gerçekten şu yeni ünlüleri anlamıyorum, bu nasıl bi konuşma bir sürü çocuk, genç takip ediyor örnek alıyor bunları. özür dilemek kötü bir şey mi yahu?
Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin
Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin
Gerçekten Bunu Sen mi Söyledin Kubilay Kubilay efendi olgun bir adam diyordum Eğer böyle söylediysen Haksızsın ve Cahilsin Özür Dilemek Kötü bir şey değil eziklik Değil özür dilemek Hatanın yaptığın yanlışın farkına varıp Pişmanlığı dile getirmektir İnsan hatalı olduğu halde özür dilemezse o kişi egolu kibirlidir Gerçekten şimdiki nesil çok bozuldu ya eskiden her şey çok daha güzeldi tamam o zaman da yıllardır Sütü bozuklar vardı ama şimdilerde maalesef daha fazla Utanıyorum yeni neslin varlığından
Ben de 26 yaşındayım ve bir öğretmen olarak 4-5 yaşındaki öğrencilerimden bile her konuda özür dilerim.
Çünkü ben kardeşim bir numaralı örneğiyim ve onlar benim her hareketimi örnek alıyorlar.
Çünkü bir bir okul öncesi öğretmeni, belki çocukları üniversiteye veya liseye hazırlamıyor ama biz de çocukları hayata ve "insan" olmaya hazırlıyoruz. İnsan olmanın en önemli şartlarından biri de hatasını kabul edip af dilemektir.
Sizi alkışlıyorum hocam👏
@iamfromNowhere Teşekkürler..
Şu s*lak adamı hiç sevmiyorum sen git bebek gibi miray daneri bırak sonra sosyal medyadan bir kıza namahrem yerlerini at ifşa ol daha da evli rol arkadaşı bensu ile yakınlaş kadının evliliği bitsin birde yüzsüz gibi böyle diyor ulan senin özür dileyecek yüzün mü var sanki
Özür dilemek kötü bir şey değildir. Eğer hatayı yapan kişi bensem tabi ki de dilerim. Ancak karşımdaki sussun ya da sırf konu kapansın diyerek de özür dilemem. Gerçekten hatalıysam veya hatalı olduğumu hissedersem özür dilerim.
Cevap
54Cevap
saçma bi açıklama madem bi ahtan var özür dilemeyi bilmek gerekir
Bunlar para ile ünlü oluyor. Basıyorlar parayı yapım şirketlerine seni ünlü yapıyorlar. Emek ile değil iltimas ile ünlü olanlar bunlar. Yoksa geleneksel sanat camiasından bunlar * onay alıp yükselemezler.
Gelişime sosyolojiye dair bir soru sorsan cevap veremeyecek olanlar başımıza ünlü olmuş. Bu yüzden ben ünlü sınıfını sevmiyorum. Bunun gibi 1000 kişi toplansa bir barış mançonun sağladığı faydayı veremezler
Bunu söylemiş mi gerçekten? Söylemiş olabilir evet ama neden söyledi neye karşılık olarak söyledi? Konu neydi?
Sadece bunu söylediği kısmından adamı epey gömdük 😂 olsun biz de bunu yaparız severiz 😂 şaka bir yana da bence bunu bir insan önemli olan özür dilemek değildir özür dileyecek duruma düşüren yanlışı hatayı yapmamaktır düşüncesiyle söylemiş olabilir 🤔
Bu adamı normalde de itici buluyordum, şu düşüncesi ne kadar da haklı olduğumu gösterdi. Özür dilemek asla insanı aşağıya çeken bir şey değil. Kimse haklı olduğu konularda özür dilemekte tereddüt etmemeli.
Ben çok çabuk parlayan kolay sinirlenen biriyim. Bu yüzden de sevdiklerimi üzdüğüm zamanlar olmuştur. Ve genelde çok çabuk bunun farkına varır gönlünü almaya çalışırım. Özür dilemek kötü bir şey değildir her zaman haklı olmaz insan. Haksızsa da mutlaka gönül almalı. Denendi onaylandı, özür dileyince birşeyin eksikmiyor :)
kubilay aka kim?
kubilay akanın özür dileyip dilememesi neyi değiştirebilir?
kubilay akanın özür dileyip dilememesi toplum olarak ne kadar umrumuzda?
son olarak babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
şöyle kekoları ünlü ediyolar işte
çukur gibi varoş keko bir dizide meşhur oldu olmayan sesiyle şarkı söyledi
özür dilemek erdemliktir incileriniz dökülmez
Bu adamı magazinde görmüştüm sevgilisini başka bir kadınla aldatmış sevgilisi sonra affetmiş bunu belli nasıl bir karakter olduğu zaten ben bu adamı yaptığı ahlaksızlık sayesinde tanıdım ne söylediği çokta umrumda değil ne düşündüğüde
Ben kimseyi örnek almıyorum hele ki şu devirde o yüzden her koyun kendi bacağından asılır bana ne yahu.. Çevresindekiler düşünsün ona göre hareket etsinler
Hatalıysam özür dilerim çünkü bu bir erdemdir :) hatasını kabul etmeyen özür dilemez. Hatalı olup hatasını kabul etmeyen zaten hatasını düzeltmez ve uzak durulması gereken kişidir.
Off kasıntı
Özür dilemek aksine güzel bir şeydir özür insanı küçültmez aksine yükseltir bir hata yaptığında bunu farketmek ve özür dilemek hem karşı tarafa hemde kendine saygılı olduğunu gösterir
Özür dilemek erdemdir, Küçük düşürücü bir şey değildir. Belli ki kibirili ve havalı. 26 yaşında ama hala ergen kafasında yazık
Özür dileten bir senaryo gelir eline rol icabı adama bir özür dilettirirler aklı şaşar
artistik yapma kubi🤣
Ergen olduğunu veya gündem de olmaya çalıştığını düşünüyorum
ezik, kompleksli canlı söylemi büyük ihtimalle teşekkür de etmiyordur yapılan nezaketlere.
Özür dilemek bir erdemdir hatasının farkında olup üstüne diretiyorsa bie kişi aptal gururuna sahiptir
Bana kalırsa gereksiz yere ego kasayım da biraz gündem olayım demek istemiş.. Sallamayın abi şunları ya.. Keyifli geceler..
özür dilemek kötü bir şey değil. ama o da bir fikir ilişkileri yıkılmaya müsait olur bunu düşünen insanların.
bence ego tatmini, ben ozur dilerim birini kirdiysam haksizsam, kirmasini biliyorsun ama gereğini yapamiyorsun, çekilmez..
Özür dilemek insanlara verilen değerden kaynaklanır. Bu kimseyi alçatmaz, özür dilememekte yükseltmez.
Gündem de kalmaya çalışıyordur.
Malum..
Dizisinin yeni sezonu heryerde reklam da.
🌼
İki gün önce özür dileyeceği bir yerde çalışıyordu şimdi işte ego tavan
kardeşim demenin çeşitli yolları işte
insanlar kendilerini ifade etmek ister çok şeyapmamak lazım
şu sansür olayı ne b0ktan ya
Özür dilemek kötü bir şey değildir haksizsan özür dilersin haklıysan uslubunla hakkını savunursu
Ya bu kişi beyinsiz. Neden bunun lafına bakıyorsunuz ki? Ergenlikten çıkamamış bir çocuk bu.
pr hep ya. ne malsınız bunu mu konuşuyosunuz. siz konuşun diye yapıyo öff
Hayır herkes özür dileyen özür dilemek erdemli insanların yapabileceği bir davranıştır
Dövmeyi gösterebilmek için deri ceket de sıyrılmaz herhalde 🤦♂️
Egolu degilim hataliysam gonul alirim goczam bundan.
Özür dilemek sizi küçültmezz yanlış bir düşüncr bence.
"Özür dilemek erdemdir, gereksiz özür dilemek acizlik."
Haksızken özür dilenir benim bildiğim ama demek ki herkesin bu konuda bildiği farklıymış
birey zina. Aşağılık karaktersiz biri konuşmaya değmez.
Karakterli insan hatasını anlayınca özür diler kibirli konuşmuş
İnsanlar git gide robotlaşıyor işte... Nezaket, saygı, sevgi ve anlayış kavramları anlamını kaybediyor... Bu çağ bize göre değil elimden gelse altın çağa ve hatta rönesans dönemine yolculuk yapar birdaha gelmezdim...
Bunu oyuncu yaptılar kendini üstün görmeye başladı eskiden hostesken nasıl mış acaba
Bu çocuğu hiç sevmiyorum gözüm hiç tutmadı
Tip bile yok karakteri zaten hiiiiç yok
Özür dilemek Erdemli kişi işi demekki o erdem yok arkadaş da
E dogru. Ne bileyim ozur mozur bana da itici geliyor.
Cool olmaya çalıştı bence ve Her seferinde özur dilediğine eminim.
Kubilay tipsiz ergen pçin teki zaten ne bakiyorsunuz. Oyuncu olmasaydi tiktokcu mal olurdu. Nasil kavga ettiginde car car cemkiriyorsan suclu oldugunda da özür dilemesini bileceksin.
Eski ünlülerin nesi iyi ya. Özür dilerim de genelde özür dileyecek konuma gelmem yani gelirsem de kalp kırmışım ayıp etmişim dilerim ama tabii onunla barışmak için falan değil gönlünü almak için
Bu ben yaa. Bende dilemem. Özür dileyecek bir şey de yapmam.
Bu Allahın canısı o güzelim kızla aynı dizide oynatıyorlar ya ayar oluyorum
ezik bir şey bende. dilemiyorum onun yerine üzgûnûm falan diyorum ya da ksura bakma
Haklıysan zaten bir zahmet özür dilemezsin. Haksızsan zorundasın ki dilememek kesinlikle kibirdir. Özür dilemek acizlik değildir.
"Özür dilemek istemeyen, özür beklermiş. Özür dilemeyen, özür dilenirmiş." Kim demiş, nerden duydum bilmiyorum ama aklıma bu söz geldi, yazayım dedim.
Birine haddinden fazla değer verilince sonuç şaşmıyor.
Özür dilemek cok güzel cünkü düsüncelilik ve olgunluk
Ünlü olsa ne olur o da senin benim gibi sıradan bir insan oyunculuk sadece bir meslek
Çok egoistce bir düşünce gibi geldi bana hatam varsa özür dilerim yani
Milasin krosu olduğu için öyle demiş. Miray nasıl bu çocukla sevgili olmuş anlamıyorum.
Tamamen gereksiz kişilikler bunlar hiç sevmem fazla abartılan kalıplar
Özür dilememmiş ajskskekeke ulan bu insanların bazı kesiminde bu saçma egoyu görünce kafalarına sıçasım geliyor
Özür dilemek erdemliktir
Reklam kokan soylemler bunlar
Dilememek kötü bir şey.
Ne egoistce burun kaf dağında ellaam
Bence haksızsan özür dilemeyi bilmelisin
Adam sanmıştım da deişmişsin gibi bişee
Karakter mesel si özür dilemek gerçekliktir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?