Bazen bakıyorum güzel bazen bakıyorum tipsiz. Bir Türlü karar veremiyorum sizce bu kız güzel mi değil mi?Burda tipsiz geldi gözümeBurda da tipsizBurda güzel gibiBurda tipsizBurda garip
Bu Serra Arıtürk güzel mi değil mi anlayan var mı?
Çirkin demiyorum ki ben ama garip geliyor ayrıca ben gayet güzelim Kıskanicagim kadın Olamaz bu Dünya da Serra yi ilkte Çok beğeniyordum bu aralar tipsiz geliyor gözüme hem cidden insani kıskandıracak kadar iddialı bir güzelligi yok bence
Kendimi aşığım desem 😄ayna elimden düşmez sürekli yüzüme bakarım hatta çekindiğim fotoğraflara dakikalarca bayılıp kendime bakarım kendime o kadar aşık bir insanım. Dünya ya 50 kez de gelsem yine kendi yüzümü seçerdim ben kendime aşığım başkaları beni beğenmiş beğenmemiş umrumda olmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
her fotoda farklı kişi gibi birinde güzel birinde değl
Aynen ya bende onu diyorum bazı fotoğraflarina bakıyorum buz kız güzel ya diyorumm bazılarına bakıyorum yok be güzel değilmiş diyorum
ama azıcık da onu kıskanıyorsun gibime geldi
Güzel bulmadığım birini neden kıskanıcam komik 😄
insan kıskandığı kişiyi çirkin görmek başkalarının da ona çirkin demesini duymak ister
Çirkin demiyorum ki ben ama garip geliyor ayrıca ben gayet güzelim Kıskanicagim kadın Olamaz bu Dünya da Serra yi ilkte Çok beğeniyordum bu aralar tipsiz geliyor gözüme hem cidden insani kıskandıracak kadar iddialı bir güzelligi yok bence
şimdi de ben sormadan kendinden bahsedip kendine güzel deme gereksinimi hissettin eminim birçok zaman ayna karşısan geçip kendini beğğenmiyorsun
Kendimi aşığım desem 😄ayna elimden düşmez sürekli yüzüme bakarım hatta çekindiğim fotoğraflara dakikalarca bayılıp kendime bakarım kendime o kadar aşık bir insanım. Dünya ya 50 kez de gelsem yine kendi yüzümü seçerdim ben kendime aşığım başkaları beni beğenmiş beğenmemiş umrumda olmaz
seni ne zaman göreceğim.. ben de bence çok yakışıklıyım birbirimizi tarafsızca yorumlayalım
Neslihan Atagül fanıyım bir de o açıdan bu kıza gıcık oluyorum
yaa işte var bir şey ya kıskanma ya gıcıklık duyma
Türkiye'nin en güzel kadını Neslihan Atagül dururken bu şasi Serra yi kim kıskanır. 😄
neslihanı ilk defa duydum bakayım bi merak ettim
bu mu güzel ahaha valalhi pitbul köpeğine benziyor gözü filan
Sen kesin Türkiye de yaşamıyorsun
Serra fanisin sen ya sal beni
yok valla serrayı da ilk defa duydum aralarında sorun mu var ikisinin
Bence senin şu gizemli halin daha güzel duruyor 😁😁😁
Fotoğrafların hepsınde de farklı çıkmış.
bence güzel daha ne olsun.
Bakışları şasi gibi burun delikleri fazla büyük ama her açıdan farklı makyajsız hali hele çok farklı
Benim tipim değil ama tipsiz de sayılmaz ya.
Güzel