bence sesi güzel ama tipi sıradan yani bende sarışın beyaz tenliyim ve yüz hatlarım daha güzel. sizce tip olarak nasıl? bu arada bu yaşta kendinden 14 yaş büyük bir erkekle tatile çıkması da ayrı olay makkyaj olduğu halde güzel değil bence makyajla ve montajla daha iyi olmuş ama waow demiyoruz doğal saç rengi bu galiba ya da kumral bu da boya olabilir dibi gelmiş istanbuldaki kızların çoğu bundan daha güzel alışverişte eminim yan masada oturanlar daha güzeldir çünkü çok sıradan bir tip bence şimdi daha güzel bence eskiden burnu ne biçimmiş (2sene önce)
Güzel değil de tatlı asıl ben senin bu dediğine takıldım ''kendinden 14 yaş büyük bir erkekle tatile çıkması da ayrı olay'' bu yazı ne oluyor acaba sanki başkaları yapmıyorda tek bu kız yapıyormuş ki bu kız yapınca anormal oluyorda başkası yapınca normal mi oluyor öyle bir şey mi algılıyorsun sen bir de sen bu kızı güzel bulmayıp kendini güzel bulmanda başka bir şey bakalım görelim bir sen dediğin kadar güzel misin
makyajsız hiç bir şey ayrıca vücut güzelliğine bakarsak göğüsleri küçük bacakları kötü duruyo sırf insanları klibinde tahrik ediyo diye ve daha küçük olduğu için ne yaptı acabâ yine diye çıkan şarkıları dinleniyo sözlere bakıyosunuz 5 dk boyunca aynı şeyler pop baştan saçmalık zâten müzik türü bile sayılmıyo da işte bu ve bunun gibiler oldukça sonu da gelmez sıradan bence
sıradan olabilir ama bence makyajsız çok güzel çok masum görülüyor bence güzel kız makyaj bence çirkinlestiriyo insanı ya. bender bir yaş büyük ve doğruya doğru şarkılarını da dinlemem ama gurur duyuyordur ailesi onunla bu yaşında buralarda olmasından kim bu yaşında onun gibi olabilir ki bizlerin arasından
Allah aşkına aleyna tilki haberlerine bakarmısınız birazcık. daha ne kadar itici olabilir? Böyle bir türk vatandaşın olması ülkemizin her türlü zararına. asla çocuğumun böyle bir kız olmasını da istemezdim. allah korusun!!!
Güzellikle alakası yok bu varlığın. kendisini itici buluyorum fazlasıyla. kişiliğini sevmediğim için güzelde gelmiyor maalesef. birazcık şu kızın davranışlarına ve haberlerine açıklamalarına bakın. neden nefret ettiğimi anlarsınız.
Sesi gayet güzel. Ve insanların kendi seçimleri isterse 30 yaş büyük biriyle de gider bu bizi ilgilendirmiyor da sen neden tipine bu kadar laf yaptın 😂
Nazar etme nolur çalış seninde olur. Eğer sen güzelsen gizliden atma da soruyu seni de görek.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence gayet güzel sıradandan kastın ne abiye mi giysin kız daha 17 yaşında istediği kişiyle de ailesi izin erdikten sonra isteği yere gider kızı sevmiyorum ama hakkını da veririm
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
tipinden bahsettim abiye giysin demedim sen dedin onu
En İyi Cevaplar