Önceden Nesli ve Kadir den tiskinirdim cıvıklar diye ama şimdi Hande ve Kerem onlar dan çok daha itici geliyor bu kadar itici cıvık bir çift olamaz sanarsın liseli çift 17, 18 yaşındalar Kerem 34 yaşına basicak Hande 28 yaşına kocaman insanlar ya ne bu ergen tavırlar bunların dizilerini izleyene Allah akıl fikir versinHande Erçel Kerem BursinCanlı yayında kamera ya oynuyorlar ergen kızlar da "Ayy çok tatlılarrr" diyor 😅😅
Şu iki çifti aşırı itici bulan tek ben miyim?
Görüş Yaz
8 Görüş
Beğen
Paylaş
Takip Et
Görüşün nedir?
Görüş Yaz
Bi’Bot Seçimi
En İyi Görüş
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Hande de itici ama neslihan ile kadir daha da itici. Kadir bir kadını aldattığını umursamadan söylüyor ve birtek tüm kadınlar içinde sadece neslihan değerliymiş gibi davranıyor o yüzden hiç sevmiyorum daha önce de kadınlara şiddet haberleri de vardı. Neslihan da çok egolu kendini beğenmiş birisi hiç sevmiyorum. Sanki bir tek onlar aşık sürekli bir göze sokma hava atma çabasındalar bence aşırı iticiler. Kerem Bursini seviyorum bence hiç itici değil, benim kuzenim sette onunla çalıştığı için anlatmıstı çok egosuz sıcakkanlı mütevazı bir insanmış. Ama Hande itici katılıyorum.
0
4 Yorumla
Görüş sahibi
1 yıl
Neslihan bence handeden daha da itici. İğrenç karakteri var bence, hiç sevmiyorum kendisini. Hande en azından muhabirlere durduk yerde bağırmıyor
Dediklerin de haklısın ama kerem bence sempatikliğini şu dizi de kaybetti asla Kadir doğulu kadar itici olamaz o ayrı ama Handeyle sürekli gündeme gelme çabası onu itici yapt baya Neslihan dan tiskiniyorum ama o muhabir işinde biraz haklıydı muhabirler sinir bozmak için evli barklı kadına kocasının yanında Burak Özçiviti soruyor ne alaka? Dizi biteli kaç yıl olmuş aralari düzgün değil zaten ne diye sorarsın? Muhabirler biraz hak etti. Kim olsa kızardı bence Hande de bir kaç kere ters cevap verdi muhabirleree. Sonuç olarak iki çiftte cıvık ve sürekli gündeme gelmeye çalışıyorlar
Ama Neslihan neredeyse her röportajda aynısını yapıyor muhabirler onu bir yerde gördüklerinde sanki muhabirler ona birşey yapmışlar gibi tavırlı ve kendini beğenmiş bir şekilde konuşuyor sanki o kadar saat ünlülerle röportaj yapmak için ayakta dikilen ve az para alan kendisiymiş de zengin olan muhabirlermiş gibi davranıyor ve 2 dk konuşmuyor kendini beğenmiş, konuşsa ne olacak sanki? Magazin olmazsa muhabirler olmazsa ünlüler biter bu bir gerçek
Kendisi o kadar para kazanıyor, muhabirler ise ünlülerle konuşmak icin az para kazanıyor bir zaman ayırıp konuşmadığı gibi bide eziyor muhabirleri her seferinde, ben olsam muhabirlere malzeme vermek için de konuşurdum ya da normal sohbet ederdim onların da para kazanması lazım kaldı ki kazandıkları para ünlülerinkinin yanında bir hiç. O kadar parası var neslihanın, insan mütevazı olur. Adamlar da bayılmıyor sonradan görme neslihana. Ayrıca bu konular ünlüleri gündemde tutuyor reklam sağlıyor, böyle haberler yapılmazsa ünlüleri kim tanır? Yatıp kalkıp magazine dua etsinler. İlerde de unutulunca kendi magazinde olmak isticek kesin ama ileriki zamanda bir gün ünlülüğü azalıcak buna seviniyorum
Bence çift değiller reklam yapıyorlar bencede çok iticiler ergen konusunda da katılıyorum çok ergen davranıyorlar Hande ayrı itici kerem ayrı itici keremde ergen gibi Hande de özellikle kerem ondan daha büyük ama hala ergen
En İyi Görüş