimi yapıyorum işverenim.
neyse git kumda uzakta az oyna sıkıldım senden.
Şunu da eklemeden geçemeyeceğim. Yine soruyorum. Villalarda, yalılarda mı büyüdünüz de kenar mahalle insanlarını küçük görüyorsunuz? Sorumun yanıtı verdiğiniz cevap değil.
İdrak etmem için genel durum itibariyle yazmanız lazımdı. Neyi kastetmiş olduğunuzu açık bir uslupla belirtmeden kahin değilim anlamaya. 😂
Yüksek Lisans mezunu olmanız insan olamadığınız gerçeğini değiştirmiyor ama. Yazık! Belli ki eğitim üstüne kitap hiç okumamışsınız ki daha anlamını bilmiyorsunuz. Üniversitede birçok bölüm var. Hepsi de eğitim üstüne değil. Çünkü eğitimli olmanın karşılığı para kazanmak veye statü sahibi olmak değil.
İyi bir üniversiteden mezun olabilirsin ama bu seni iyi bir insan yapmaya yetmemiş belli ki. Cidden içler acısısın.
Bu ülkede gayet akıllı ama ailesinin maddi durumu iyi olmadığı için çocuğunu okutamayan veya evinde ders çalışma ortamı olmayıp doğru düzgün ders çalışma ortamı olmayan da birçok kişi var. İnsanları okumamış veya okumuş gibi sınıflara bölmek yerine biraz beyninizi kullanıp düşünmenizi isterdim. Zira herkese altın tepside sunmuyor hayat. P
Kumda oynuyorsun anlaşılan ki beni de oynadığın yere davet ediyorsun. Yalnız şöyle bir sıkıntı var. Ben oyun yaşımı çoktan geçtim. Galiba sen geçemedin. 😅
Sıkılmışmış... Ben de sana bayılmıyorum düşünme özürlü.
Ayrıca okuma özrüm olsa öğretmen olamazdım. Demek ki okuma - yazmam var.
Ayrıca kezban kelimesinin anlamı "yalancı" demek ya hani gel madem Ordu'ya da yalan mıymış? Gör. 😅Ayrıca bir şey daha ekleyeceğim. Kişi kendinden bilirmiş işi. Demek ki asıl kezban sensin. 😂
@__Denizkızı yok sen direkt kezzosun bıldıgın kezzo anlamı yanı arizona kertenkelesinin dişi versiyonusun.
ben ahırda calısıpta okutyan bılırım beyın kapasıte onemlı amac okumak olsun .
evet egıtımlı ve egıtımsız ınsan dıye ayırıyoruz . su andada pok kafalılar yuzunden bır hukumeti bela ettıler basımıza oy vermek ıcın en az lise mezunu olunmalı.
benı tanımadıgın yasamadıgın ıcın benım nasıl bır kısı oldugumu bılmen ımkansız ınsanlıktan bahsetmıssın burdakı platformda senın gıbı çişliler ve kezzolar oldugundan ve insan olarak değer vermedıgımden bu platforma uslubum bu tarz.
ayrıca ben makına muhendıslıgı mezunuyum d. eü yuksek lisansımda turkıyede degıl 3 donem Freiburg Üniversitesinden.
senın gıbı egitim fak. mezunu degılım.
Keşke eğitim fakültesi mezunu olsan. Biraz eğitimin ne olduğunu bilirdin o zaman.
Bitirdiğin bölüm ve yaptığın yüksek lisansta daha sana eğitimin anlamını öğretememişler. Kalkmış bir de hala eğitim sözü yapıyorsun. 😅😅 Bu beyinle nasıl üniversite mezunu olduğuna ve yüksek lisans yaptığına şaşırıyorum.
Ben ahırda çalışıp okuyan biliyorum demişsin. Çok merak ediyorum. O sen miydin acaba? Ahırda çalışsan sen tüm o yaptığın şeyleri acaba yapabilir miydin? Sende o kapasite var mı acaba?
Ayrıca bu platformda olanlar derken sen neredesin acaba?
Bu arada seviyene düşmeyeceğim. Bu kadar çok kendini yırtma.
Kapasiteyi hakaretten ibaret sanman... 😂😂
@__Denizkızı karnım aç bi dur şimdi.
Tamam, git de aç karnını doyur. Belki beynine kan gider azıcık. Sana küçük bir bir tavsiye. Git de biraz eğitim kitapları karıştır. Belki o zaman eğitim ve öğretim arasındaki farkı öğrenir de burada boş yapmayı kesersin.
Ayrıca bir şeyi daha merak ediyorum. İnsanları küçük görmenin altında ne gibi bir neden yatıyor? Vaktinde seni çok mu eziklemeye çalıştılar? Ah Freud! Keşke yaşıyor olsan da şu arkadaşa psikanaliz yapıp bilinçaltına insen. 😂😂
@__Denizkızı yok sende kesin kastrasyon kompleksi ya da oidipus kompleksi var.
hemcinsime yanarım sana bulaşırsa vızık vızık hiç susmazsın sen. zaten 27 olmussun bı kac seneye kız kurusu olacan belkı bırıne bulasmadan yırtarlar sen gibisinden.
Bende oidipus problemi ve kastrasyon problemi olmadığı kesin de galiba sende Elektra kompleksi ve kastrasyon problemi var. Yoksa kişi işi nereden bilirmiş? 😂😂
Kız kurusu demek... 😅😅Evliliğin yaşı mı var? Dışarıda senin cinsinden çok bir şey mi var? İstesem birini bulurum. Benim ideallerim var. Koca değil tek derdim. Galiba senin tek derdin kadınlar? Yoksa bu ne laf sokma çabası?
Vırvır başının etinin yemekten söz ederken senin cinsin bana kurban olsun be! Benim gibisini zor bulurlar.
Ayrıca Vırvırı tek başıma mı yapıyorıum acaba ben? O da ayrı bir problem ama sen de haklısın. Senin cinsin gerçekleri kaldırmakta biraz sorun yaşıyor. Seni de o yüzden anlıyorum. 😊
@__Denizkızı ulen bi sus motorun soğusun len
Dinime küfreden Müslüman olsa 😂
@__Denizkızı yaw arkadas bu kadar çene senı kım alırsa acıdım cıdden sınavı vermıs oalcak senınle .
Seni bile alan olacaksa beni alan hayde hayde olur. Asıl sınav sensin. Ezmeye kadın arıyorsun resmen. Eşinin psikolojik durumunu düşününce üzülüyorum. Yazık kadına!
Ama sen de haklısın. İçinde büyük bir eziklik olduğu için. Bu durumun normal. Benim gibi kendini savunan birinin sana vırvır ediyor olarak gelmesi normal. Çünkü senin evliysen karın, evli değilsen ilerideki eşin kadar ezik biri değilim.
@__Denizkızı :)
senin hard silkelenmeye ihtiyacın var . seratonin ve melatonin salgılasın biraz vücüdun , kendine gel relax rahatla ... bi sakin
Rahat olmadığımı nereden çıkardın 😅
@__Denizkızı ne bileyim hınç titreme terleme cok konusma uyarılmış reflexlerin mevcut.
sanırım tam rahatlatamamışlar seni.
aslında hard şekilde , işin ehli deneyimli bir profesyonel ile galaksideki yıldızları sayar , pambuk şeker gibi olurdun sen .
Karşındaymışım gibi verdiğin yanıt? 🙄🙄İyi hayal gücü. Kitap falan çıkarmayı düşünüyor musun? İyi yazıyorsun da. 😂😂
Galiba öyle olmamı çok isterdin de seni pek ciddiye almıyorum. Sıkıntı orada. 😅
Git de evlen. Bana diyor yaşına bakmadan evde kalmış diye. Evlen, çünkü dediğin o hard ile başlayan cümleye bakınca bir şeyler başına vurmuş. Hadi canım, başla kapıya. Hadi! Yallah. Sağdan sağdan uza.
*başka
Şimdi gördüm yazım hatamı😊
Simge Ünal'ın fikrini gündeme getirenler Simge Ünal'dan daha fikir fukarasıdır
Change my mind
Simge ananısın cu sundan zengin olarak mı çıkmış yoksa sonradan mı ünlü olmus ina göre cevaplıycam
Haklı canım yani şimdi belki asgari ücretle çalışan kişinin maaşı onun makyajına yetmez günlük
Fakir biriyle sevgili olmaz değil. Fakir biri bununla sevgili olamaz.
Bu tiplere üzülüyorum.. Fakir biriyle olamazmış, fakirler seninle olmak için deliriyor.. Ne oldum değil ne olacağım diyeceksin. Gurban ol o fakir dediğin insanlara.. Esas fakir senin kafada olanlar..
Neden ki asıl sevenler bizim gibi fakir oluyor çünkü kuru simitle bile mutlu olabiliyoruz
Simit 3 lira oldu ya, mutluluğuma bile zam geliyor o derece fakirim 😀
Kendisini ingiltre prensesi saniyor belliki. Hos pekte guzel birsey degil. fakat En azındansa dürüstmüs.
Yine boş yapma zamanı işte boş yapmış
Tanımadığıma mutlu oldum😀
Saçma bence kendini çok yükseklerde görmek ten başka bisey değil
Kadın haklı bence çünkü adam nasıl ayak uydursun kadına hatta hesabı hep Kadın mı ödeyecek
Haklı yani gidip fakir birini yok yere zenginmi edicek
Iyu dedi onun guzeligine gelcek cogu cikar icin oda para drmis
Fakirlerinde çok s...😄
Bu bayan kim ben yeni görüypm
Manken olabilmişlerde insan olamamışlar :))
Parası olan bana sahip olur demek istiyor
Doğru söze ne denir ki...
Kendi tercihi bize ne
Napolyon bile.. Para para para demiş.
Herkesin aklındakini dilr. Getirmiş sadece
İyi de herkes dengi dengine ne var bunda?
Standartlarini belirtmis kadin saygi duymak lazim
Parayla alınır satılır ticaret mali gibi
E yani davul bile dengi dengine
ben fakir olsam bile almam bu kadını
Hahah
@Jfjrjbebehbhhhh bunu aslında biraz şaka yollu söyledim ama bana göre bu kadın normal güzellikte bile değil, tabi bu benim tercihim, bir de bu lafı ettiyse iyice itici oldu
Bence paran olamdigi ivin zoruna gitmis cokta hos kzi djjdj guzel kizlari hep paralilar kapti tuh djfj
sen buna hoş diyorsan bir şey diyemem. bundan daha güzellerini parasız aldığım içindir belki de
Tabi cnmm..
Tabii bunun için paradan daha değerli şeyler olması lazım, bunu da her kız anlayamaz
Aaa cok uzuldum o dedigib seyelrle hic bi kzi bakmaz sana maalesef
Körlerle işimiz yok zaten
İşimiz sağlam ve güzellerle
Ince 👍👏
Saglam derken?
Eee sende tipe bakiyon bu kadindan ne farkin kaldi dhdhsu
Akıl ve zeka gözü yerinde olan
Hem zeki hem da güzel kadınlarla olurum, prensip meselesi diyelim
Srnde yok gibi onlar neyse
Hmm zdki guzel kadinda yakisikli parali aroyo iste zevk meselesi jxhxh zoruna gitmicek ozman
Dedim ya görenlerle oluyorum zaten, görmeyene göz takacak halim yok
valla güzelim bütün zeki ve güzel kadınları bir araya toplayacak halim yok, yanımda olanlar bana yeter, kim nereye giderse gitsin, gelenler geldi zaten
Hmm aynen aynen sensin
@Jfjrjbebehbhhhh ben olduğum için şanslısın zaten
Bos ego kasma..
@Jfjrjbebehbhhhh bıktım şu asılmalarınızdan
Yav ilerle ezik
@Jfjrjbebehbhhhh gelmişsin benim yorumun altına bana mı git diyorsun, çok komiksin
Demek ki paraya aşık oluyor
Katılıyorum biz onların isteklerini karşılayamayız
Satılıksa demek..
Umarım elden ayaktan düşer bir gün
Gayet mantıklı ona göre
Tanımıyorum
Demek ki aşkın ne oldugunu bilmiyor
Yahu kim bu Süleyman
Kadın haklı.
Tabiki öyle olmalı..
Aşk sevgi değil bunların amacı se. x para.
haklı buldum.
Erkeğin fakiri de cekilmio hiç ya
Paran varsa degerin var
Doğru hiç biri olmaz
Haklı.
Çok haklı
Boş ver şunları
Kadın haklı.
Doğruya doğru
Haklı kadın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?