Videoyu izlemedim ama ne zaman ki Uğur kendi işini bırakıp sosyal medya işine yöneldi, ve evde oturmaya başladı, o noktada ilişki biraz bitmeye başladı. Uğur'un Damla için en tatlı olduğu dönem muhtemelen çocuğun askerde olduğu dönemdi, çünkü birbirlerine mesafe olarak uzaktılar. O dönem belki Uğur Damla için çok yakışıklıydı ve arka planda ben Damla'nın Uğur'u kısıtlaya kısıtlaya heder ettiğini de duydum. Damla herhalde Yay, Uğur Oğlak burcuydu. Damla özgür olmayı sevmesinin yanında sevgilisini kısıtlayan biriydi. Uğur o yüzden ev ortamına ve alışıp hayatındaki kadın ve 2 dostundan başka kimseyle konuşmuyor görüşmüyor olunca asosyal oldu. Beğenmediği ne varsa Damla yaptı yani, bu cebe konsun. Ha Uğur istese Damla gibi olamaz mıydı? Çok çok çok olurdu.
Bahsettiğim şey şu; Damla, mal bir kanal. 20 dakika makyaj, 20 dakika market alışverişi, saçma sapan samimi rol ve ayakları, 15 dakika reklam, başka bok yok. Evinin yemeğini bile kız arkadaşı yapıyor, bu mal yemek yapmasını bile bilmiyor. Uğur istese eleştiremez miydi? Tüketim manyağı, maddi olarak ayarsız ve köpek gibi açgözlü bir kız. Bir ara peynir tabaklarına sarmıştı, makarnadan başka bok yapamaz. Yakın 2 arkadaşı zaten rakip olarak göreceği tipler değil, bu sosyal medya için, para için onları da kullandı, birine kameramanlık yaptırdı, öbürüne ev işlerini yıktı, sonra da ortamı koal bir ortammış gibi gösterdi. Evde arkadaşlarının çok ve sürekli olması da zaten heyecanı bitmiş ilişkiyi iyice köreltti. Uğur biraz da yükseleninde tembel bir tip. Yani istese evde yan gelip yatmak yerine mis gibi sesi var stüdyoya girip müzik yapabilirdi. Reyn kadar da iyi olurdu. Düet de yaparlardı. Ama o genelde evde oturmayı, PlayStation oynamayı seçti. Damla'nın ailesi onu biraz ezdi, efendiliği müthiş ama Damla yaranılmaz bir tip. Başkasında olmazdı muhtemelen ama Damla Uğur'u sürekli yanında gördükçe sıkıldı. Uğur fitken Damla senelerce duba gibiydi, Uğur eleştiremez miydi? Nefsi devreye giremez miydi? Beğenmezlik yapamaz mıydı? Yapmadı. Hiçbir erkek de böyle yapmazdı. Böyle destekçi, böyle sorunsuz, böyle sadık olmazdı. Kaldı ki Damla'nın kanalı Uğur ve onun arkadaşları sayesinde patladı. Damla kazandığı parayı bile Uğur ve arkadaşlarına borçlu. Videoyu birazdan izlerim. Bence Uğur daha iyisine layık. Ama şunu da söyleyebilirim ki, aralarda soğukluk oldukça Uğur'un bunu gözardı ediş sebebini biraz kızın evinde oturup da büyük ve hazır para yemesine de bağlıyorum. Yani anne evinde rahat olan erkek çocuğu gibi bir durumu vardı. Yoksa başka insan belki biraz gurur yapar sorun çıkarırdı. O gözardı etmeyi seçti. İnsanlar Damla soğuk falan diye eleştiri yaparken, şöyle oldu böyle oldu diye yorumlar yaparken, Damla zaten yalancı sahtekarın teki de Uğur da bir şeyleri görmek ve kabul etmek istemedi.
Umarım Uğur tek başına basar gider lider olur, kıza, aşka, sevgiye, bağlılığa, karıya kıza doyar da, nasıl bir şeyden kurtulmuş olduğunu daha iyi anlar. Kimse kusura bakmasın. Boğazını bile tutamayan duba gibi gezen bir mala çok fazla prim verdi, 2 estetik oldu havalanmış mis gibi çocuğu bıraktı, o yüzden de onun Allah belasını versin. Arayıp da bulamasın inşallah. Kırıntılarını toplasın gidenin arkasından.
İzledim videoyu, 5 dakikalık kısa bir şey yapmışlar ve videoyu sadece arkalarından abuk subuk konuşulmasın diye sunmuşlar. Birincisi, bu ilişki yıprandıysa sebebi Damla Altun'dur çünkü vasıfsız olduğu için her gün vlog çekip durdu, ve Uğur yüzünden değil, hep aynı şeyi samimiyet maskesi takınarak, sırf video atmak için video çekmeye devam ettiği zamanlarda kendine yaptı, para hırsından ötürü kendine bir off vermeyerek. O zamanlarda yıprandı, ama kendi kendisine yaptı, az önce baktım mesela, o kadar özürlü ki yüz yıldır şikayet edilen dudak dolgularını bile daha yeni başka yere gidip düzelttirebilmiş, peltek peltek embesil gibi konuşurken dişlerini yaptırmış olduğu için konuşması da düzgün hale gelmiş, 2 3 gram spor yapmış olduğu için de sanırım biraz yüzden de kilo vermiş. Ve kudurmuş. Hayatımda ilk kez farklı, düzgün ve güzel oldum deyip, Uğur'a tekmeyi bastı.
Mesela konulu videolar çekiyor olsaydı özelini para için kamu ortamına satmazdı. İnsan önce kendine yapar. Özel yapmadı. Hep elinde vlog kamerası. Hep sözde bir şey anlatma çabası. Arsızlık, yüzsüzlük, nankörlükten başka bir şey değil bakmayın, Damla'nın hiçbir yeteneği yok ama Uğur'un birçok yeteneği var. Yani istese yerini bilirdi, çocuğu gözünden düşürmezdi. Mesela ipin kopacağı son noktayı bekleyip ayrıldık açıklaması yapmaktansa, madem aynı işi yapıyor aynı evde yaşıyorsunuz diye yıprandınız, daha en başından evleri ayıracaktınız. Ama olmadı. Bu canım sürekli ev değiştirip durdu, sonunda büyük ve geniş bir eve geçince Uğur'a da rahatlık oldu. Hemen kovamadı. Kendi de yalnız olmayı götü yemedi. Primini yapacağı kadar yaptı kullanacağı kadar kullandı, sonra vur kıçına tekmeyi. Sadece tek dileğim, Allah herkesin başına versin.
Uzun süren bir ilişkiyi bitirmek zordur ama bu ikilinin ilişkisinin bitmesinin tek nedeni, her şeyi yaşamış olmaları. Evlilik heyecanı yok çünkü zaten evli gibi hep bir aradaydılar. Onları bir arada tutacak olan yüzüğün etkisi de olmadığı için ayrılmak istemeleri çok normal. Artık ilişkide bir heyecan kalmadı haliyle.
İnanılmaz zor. Göğsüne her an tas oturmuş hıssı , uyanınca gozlerının onu araması ama etrafın bomboş olması , bir anlık dalgınlıkla ona seslenmek sonrasında oluşan kafanı öne egıp hüzünlenmen , beraber izledıgın diziyi tek izleyememek , kıyafet aldığında ona fıkrını soramamak …… Sabaha kadar sayabılırım bu şekılde
Bu kadar yıl millet nasıl evli kalıyor sanki başkasıyla farklı sorun yaşıycaksınız tam tersi onlada aynısını yaşıycaksın altan alma yok hep güllük gülistan olsun istiyorsunuz kadın erkek
Tükenme noktasına geldikten sonra hayır zor değil aksine kolay olur, zor olan geçen sürede yaşanılanları silmek istemek. İnsanlar silmek istedikleri için üzülür arka plana atarsa sorun yaşamaz
İlişkisine bağlı. Kimi ayrılık özgürleştirir, kimisi yarım bırakır, kimisi ezer geçer. Zamanla da alakası yoktur. O insanın hayatınızdaki yeriyle bağlantılı daha çok.
11 yıllık ilişkim biteli 12 yıl olmuş. Lise aşkımdı daha 14ümdeydim. Zaman her şeyin ilacı. Sadece hayata etrafına bakmayı başarabilirsen az hasarla atlatıyorsun.
Şu Influencer tabirine de kıl kapmaya başladım. 100 kişiden 90'ı Influencer ülkede
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu zamanda hicbir ünlünün ayrılığına şasırmıyorum. Evlenmeden her şeyi yasayıp tüketiyorlar, sıkılınca veya tartısınca bir anda bitiriyorlar bunlar için biri gelir biri gider
evlenseler de boşanırlardı.. çünkü uzun süreli sevgili olanların hepsi, kısa sürede boşanıyor genel itibariyle.. soruna gelecek olursak, evet zor ayrılmak..
değildir, aslında uzun ilişkilerin bitmesi daha kolay olur çünkü uzun ilişkilerde her şey "sevgi, saygı veya tahammül" son evresine kadar tüketilmiştir.
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Influencer Damla Altun ve sevgilisi Uğur Şengül 9 yıllık ilişkilerini bitirdiler! 9 yıllık ilişki bitirmek sizce zor mudur?