Ya Hande Erçel için de zamanında kilo verdi sadece estetik yok ki falan demişlerdi ama kadının yaptırmadığı estetik yok şimdi de Miray Daner’e bakıyorum eskş halini biliyoruz. Sizce kilo mu vermiş yoksa o da estetikli ünlüler kervanına mı katılmış?
Miray Daner’in yüzündeki değişim dikkat çekti! Kilo verdiği için mi yoksa her ünlü estetik yaptırıyor mu?
Ünlü olan kadınların hatta şu zamanda erkeklerin bile %85’i estetiklidir. Estetik olmasa bile ufak tefek işlemleri illa ki vardır. Kişi öyle mutlu hissediyorsa yapsın, mesela kırışıklıklar için botoks uygulaması mantıklı geliyor. O görüntüyü sevmeyenler olabilir.
Estetik falan değil beyler bayanlar. Profesyonel değilim ama kilo verince yuz hatlarinin çok fazla değiştiğini bizzat kendimden biliyorum. Kilolu iken ponçik bir suratim varken kilo verdikten sonra kemikli ve çene kismim daha belirgin bir hal almıştı. Herkes estetikle bu hale gelmiyor elbette.
Estetik yaptırmış. Bombok etmiş kendisini şimdi sen de herkes gibisin. Ben onun Vatanım Sensin’deki yumuşak, gözyaşlarından dolayı ıslak olan hafif tombiş yanaklarını sevmiştim. Zaten seksi ve masum bir güzelliği vardı.
Estetik olmuş. Yanaklar alınmış, çene düzeltilmiş, alın açılmış. Burunda var mı çözemedim. Kızın tatlılığı ortadan kaybolmuş. Neden estetik oluyorlar güzel kadınlar anlamıyorum. Yaşı kaç daha bunun 🙄
Neden taninmayacak hale gelip baska birine donusuyorlar ki siz yazmasaniz ben bu kizin o oyuncu oldugunu 100yil gecse yine anlamazdim. Baska biri olmus cunku. Yakismamis.
Çok güzel kadındı şu an sıradan estetik güzeli dünya genelinde böyle ünlü / az ünlü / zengin / kocası zengin dolu. Keşke orijinal güzelliğinin farkında olsaydı
Kilo vermiş bisektomi de yaptırmış ama cok güzel olmuş, Zaten potansiyeli vardı güzel olmaya tam olmuş Alina boz'a benzemiş ama ondan daha güzel olmuş bence
Üf yaptirsin bize ne sanatcilari diş görünüsüne göre değilde yaptiği işi konuşsaydiniz onlarda bunu yapmazdi kendinisini gelistirir toplum daha entelektüe olurdu