AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Ya oysaki çok yakisiyorlardi tatlı bir çiftti. Hayırlısı olsun 🙏
Ornegin ismail balaban. Adam sohreti parayi buldu nisanlisini nasil terketti
Ulan biz evlenecek karı bulamıyoruz, millet leblebi gibi karı boşuyor
Bunu severek izleyebilen kimse ben bilinçli biriyim demesin
Şahsen eşim kıskanc filan diyordu ama daniloda kolay şeyler yaşamadı anne babası öldü filan
nasıl yaa.. onlar mutlu bir çift gibi duruyordu.. bak buna üzüldüm...
Her insan şöhreti taşıyamaz işte. Bu kim bilmiyorum ama sizin detaya göre bu mana çıkıyor...
Şöhret olan değil de. Parayı bulan denilebilir. İnşallah ayrılmazlar ne diyelim.
Şöhretle ilgisi yoktur belki ama her ilişkide olduğu gibi çatırtılar olmuştur, hele ki böyle bir devirde çok doğal
Bunun eşi tam bir orsp. Bu yüzden bırakıyor olabilir
Bende aynısını düşündüm. Eşini bırakıp daha iyisini bulabilir. Muhtemelen bundan dolayı ayrılıyor.
Alakası yok, kadın inanılmaz ezik ve kezbandı. Adam çok bile dayandı
Belki de kadının kıskançlık hallerine daha fazla dayanamadı ve ayrıldı bilemeyiz.
Şöhreti bulan demeyelim de ev içinde ne olup bittiğini bilemeyiz haklarında hayırlısı
Genelde öyle oluyor. Şöhreti bulan eşinden ayrılıyor.
ya bilmeden böyle şeyler söylemek pek doğru değil belki aile için daha farklı meseleler olmuştur
Boşuna dememişler erkek varlıkta kadın yoklukta belli olur diye
Bende tv 8 de çalışmaya başlayanlar eşini bırakıyor.. bir sıkıntı var o kanalda
Çocukları da var yanılmıyorsam.
Bu durumda sebep şöhretten öte bir şeydir diye düşünüyorum.
🌼
Parayi bulunca eşi degistiriyor iste hepsi ayni bok
@emre00 koş seninki geldi ya hayatiistanbul ya da luluska mmk
Tanımıyorum hiç birini
@emre00 anirdim
Tanımadığım etmediğim insanların boşanma kararıyla ilgili ne diyeyim şimdi. Şöhretle alakası olduğuna eminsin sen yani.
adam ztn ünlüydü alakası yok anlaşamamışlar demekki üzüldüm ama yakışıyorlardı
Boyle sacma sapan programlar gram ilgimi cekmiyor bunu belirteyim once😀Yahu program olmasa bosaayacak miydi ne biliyoruz haklarinda ne alakasi var.
İki ilgi görünce akılları şaşıyor. Kişilikleri oturmamış zibidi bunlar.
Çok yazık oldu Fazla ünlü olması bu noktaya getirdi
inanlimaz sasirdim esine cok asik oldugunu soyluyordu ve disardan da mutlu bir evlilikleri var gibiydi
Yine maşallah dediğim 3 gün yaşamadı😂 bende diyordum ki ne güzel bir çift. üzüldüm haklarında hayırlısı olsun
Neden hep bir erkeklerde suç bulma çabası var, kadınların hiç mi suçu yok yani... bildiğim kadarıyla eşi çok kıskanç ve baskıcı bir kadındı söz edilmişti
İtalyan erkeklerinin mutlaka beşik kertmesi gibi fiancata dedikleri bir sevgilileri memleketlerinde bulunur. Hayırlısı olmuş diyorum. Siz siz olun İtalyanlara güvenmeyin kızlar.
Almanlara güvenelim mi?
Erkeklere güvenmeyin
Silknk. Adam zaten yillardir unlu simdi mi bosancak? Aralarinda ne oldugunu bilmeden sohreti bulan ayriliyor demek mi? acinasi.
Geç bile kalmış diyordum ben buna şaşırmadım muhtemelen çoktan yedeği belirlemiştir 20-25 yaş aralığından
Çok kötüsün
@Dariole gerçek bu bekle ve gör çıkar kokusu yakında
Erkeklerden soğudum artık ya hepiniz aynısınız
@Dariole şükür elime kız eli değmedi çünkü zengin değilim 😂
@Dariole Bende bu yüzden erkeklerden soğudum hiç doyamiyorlar birakip daha gencini bulma hirsindalar hepsi
@HırçınSabrina o yüzden uzak dur gelende bacak arana geliyor. Kafayı çalıştır kanma
@HırçınSabrina aynen bu yüzden aşktan evlilikten önce kendine sağlam bi kariyer yapma peşinde olmalı kadınlar
@HinchAmarillo uzak duruyorum zaten hiç erkek eli bile değmedi bana ve aslada izin vermem hem aşiri ilgidende nefret ediyorum
@Dariole yoksa kullanıp atılırlar gerçek bu
Bende aynı ultra bakirim ahahaha😂
@Dariole Aynen kariyerim daha önemli benim için evlilik en son planda belkide hiç olmamali ama dediğim gibi kariyer öncelik
@HırçınSabrina evliliğe gerek yok millet sahtekar aynı biçimde düşünüyorum neyse ki bir popülerlik var işimde bunun ekmeğini yiyorum
@hinchamarillodostum sen (biz) burada ki o erkeklerden değiliz. alfamı diyor yeni nesil. işte onları kastediyorlar. sıradan, düzgün, vasat erkekleri kim ne yapsın :)
@İmnoman yeni nesile yani yaşıtlarıma bakma sen olmayan özgüvenlerini böyle alfa beta vb uyduruk şeyler bularak yükseltmeye çalışıyorlar sorsan hepsi alfa erkek alfa kadın
@Dariole bunların çoğu test edilip kanıtlanmış şeyler. herkesin alfa olması zaten tabiatına aykırı. ama adam başarılı yüksek gelirli ve statülü yani gayette üst segment denilebilir. tam kadınların hoşlandığı tip. (normal olarak) o kadar çok kadının hoşlandığı erkek olursan durum böyle oluyor kısacası.
@İmnoman onu demiyorum ben statüye göre değil de kişilik özelliklerine göre siniflandiriyorlar Instagram da twitter da falan
@Dariole kadınlar mı kişiliğe göre sınıflandırıyor? hmm
@İmnoman oturma organinla okumazsan anlarsin kimin siniflandirdigini
@Dariole herkes herkesi sınıfladırıyor bu bizim türümüzün geliştirdiği bir refleks. ben onu demiyorum. kadınların sınıflandırmayı kişiliğe göre yaptığını duyduğum için şaşırdım sadece. merak ettim hangi gezegen bu?
canım erkekler. Kendilerini bir mal sanıyorlar. Parası olunca kadının her hareketi batıyor onlara
Herkes biz Türk erkekleri gibi vefalı nazik ve sadık olamaz ki...
Görüyoruzzz
İroni yaptım sanırım yanlış anlaşıldı...
Bu adamın hep Türk olduğuna yabancıymış gibi rol yaptığına inanırım
Çoktan şöhretti. İtalyan işi programıyla.
Sebebi bilmiyorum ama bu kadar sürmüş herhalde
Eşiyle anlaşamıyorsa mutlu değilse bosanir belkide eşi istiyor boşanmak nereden biliyorsun
Erkeklerin %75 i kadınların ise %25 i şöhret olunca boşar
Ohaa danii. Bütün aşıklar ayrılıyor aşka olan inancım yok oluyor :(((
Yok öyle deme
Kişkanclik vardir eşi çok seviyodu ben gördüm programda.
Bence erkekler çok aç fırsat bulduklarında hemen kullanırlar
Ya bilip bilmeden atıp tutmayın yorumlar full böyle
erkek milleti iste hepsi ayni paarayi bulan aldatiyor zenginelrden uzak durun en iyisi
Sohretle ne alakası var ya günümüzde boşanmalar çok arttı hepsi şöhreti mj buldu?
Eee demek ki kızlar italyanlar da parayı bulunca ilk kadını değiştiriyomuş :D
Erkekler geriye düşmüş bı yorum yapayım da 21 21 olsun
Ne alaka 3 4 senedir şöhret adam anlaşamadılar belkide.
E hani eşine aşıktı bu
Benim nazarım değmiş olabilir 🙈
adam şöhreti bulalı 5 yıl oluyor ya
ahaha birde adama sövmüşler komedi kadın ayrılmış olamaz diye düşünüyorlar herhalde
Ayıp ettin danilo. Aha düştün gözümden
eşini çok seviyordu lan
Şöhreti bulan solugu mahkemede alıyor
Aslı nedir bilmeden şöhrete çekmek ne mana?
Danilo yıllardir şöhretli zaten
Hmm, büyük konuşmak istemem.
iyide bu Ada’m şöhreti bugün bulmadı ki
o kadar takip ediyonuz mu ya
her şey şöhret değil boşanıyorsa vardır nir sebebi
Hani çok mutlulardi yalanmıymis
Para ve şöhret insanı değiştirir net..
kaç kera parayı şöhreti buldun
@ganjmaila Benim yazdığımdan bunu mu anladın?
@se evet değiştirdiğini garanti etmişsin net demişsin. ama olay öyle değil çevresi değişiyor hayata bakış açısı değişiyor insanların zamanla bunun hayatının değişmesiyle alakalı. kadında değişmiş olabilir insanların karakterleri zaman içinde değişebilir baktıkları pencere değşir