Bu kadın kadar seksi, güzel bir kadın görmedim, mavi kocaman oyuncak gibi gözleri olsun teni olsun mükemmel ayrıca müthiş bir cazibesi seksiligi var Kadın dediğin böyle olur dedirtiyor. Bence Dünyanın en güzel kadını Katy Perry'dir üstüne başka güzel yok görmedim! Ayrıca tek estetiği yok, insan estetiksiz nasıl bu kadar güzel olur ya 😂
Katy Perry dünyanın en güzel kadını olabilir mi 😍 ?
Hayatında güzel kadın görmemiş olabilir misin? Yüz hatları bana erkeği anımsattı özellikle dudak yapısı bıyıkları yeni sinek kaydı almış gibi duruyor. Güzel görmek istiyorsan Liv Tyler'ın gençlik fotoğraflarına bak.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Liv Tyler de çok güzel bir kadın ama Katy Perry başka asla erkeğe benzemiyor. Farklı bir Güzelliği var bence
Evet Katy Perry dünyanın en güzel kadını olabilir mavi iri gözleri beyaz tenli olması ince zarif bir fiziğe sahip olması bakışları sesi her şeyi mükemmel Katy Perry'nin enerjisi var hayat enerjisi neşesi maşAllah
ayrıca Katy Perry oldukça feminen bir vücuda sahip bazı ünlü kadınlar gibi maskülen bir fiziğe sahip değil Kadın gibi Kadın Katy Perry <3 aşığım bu kadına ben de kadınım ama lez değilim :)