Erkekler den Çağlar Ertuğrul Yakışıklilikta Burak Özçivit'e bin basar.
Bu çifti hiç sevmeyen, itici bulan tek ben miyim ya?
Erkekler den Çağlar Ertuğrul Yakışıklilikta Burak Özçivit'e bin basar.

Bana da ikisi fazla kasıntı ve soğuk geliyorlar. Fahriye güzel, Burak yakışıklı bir erkek ama soğuklar işte. Mesela Kenan İmırzalıoğlu o kadar da yakışıklı değil ama cana yakın olduğu için daha karizmatik ve sempatik geliyor Burak'a göre.
Fahriye sadece güzel çok aşırı güzel değil şimdi estetikten Mimik yapmıyor Esra bilgic'in tırnağı edemez güzellikte. Burak Özçivit Çalıkuşu zamanı hoştu ama şimdi itici
Yok evet ikisinin de bir aşırılığı yok, belki bu kadar kasıntı görünmeselerdi sempatiklikten dolayı gözümüze daha güzel gelebilirlerdi ama bu şekilde ı ıh bence de.
Ya çok havalilar ya. İkisinin de skandalları kaprisleri sayfa sayfa dizildi bizim aptal halk kaldırdı totolarinii
Cevap
2Cevap
Ben de sevmiyorum özellikle Fahriye’yi hiç sevmem. ya bir video gördüm tesadüfen ve Fahriye’ye aşırı sinir oldum aşırıı egoya bak sevimsiz 6. Dakikadan sonrasına bakın özellikle
https://www.youtube.com/embed/LWHNtR-EIOMAy burada çok tipsiz ya, o burun o gözler. Bu estetik nelere kadir 😂Ebru Gündeş halen bile yemin ederim Fahriye den bin kat daha güzel. İnsan bir teşekkür eder ya gözlerini devirerek bakıyor yukarı tipsiz kezbann
Aynen öyle ya. Ya Oya Aydoğan’a ayıp değil mi yazık kadına ya bide utanıyor bu keşfedilme hikayesinden Oya Aydoğan demişti zaten beni aramıyor hiç diye falan, Allah rahmet eylesin beni keşfetse gururla söylerdim her yerde. Ebru tam sanatçı, Fahriye yeteneksiz
Tam Kezban cidden. hele o hali tam kezo o değilde bu Fahriye’nin aşırı ezik hallerinden bildiğim bişey var anlatıyım hemen bu Fahriye o dönem Özcan denizle sevgiliyken ikisi avmdeler, avmden çıkıyorlar çıktıklarında dışarıda gazetecinin içeri girdiğini görüyorlar ve gazeteci onları çeksin diye çıktıkları halde içeri tekrar gidip görünmek için dolanıyorlar😂😂😂 bunu bizim komşumuz bizzat gözleriyle görmüş yani Fahriye tam kezban Özcan da keko Feyza’ya hak veriyorum yazık kadına, Ebruya da saygısızlık yapıyor o kim ki şaka gibi
Bu Fahriye'in bakışların da hep en güzel benim bakışı var ona sinir oluyorum. Ee ilk çıktığı yıldan bu yana cahil halk ve medya sisirirse böyle olur. Bak Esra bilgiç'e hanım hanımcık ne kadar vizyonlu bir insan. Fahriye Boğaziçi üniversitesine bile torpille girmiş yeminlen herkes zeki falan diyordu boş Esra bilgiç hukuk okuyor bu yaşında
Aynen Esra gözleriyle açık ara farkla geçer Fahriye’yi. yurtdışından sınava giren öğrencilere puanlar düşük o da yurtdışından geldiği için kolayca girdi normalde olsa o vizyonsuzlukla Boğaziçi’ne giremezdi bence😂 dil biliyorlar diyorlar yurtdışında yaşamış bir zahmet bilsin
Şaşırmadım 😂 Fahriye de gazeteci merakı çok Burakla da hep gazetecilerin olduğu mekanda bulunuyorlar 😂 sevemiyorum bunları ya bir varoşluk var Özcan Deniz de öyle Feyza zaten bana vurdu demişti o kameraları bilerek vurmayan centilmen erkek gibi görünmeye çalıştı kızın bir şey yaptığı yok çocuğa vurma diye bağırıyor. Pislik
Biri ben ülkenin en güzeliyim, diğeri ben ülkenin en yakışıklısıyım diye bir şey demiyor ki, kendileri mutluysa üçüncü şahısların kişilerin ilişki durumuna laf söylemeleri etik bir davranış değil. Arada derede kaldım..:)
Onlar ben ülkenin en güzeliyim/ yakışıklısıyım havasında değiller. Samimi ve birbirine yakışan uyumlu bir çift bence
Hiç sevmem
Değilsin
Aynen
Sevimliler bence
Beğendiğin tipler bunlardan da beter.
Ben de ben de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?