Bir kaç gündür magazin haberlerinde görüyorum. Mustafa Keser kendisine Bülent Ersoy tarafından patronculuk oynandığını buna tepki gösteren açıklamalar yapıyor. Benzemez Kimse Sana adlı program tartışmadan dolayı bitmiş. Olayın mahkemeye taşındığı haberleri var.
Mustafa Keser haklı
Bülent Ersoy haklı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bülent Ersoy - Mustafa Keser tartışmasında kim haklıdır?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bitmesine çok sevindim. Çok kötüydü zaten program. Bülent Ersoy'un davranışları tuhaftı. Canlı yayın da olduğunun farkında değil gibiydi. Mustafa Keser tarzını sevmem ama kişilik olarak düzgün biri bence. Bülent Ersoy yönetmeyi seven biri, dolayısıyla çatışma yaşanması normal. Bence sadede şarkı söylesin, program yapmasın.
Geçen Youtube'da gezerken önüme bu olay çıktı. Normalde kesinlikle magazin haberlerine bakmam, bakanlardan da nefret ederim, ama bu olay nedense ilgimi çekti. Mustafa Keser'in açıklamalarını baştan sona izledim. Eğer dedikleri doğruysa Bülent Ersoy büyük edepsizlik etmiş. Mustafa Keser'e olan sevgim AKP şakşakçısı olduğu gün bitmişti. Umarım daha beter olurlar, zerre kadar umurumda değil.
sanatının bülent ersoy'dan daha ileride olduğunu iddia ediyor. yavaş derler. bilgi ve deneyim olarak belki eşit olabilir ama performans olarak değil. bir kere fazla genizden okuyor. aralığı geniş değil ve hep aynı tonda takılıyor. evet detone olmuyor ama heyecan da vermiyor.
asıl problemi imaj ile ilgili bence. bülent ersoy ise pr konusunda tam bir uzman. kendi kendisini diva, kraliçe vs. gibi konumlandırdı. bunu yaparken neredeyse gülünç gibi görünen abartılı hareketlerden kaçınmadı. sahne biraz mağrur duruş gerektiriyor. özellikle bu tarz müzikte. mustafa keser ise mevcut imajını kendi kendisine oturttu aslında. bu yaştan sonra ego yapıp değiştirmeye çalışıyor ama olmuyor. şov dünyası artık birini öyle diğerini böyle kabul etmiş. kendi rollerini oynasalar gül gibi geçinip gideceklerdi.
Programda ersoyun yaptıklarını herkes gördü Keserin açıklamalarinida dinledim Daha gormediklerimiz oldugunu sahne arkasının da kötü durumda olduğunu söyledi İnanirim Patronluk taslamayi sever kendisi Kimse onunla da anlaşamaz bence Ben ben ben yapan kimse bi yere ulaşamaz Umarım yakında müzik hayatından çekilir Mustafa keser e her şekilde destek veririm Bunun benzerini İbrahim Tatlıses neşet Ertaş a yapmaya kalktida cok pis mort olmuştu
Ya ben tvden iğreniyorum. Ya töre dizisi, ya intikam, ya onun kocası bununla bunun karısı şunla. Her evde çocuk var ne bu diziler programlar siz evde bunlarla büyüyen çocuktan ileride ne bekliyorsunuz. Bu program da saçmalıktan, saygısızlıktan, cahillikten ibaret. Burada asıl suçlu bunları 3 yaşında 7 yaşında 15 yaşındaki çocukların ulaşabileceği yere taşıyan rütüktür