Ne bulduklarına çok da şaşmamak lazım. Serenay gibi kadın Cem Yılmazla birliktelik yaşadı neticede. Ben şuna şaşıyorum. Bu kadınlar iyi de para kazanan kadınlar. Hani para için bir adamla birlikte olacak durumda da değiller. Yine de yanında zengin yaşlı adamlar. Anlayabilmiş değilim.
Tahmin Ettiğim Gibi Şimdiki Nesil Ünlüler Özellikle Çoğu Değilde Genelleme Yapmak Doğru Olmaz Gönlü Geçince başka birini Bulurlar Serenay da Umur da Aşkı Bilmeyecek Kadar ahmak Akıl Yoksunlari Aşk Çocuk Oyuncağı mı Tabi bunların ki Aşk Değil Zaten Zevk için işleri bitince Bırakıyor böyle insanlar beş para etmez
PR çalışması gibi geliyor bana bu hareketler. İki ünlü kişi veya bir ünlü bir ünsüz birlikteliği ile gündem oluşturmak, projelere göz kırpmak. Sonuçta işleri popülerliği getiriyor ve bununla beslenen kişilerin bunu kullanma ihtimalleri de yüksek olmalı
Belkide ağzı iyi laf yapıyordur. Kadınlar kendilerini iyi hissetmek isterler her zaman, övülmek ve ilgi görmek. Bu kişi bunları iyi yapıyorsa gayet rahat tavlar :)
Adamı tanımıyorum ama serenay sapyoseksüel olabilir. Sapyoseksüel olan insanlar dış görunüşe değil, zekaya önem verirler. Belki de bu yüzden onunla birliktedir.
Ona bakarsan Serenay da bundan önce Cem'le sonrada göbekli yapımcı bir adamla sevgili oldu bu yine iyi Serenay için. Güzelliğe bakmıyor bu işler 🤑 Kim kime dum duma. 🌸
O yaşlı göbekli milf adam neydi öyleee yaa. Hem taş gibi kızsın, kariyerin iyi, paran desen bize göre zenginsin. Ben şu halimle bakmam o adama Allah günah yazmasın da, midem almaz
Türkiyede de var manken gibi adamlar söz konusu duş görünüşse. Yaşıtın olur yakışıklı olmaz kimsenin gözüne batmaz gönül bu sonuçta. Ama 10 yaş gibi fark olunca anlamsız
@maviışıkk0 yaş tercih meselesi tatlım tabi de anlatmak istediğim yabancılar dolar kuru ile kazandığı için Serenay'ın isteklerini karşılayabilirler Türkiye'de hem genç hem o paraları kazanan fazla isim olmadığı için Sero da olgun beylere şans veriyor demek istemiştim. 😊 Aman gönül bu demişler aka da konuyor ötekine de 😂 bizi yordu kızın aşk hayatı 😂
Helal Gerçekten or gibi Onla beraber bunla beraber Birini sev onda kal aşık olmadığın erkeklerle niye takılıyon dimi yani Varya Böylelerini S2k hamile bırakıp Bırakacan akılları başlarına gelsin
Malı sağlam torbacıdan alıyordur ben başka ihtimal göremiyorum. 😏
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kısacası elemanın çakmadığı kalmadı demeliyiz, bunlar yapınca ismi aşk oluyor ya o açıdan 😂 serenayın da çaktırmadığı kalmadı maşallah, pardon aşk yaşamadığı demeliydim, sorry
Markette çalışıyorum, konuştuğum kızın biri "benim bi yaşam standartım var onu düşüremem"diyerek benle buluşmak istememişti.😅O gün bu gündür içimde kalan azıcık heves heyecanda bittim