Ay aşık oldum bu kıza, Aşkın tarifi gibi aptall diziyi bile izletir adama ekran da görünce benim bile dibim düşüyor ekrana baka kalıyorum öyle. Bence benim fikrim tabi bu Hande Erçel'e de, Fahriye Evcen'e de, Afra Saraçoğluna da bin basar güzellikte hem bu kızda bir masumiyet var onlarda yok. Umarım Kadir doğulu ile yakınlaşmıyordur umarım eğer doğruysa güzeller aptal olur sözünü sonuna kadar doğrular. Aralarında 16 yaş var be ve Kadir hem evli hem de tipsiz.
Sesi güzel ama şarkı anlamında yükselemedi yaptığı şarkılar saçma ve basitti kıza gelirsek bu kız hem masum hemde çok soğuk bence donuk geliyor bir iticilikte var gibi abartıldığı kadar güzelde değil bence zaten kadire yapışması bana tuaf geldi kadirde evli ama fazla samimi kïzla tuaf reklam yapıyor da olabilirler gerçekte de yakınlaşmïs olabilirler
Eyvallahta yani ne bileyim ilah yaptığımdan felan degil ya da bakimli olduklarindan şık giyinmelerinden midir nedir bilemedim ama o kadar kotu degil. Bu kizcagizi tabi yakistiramassin o ayri mesele😁😁