Evet, hayranı olduğum insanları kaybetmek gerçekten, üzücü ama ardında bıraktıklarını onlarla anmakta güzel 🤷♀️sonuçta hepimiz öleceğiz aslında bize bir ıbret.. Söyle ki bu dünyadan ne şekilde olursa olsun ayrilacagiz , yürüdüğümüz yolda bırakacağımız izler , itibar çok önemli. Mesela sizin ve benim hayran olduğumuz o insan için bu denli endişelenmemiz bence çok saygı değer bir davranış.. Her insan bu endişelenmeyi, saygıyı yakalayamaz bize örnek olan da bu bence, yani keşke biz insanlarda böyle olabilsek 😌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Serenay Sarıkaya
ben yeni oyuncuları pek sevmem ama yeşilçam deseniz bir sürü oyuncu söylerim illa birini söyleyeceksem handa erçel güzeliği ile
Figurandan öteye geçemez avrupada. Karakteristik ne özelliği ne yeteneği var.
Kim olur dersen o da gelmiyor aklıma
Leyla tuğutlu
Alina boz
Eda Ece
Seda tosun
Ben hepsinden daha iyiyim 😄
Tuğba Büyüküstün 🖤
Can yaman ve serenay sarıkaya
barış ardıç tam fransız yaa
Haluk Bilginer ve Tuba Büyüküstün
Kıvanç tatlıtuğ olabilir
Tiktokerlar bile daha Avrupali
Serenay Sarıkaya, Büşra Develi, Saadet Işıl Aksoy
Bence de serenay sarıkaya
Haluk Bilginer
Adam İngilterede baya baya tiyatrolarda yer almış ya. Kesinlikle mükemmel bir oyuncu
Kendisinin hayranıyım, ☝️😌
Dimiiii Ben de. Hatta yaşandığı için de çok üzülüyorum. O bu dünyadan gittiği zaman yerine bırakacağı kimse yok. :(
Evet, hayranı olduğum insanları kaybetmek gerçekten, üzücü ama ardında bıraktıklarını onlarla anmakta güzel 🤷♀️sonuçta hepimiz öleceğiz aslında bize bir ıbret.. Söyle ki bu dünyadan ne şekilde olursa olsun ayrilacagiz , yürüdüğümüz yolda bırakacağımız izler , itibar çok önemli.
Mesela sizin ve benim hayran olduğumuz o insan için bu denli endişelenmemiz bence çok saygı değer bir davranış.. Her insan bu endişelenmeyi, saygıyı yakalayamaz bize örnek olan da bu bence, yani keşke biz insanlarda böyle olabilsek 😌
Öyle tabii :)
Bergüzar Korel bence 🙂🙃
Tam yazacaktım. Hatta Halit Ergenç işe birlikte. Disney plus reklamında görüp de sinir olmadığım tek oyuncu. 😃
Adam şanslı mükemmel bir kadın ile evli
Bergüzar'ın annesi de öyle ama. Kadın hem asil hem çok güçlü. Halit Ergenç ile de çok yakışıyorlar. İyi ki evliler.
Büşra Develi
Serenay Sarıkaya bence
Alina Boz bence
Çağatay
serenay sarıkaya
Hiç biri değil
@auraventi
Hande Erçel.
Hande Ercel.
bihter yöreoğlu