Ezgi mola ya da Merve dizdar olursa sevinirim diğer iki aday olursa üzülürüm. Oyunculukları yok çünkü sadece güzel oldukları için dizilerde yer alıyorlar.
Cansu ve ezgi net yani 2 kadınında kötü ve başarısız 1 tane performansı yok dizileri tutsun diyede orada burada sürekli reklam yapmıyo samimi bi şekilde işini yapıyo olursa olur olmazsa olmaz havasında ama diğerleri 50 kez paylaşıyo tutsun diye ayrıca cansu ya da ezgi dururken handede alırsa yuh artık derim gözleriyle ağzını açmaktan başka bi mimik göremiyorum ben
Hiçbirisi kazanmasın sanki bana yararları var cebime para mı giricek milli gurur mu bunlar kazanıyor servetine servet koyuyorlar milli gurur diyorsunuz gurur da servette konuşulana kaZanana güzel
Bunları kim seçmiş Allah aşkına. Güldürmeyin adamı. Cansu Dere dışında o listede olmayı hakeden kabiliyet yok hiçbirinde. Oyunculuğu kolay bir şey sanıyorsunuz.
Hande erçele oyuncu diyen şüphesiz beyni sakattır ebru Şahin zaten daha 1 tane projesi var oyunculuğu çöp Cansu Dere kesinlikle kalite ezgi de baya iyi bir oyuncu yani ezgi veya Cansu Dere alsın
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
cansu dere ya da ezoooo ama cansu daha büyük oyuncu sanki😢 daha soğuk ya ezo daha içten diye cok oynamıyor sanki😂 oha büyük oyuncu heee bu o zaman😃
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ezgi Mola'ya bayılıyorum ya! Türkan Şoray'la bir ayrılar gözümde..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ezgi molada diğer kadınlardan farklı olarak bir karizma var, kadınsılık ön planda
Ömründe hiç tanımadığın görmediğin anca televizyonda parça parça gördüğün insanlara rahatça orspcocugu diyorsun. Ama biri aynı hakareti sana yöneltince bir anda erkek kesiliyorsun. Çok delikanlı adamsın demek isterdim ama adam bile sayılmaz senin gibiler namus için kahraman olur aklı sıra ama başkasının namusuna göz koymak laf söylemek çok kolay. Kalıbına sokyim senin. Bana boş tatava yapma sadece şu site yorumlarından seni duzleyecek 50 tane sebep bulurum. Akıllı ol yoluna bak
Ana Sayfa > Magazin > Anketler > Başarılı Türk oyuncular Latin Amerika'nın Oscar'ı olarak bilinen Produ Ödülleri'nde finalist olarak seçildiler! Favoriniz kim?