Mehmet Dinçerler'le ayrılan Hande Erçel Murat Dalkılıç ile ilişkiye başladı. Daha hele dur bacım ya 40'ın çıkmadı. :D Ben yakıştıramadım da açıkçası. :/
Murat Dalkılıç ve Hande Erçel aşk yaşıyor! Sizin yeni bir ilişkiye başlayabilmeniz için ne kadar süre geçmesi gerek?
ya bu ünlülerin çoğunun ilişkisi bana yapmacık geliyor reklamasyon dan ibaret ki hoş bizene banane.. iki güne ayrılık çanları çalar.. nasıl yükselirsen o kadar hızlı düşersin bu bir gerçektir. ben hande erçal ı daha iki gün önce kim olduğunu öğrendim çok çabuk ünlü yapıyorsunuz insanları.. halkımız da bir bok bildiği yok.. yazık lan acıyorum kendimize neyse
Bu ünlülerin ilişkileri, sevgililikleri ve evlilikleri ne kadar sahte. Murat efendi daha yeni ayrıldı Merve Boluğur'dan Hande desen Mehmet Dinçerler'den yeni ayrıldı. Bunların yaptıkları ne yalan dolan üstüne
Hande, fazlasıyla hızlı çıkmış. Her gördüğümde farklı kişiyle beraber. Biraz dursa hiç fena olmaz ama Murat'ın böyle birisi olduğunu tahmin etmezdim. Merve'den sonra, Hande'ye bakması saçma olmuş. Neyse ya, bize ne, herkes istediği ve kendine yakıştırdığı hayatı yaşıyor.
bu kizin mide bulandirici gundemde kalma calismalarindan gercekten gina geldi. biktik yemin ederim. oyunculuk desen yok, kalite desen yok , guzellikte normal ahim sahim degil cok daha guzel oyuncular var İzmir bunun gibilerle kayniyor , edep desen oda yok, karakterde yok sevgilisinin knksiyla cikmaktan utanmamis. sadece ergen fanlari sayesinde ayakta bir sahis. umarim tez zamanda soner. ki zaten boyle haberlerle gundem oluyorsa azalarak bitiyor demektir.
Sadece İzmir olsa keşke Türkiye’nin her şehrinde bu Hande gibiden en az 2.000 tane var nasıl abartıyorlar anlamıyorum, kızda çok klasik bir İç Andolu Bölgesi var, ama sanki Dünyanın en güzeli gibi gösteriyorlar anlayamıyorum 😂
@defnex06 ay aynen oyle ya. valla her yerde gormekten cok sikildim. turkiyede cok daha guzel oyuncularimiz var ama hande kadar populer degil. olay sadece fan ve popularite uzerine kurulmus. ne yazik !
Ne kadar sürer bilemem ama bunlar kadar aceleci ve geniş olamam ilişkisi biten biri hemen bir ilişkiye başlıyorsa işin içinde ya öncesinden aldatma olayı vardır ya da ilişki de duygusallık değil cinsellik vardır
Para vermeden bedava ilişki peşindekileri görseniz aklınız şaşar. Hayır ikisi de yanlış ama bari milletin rızkını yeme. Yapımcı ve yönetmenlerin suçu hep. Uçkurunu düşünen seksi karıyı almayacaksın arkadaşım (dizi sektörü adına konuştum)
Iıyyyykkk o NE be göt göbek kilo salmış gitmiş bir suratında makyaj var diye güzel diyolar şu mahalle ablası kılıklı kıza bee iğrenç resmen ATTAN İNİP EŞŞEĞE BİNMİŞ.
Bunun da sürekli adı başkalarıyla anılıyor. Hangisi doğru bilmiyorum. Ama son 3 sevgilisi de birbirleriyle arkadaşmış sanırım. Mahalle tren olmuş. :/ Doğruysa tabi. Günahını almayalım.
Bilmem ne zaman aşık olursam o zaman bu arada bunlar gibi böyle hep değiştirip durmam abi insan bu malzeme veya kumaş degilki begenmeyince degistiresin
İkisine de yakışmış bu yaptıkları suratı batasıcalar
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendi sevgilisinin en yakın arkadaşıyla çıkan birinden beklenen davranışlar. Bunların anası babası yok mu ya. Bu kdr erkek meraklısı olacaklarına işlerine önem verseler oscara koşarlar.
@FericeyeMektup Ben kendimle ilgili yorum yapmadım ki? sadece ülkede abartılıyor dedim, kıza çirkinde demedim çok güzelde demedim, ortada dedim. Tabikide yakışıklıyım.
Bunlar hep oyun gündemde kalma çabası, murat dalkılıç yavaş yavaş düşüşte, bir ara oğuzhan koç yardımcı oldu, müzik yapamıyorlar bu durumda gündemde kalmaya çalışıyorlar, şarkıları dinlenmiyor, e kızda dizilerden popiler o yüzdende böyle yapıyorlar.
@FericeyeMektup ben çirkin demedimki? orta güzellikte dedim. Bu ülkede yakışıklı ve güzel kavramları abartılıyor dedim. siz aynaya bakın dediniz. kendimle ilgili yorum yapmadım. kıza çirkin demedim. öyle bir yorumum yok.
@FericeyeMektup siz o kızın akrabasımısınız? Ben seninle ilgili yorum yaptımmı sana güzelsin çirkinsin dedimmi? ona söylerim her türlü yorum yaparım ben halkım. Benim görüşlerim var, güzele güzel derim çirkine çirkin bu böyledir. Sana göre farklıdır bana göre farklıdır. İyi görüş vardır kötü görüş vardır. Bunlar avrupaya gitsin bakalım kabul görüyorlarmı? Kendi yağımızda güzel çıkarmaya çalışıyoruz. Beceremiyoruz. Bakın ne dediler ayla filmi oskar ödül alır, yav aday bile gösterilmedi.
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Murat Dalkılıç ve Hande Erçel aşk yaşıyor! Sizin yeni bir ilişkiye başlayabilmeniz için ne kadar süre geçmesi gerek?
En İyi Cevaplar