AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
179Cevap
Hepsi değil tabiki.. çok güzel içerikler paylaşanlar var.. “bugün yeni eve taşındık” şeklindeki 😅 videolardan bahsetmiyorum tabiki
Deneyen bilir haftada 1 video çekmek cidden zor ve emek işi.. Hee çöp olanlar var ama hepsi değil barış ozcan gibi ciddi emek veren insanlar var..
Gerçekten de öyle burdakilerde bedava çalışan köle xdxd
🤣🤣🤣Allah seni
Ama gerçekler :) kodlar finoomenler modern köle :) hepsi kopy paste sorular çalıntı sorular xdxd o yüzden durmak yok engele devam :)
İçerik üretmek kolay değil Okan Bayülgen için diyemem ama genel olarak kıskanç kişiler öyle söylüyor. Kolay zannediyorlar o kadr kolaysa kendileri de olsun
yerden göğe haklı. ancak hepsi değil elbette istisnalar mevcut
Ya bu programına gelenlere de eskiden hakaret edip şakaya vururdu. Şu adamı artık çekin göz önünden ya. Valla bıhtığ ya
Bu arada sözü gerçek olabilir. Ama tartması Okan beye mi düşmüş tartışılır
Vakti zamanında Levent Kırca da parodilerinde kendisini benzer şekilde nitelendirmişti. İlahi Komedya
Para kazanmaya çalışıyorlar ama Türkiye gibi bir ülkede en iyi para kazanma şekli bizim gibi baya bi okul okuyayıp markette mi çalışsınlar
Okana katılıyorum. Sanatsal bir şey yok. Para için her türlü şey yaptırılabiliyor. Ve insanalara çok kolay ulaşıyorlar. Bir çok ülke önlemini aldı
okan dedi ise doğrudur ya adam yılların adamı vardır bir bildigi :D :P ver gazı ver ortalık alev alsın :D
Bu adama laf söylemek zaman israfıdır. Yaptığı seviyesiz programlarla kalitesi ortadadır. Asıl zavallı bunun gibiler.
Kimse babasının hayrına yapmıyor hak veriyorum bugün videodan para kazanmayacaksanız deseler bir tanesi bile videoya devam etmez
bu adamı eskiden beridir sevemedim. piyasadan bi cekilse artık dediğim insanlardan biri. ama fikri de yanlıs diyemem o ayrı
Söyledikleri birçoğu için doğru olsa da hepsi öyle demek yanlış hani yüzde 99u falan deseydin bari dimi 😉🤣😂
Bir yandan haklı da Kendi neden sunuculuk yapıyor acaba 🙄
Bir zamanlar komedi programı yaptığını unutmuş galiba 🙂
Fenomenlerden hoslandigim soylenemez ama. Sanki kendisi kansere care bulmuş bilim adamı a- m * k
Kendisi kazanamıyor galiba bi kıskançlık sezdim ben
adamın fenomen olmasına gerek yok ki adam bir marka
@benbircezveyim heeeee pabucumun markası tofaş ta bi marka
@dorduncumurat tofaş bir marka ama kumaşı sağlam değil kumaş sağlam olunca marka olunuyor
@benbircezveyim beni haklı çıkardığın için teşekkür ederim 🙊 kumaş alalım biraz
Sanırım sosyal medyada çok fazla kazanan fenomenleri kıskanmış :)
Haklı tabi bide tiktok kullanan zavallılar var ıgrencler
kusura bakmasın okan bey kendininde bi çeşit fenomen olduğunu unutuyor
Milletin attığı kemiklerle doyuyorlar sirp maymunluğu yaparak para kazaniyorlar
Ne yazık ki birçoğu çöp ve bunlara bizler prim yaptırıyoruz
cok dogru soylemıs . tanımam bılmem iplemem ağır işsiz ve egıtımsızdırler gozumde zaten.
dibine kadar hakli fenomenler topluma hic bir faydasi olmayan mal sürüsü
İşin içinde emek verenler yok mu bence böyle bir tutum doğru değil
Herkesi koyması yanlış işini güzel yapanlarda var şimdi hakkını yemeyelim
Kral doğru diyor bi de kendilerini ünlü zannediyorlar sanatçılarla bir tutuyorlar falan
%100 doğru.
İçerik üretiyorlar da ne oluyor, faydasız saçma sapan bir sürü ıvır zıvır.
Bu lafı söylerken kastettiği bir güruh vardır.
Fakat hatası genelleme yapmaktır.
Bu adam iyi mi herkes işini yaparken para kazanmayida amaçlar tamm çok lazım faydalı bir meslek denilemez ama hepsi çöp para kazanmayi amaçlayan zavallılar demesi saćma insanlar para ile yaşıyor ekmek buluyor ekmeği jerden kazanıyorsa orası onundur kimse ekmek yiyiceği yere çalışırken zavallı olmaz. kendiside programlarinda reyting kazanmaya çalışırken aynı zavallılığı gercekleştiriyor
Türkiye'nin açıklarından yola çıkarak para kazanıyor bir çoğu.
KizlarSoruyor sitesindekiler çöp değil ama :@ burada kızarım :D
Doğru diyor hepsinin derdi para başka bir şey değil
canım insanlar üzerinden para kazananlara tam tersi akıllı sivri zekalı denilir.
Hakli tabiki. Para kazanmak icn milletin yapamayacag şey yok bu fenomenler de öyle
Parti kursun oy verelim krala var ya ağzından bal damlıyor, her kelimesi sonuna kadar doğru.
Evet haklı. İlk defa birisi içimziden geçenleri tercüme edip suratlarına vurmuş :d
Fenomen hiç olmadım.. Okan'ıda sevmem ama söylediyse doğrudur..
Haklı tabi bu tür şeyler ile öne çıkanlar sanatçılardan daha iyi sanıyorlar kendilerini.
Bu adam yaşlandıkça kaba oluyor geçende spor yapmak sağlığa zararlı falan diyordu hahah
Kendisi sırf para için cübbeli ahmet hocayla kaç bölüm program yaptı. asıl zavallı kendisi. Başkalarına acımaktan acınacak hale gelmiş yazık. Bir insan bu kadar alçalamaz. kusura bakmasın dünyanın en aptal adamı ve fenomenlerin tırnağı bile olamaz.
Katılıyorum
Lan sektör git cahil onun aldığı eğitimin onda birini almadın sen daha tiktakir
@taytayko1 ne ilgisi var. Eğitim ve diplomalar maalesef insanını adam yapmaya yetmiyor. Eğer kişilikli bir insan olsaydı. Akp li faşist iq süz bi din adamını öve öve göklere çıkartmazdı. El etek öperek para kazanmaya çalışıyor. onun aldığı eğitimleri almamış olabilirim hayat şartları ve doğduğunev kaderindir. bunun dışında ondan bir eksiğim yok. eğitimle karakter doğru orantılı değildir.
Çok büyük bir kısmı kendilerini takip eden kitle gibi boş beleş canım tipler
Kesinlik ile hakli bi baltaya sap olamamis bi dunya zibidi internet firsatlarini paraya cevirip vergi vermeden maliyet odemeden hepimizin cebindeki parayi almak icin sozde urun tanitimi sacma sapan videolar yapip hepimizjn hayalini yasiyorlar
Haşırt..
Ses geldi..
Sağlam koymuş, bu adamı ezelden beri izlerim ve hiç bir zaman boş konuşmadı.
Babasının hayrına sunuculuk yapmış kendileri şu türk milletinin zekasız egolu tavırlarına hayranım gerçekten
Tiktakir misin zoruna gitti
@taytayko1 Değilim
Kendi de fenomen? Tanınmış yani.. şu şovu yapıyorlar ha😅
Ne alaka adam 30 yıldır tv ler de ve üreterek gelmiş bu günlere makyaj videoları ya da gülmeme challanglarla değil!
@Candanbirkız sonuçta fenomen 😅
Youtube ve instagram çıktı oyuncuların ve TV'lerin önemi kalmadı hatta yakın zaman içinde hepsi yitip gidecekler.
Dediği doğru ama bu kişi de insanlara tepeden bakan kendini üstün gören bir kişi sanki. Hoşlanmıyorum bu zattan.
Dogru soylemis, bu adami pek sevmem ama hakkini yiyemem hem cok zeki hem de cok bilgili, bos biri degil. Evet fenomenlerin kime ne faydasi var?
Okan Bayülgen yapı olarak zaten sert görüşlere sahip biri genelleme yapmasını doğru bulmadım ama düşüncesinde doğruluk payı da yok diyemem.
Doğru söylüyor bana göre. Ben eskiden de hep böyle düşünüdüm.
Onların içinde de yararlı insanlar çıksa da tek tük istisnalar hariç katılıyorum
doğru demiş , 1000 tanede 1 tane aklı başında düzgün biri vardır belki
buna bi programda laf sokan adam vardi :sezercik " iyi sokamamis demek ki hala bos yapabiliyor.
Doğru demiş ben genelde adam akıllı olanlara bişey demiyorum ama gelende baktığımızda vasıfsız kitle milyonlar kazanıyor tarih ve araştırmacı fenomenlere laf yok
Ee sanki kendisi para kazanmak için şekilden şekile girmedi zamanında
Okan Amca Sen de zamanın da ana akım medyanın fenomeniydin :)
arkadaşım adam ne fenomeni adam bir marka
Çoğu bi b*k yapmadan para dileniyor resmen, %80nı vasıfsız ve zavallı evet
Kendi de TV ye çıkarak para kazanıyor, onlardan farklı yaptığı bir şey yok bence
Senelerce programlar yapıp paraya doydu simdi para kazanmaya çalışanlara çamur atıyor