Yok öyle aşırı kas bende sevmem ama sıkı vücut daha dik kalçalar daha dik omuz İnce bel ve düz sırt daha iyi gibi geliyor bilmiyorum kendi vücudum öyle olduğu icin belki bana öyle geliyordur herkesin görüşü farklı tabi :))
Gözümde canlandırmak istemiyorum 🥺 herşeyin ortası en güzeli. Mesela topuklu giyenlerin kalçaları havada olunca daha güzel gözüküyor. Yuvarlak ve iri göğüs daha iyi mesela. Kadınlar daha estetikler. Bizde öyle değil. Daha odun gibiyiz
İtici çok bebekgibi davranıyor onu bile beceremiyor
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İtici ve kendini fazla övüyor kötü biri değil aslında ama böyle değişik davranışları itici yapıyor onu kız 21 yaşında hala 17-18 yaşında zanneden var :))
Popülist kültürün şişirdiği boş isimlerden birisi daha boylelerini ünlü yapacağımıza kafası çalışan insanları ünlü yapsaydık ekonomi ve bilimde ilk 3teydik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İtici bir tip sadece beyazlığı ilgi çekebilir , buda güzelliğe değil seksi mi sorusuna cevap olabilirdi.
Gram seksi ve çekici değil ki ve beyaz olmak övünülecek bir şey değil bence itici baya kız
Kimisine çok çekici geliyor. Benim çok zıttım :D Ben esmer balık seviyorum o ise beyaz ve cılız.
Evet herkese göre değişiyor bencede esmer hafif dolgun ama fit daha iyi :))) bu kız zaten sarışın değil kumral gibi ama baya beyaz
Son zamanların modası kadınlar daha çok fit seviyor. Ben çok sevmiyorum 🤗
Neden ki fazla yağ hoş durmuyor bence sıkı vücut daha iyi ama dolgun hatlar olmalı orta dolgunlukta göğüs ve yuvarlak kalça gibi :)
İkimiz farklı gözlerle bakıyoruz , doğru erkekte durmaz ama kadında biraz olmalı bence. Vucutcu kadınlar bana itici geliyor.
Yok öyle aşırı kas bende sevmem ama sıkı vücut daha dik kalçalar daha dik omuz İnce bel ve düz sırt daha iyi gibi geliyor bilmiyorum kendi vücudum öyle olduğu icin belki bana öyle geliyordur herkesin görüşü farklı tabi :))
Gözümde canlandırmak istemiyorum 🥺 herşeyin ortası en güzeli. Mesela topuklu giyenlerin kalçaları havada olunca daha güzel gözüküyor. Yuvarlak ve iri göğüs daha iyi mesela. Kadınlar daha estetikler. Bizde öyle değil. Daha odun gibiyiz
Genelleme bence öyle fiziklerde var ama genetik ve sporda önemli 😊
Belkide öyle , aç tavuk misali ben sadece iç çekmekle yetinebilirim.
İtici çok bebekgibi davranıyor onu bile beceremiyor
İtici ve kendini fazla övüyor kötü biri değil aslında ama böyle değişik davranışları itici yapıyor onu kız 21 yaşında hala 17-18 yaşında zanneden var :))
Bu kadını görünce morga konulan birini görüyorum sanki
Evet baygın bakışlı donuk gibi 😄
Aynen öyle bide teni çok beyaz , karanlık bir yerde görsen hortlamış sanarsın 😃
Evet teninide beğenmiyorum ruh gibi soluk soluk renk kan yok 😄
Genelde erkekler böyle beyaz olanları beğeniyor ben beğenmiyorum nedense hafif pembelik buğdaylık bronzluk daha iyi
Evet hiçbişey yok bu kadında 😃
Bende beğenmiyorum , Aynen öyle bu tenlerde bir sıcaklık var özellikle buğday teni severim.
Bu kadın derin dondurucu gibi soğukluk veriyor 😃
Kessinlikle
Senin ten rengin ne
Buğday gibi vücudum biraz daha bronz yüzüm açık tenli ama öyle ruh gibi değil yani :))
Soğuk evet kliplerindeki bakışlarını görmüyormusun hep somurtuyor baygın bakıyor 😄
Ahaaa aynen öyle yürüyen ruh 😃
Evet 😄
Vücudun ve yüzün güzelmiş daha yeni gördüm yazdığını. Ruh gibi olmadığın kesin ya belli oldu 😃
Yani değilim memnunum bu durumdan :))
😃 yaş kaç
21 :))
Sevgilin var mı 😃
birilerinin ünlü olması gerekiyordu o da bu boşluğa nasip olmuş, kader
Ünü düştü gibi geliyor
Güzelliği boş ver beyin var mı
kendini zeki zannediyor 😄
Değilll işteee
Zaten değil fazla övüyor kendini karışık cümleler kullanmaya çalışıyor bilerek
fiziği de yüzü de güzel
Neresi güzel resimdeki halini beğendin mi
kime güzel gleiyor ki
Bazıları güzel diyorda anlamıyorum :))
şaşılacak şey
Bencede
çok itici
Bencede
Popülist kültürün şişirdiği boş isimlerden birisi daha boylelerini ünlü yapacağımıza kafası çalışan insanları ünlü yapsaydık ekonomi ve bilimde ilk 3teydik
Yani bencede bir de kendini fazla övüyor millet ülke meselesi haline getirmiş destekleyin diyor sanki mecburuz 😄
Halkımız ilgi meraklılarını içselleştiriyor maalesef 😂
Bencede halk tuaf
Biri de demişti ki desteklemediniz kız yükselmedi alakası yok o kendiyle ilgili 😄
Güzel ama tipsiz
Güzel ama tipsiz nasıl oluyor 😄
Yüz ve fizik güzelliği var ama bir yandan da bakınca tipini s*kim diyorum
Resime bak bakalım bumu güzel :)) bir de fiziği de o kadar iyi değil göğsü yok sıradan bir fizik
Zaten bu resmi gördükten sonra tipini s*kim dedim hahah, çok bakmadım da iyi görünüyor fiziği ya ben küçük göğüs severim
Bilemiyorum ben beğenmiyorum baştan aşağı bu kızı 😄
Erkek gözüyle bakamadığın için olabilir :D
Bazı erkeklerde beğenmiyor demek ki güzel değil dimi :))
Bilmem herkesin güzel algısı farklıdır
Evet
Bende hoşlanmıyorum
Aynen resimdeki yüzü bahar candan gibi olmuş 😄
Bahar Candan mı ögggh 😁
Evet Onuda hiç sevmem 😄🤦
Böyle canım kim sever şaşırıyorum 😁
Hayır
Yüz olarak kötü
Evet
Evettt askim aleyna
Aşkım mı 😄