Su kadınını gördükten sonra tüm kadınlar anlamını kaybediyor gözümde, Ben Hayatım da bu kadar güzel bir yüz hiç görmedim Yok Barbara, Yok Adriana Yok Gigi Bella yanında halt etmiş bence bu kadından daha güzeli olamaz.Abi ben böyle mükemmel bir yüz görmedim ya 😍
Güncellemeler
+1 yıl
Normal de sarışın ve renkli gözlü kadınları hiç beğenmem ama bu kadına hastayım bebek gibi yüzü var tek estetiği, dolgusu olmadan
Dünyanın en güzel kadını Vanessa hessler olabilir mi?
Derdin ne kızım senin? Bir de boy boy fotoğrafını koymuş, birinden anlamayan gerzekler olabilir 2, 3 tane koyim der gibi 😂 Sayıyla mı veriyorlar sizi 😂
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tek bir fotoğrafla yargılayanlar var, o açıdan net fotoğraflarini koydum ben bu kadına 10 yıldır hastayım ☺️
şiddetle red ediyorum ben daha güzelim ayrıca kova burcu her zaman güzeldirrr az daha ego kasayım dedim ama gece gece dedim boşver kızçeyimi kırayım onu dediği olsun :))
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya güzelsindir elbet ama bu kadın çok başka ya kimseyi bu kadın kadar beğenemiyorum ki sarışın, renkli gözlü kadınları hiç sevmem itici bulurum ama bu çok başka ya
Böyle bir güzellikte bile kusur buluyorsunuz ya pes,. bu güzel değilse hiç kimse güzel değil. Öyle bir burun ömründe gördün mü? Estetiksiz bir de yapma gözünü seveyim ya
Ya şaka mısın ya abi herkese b*k atın ama bu kadına atmayın ya Bir de siz Türk erkekleri 2011 yılında en güzel yüzlü model secmistiniz bu kadını şimdi beğenmiyorsunuz
Türkiye ye gelmişti bu kadın sonra Türk erkekleri yakasını bırakmadı bir oylama da en çok Türk erkeklerin oylamasıyla en güzel yüzlü model seçilmisti yıl 2011 de oldu bunlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Derdin ne kızım senin?
Bir de boy boy fotoğrafını koymuş, birinden anlamayan gerzekler olabilir 2, 3 tane koyim der gibi 😂
Sayıyla mı veriyorlar sizi 😂
Tek bir fotoğrafla yargılayanlar var, o açıdan net fotoğraflarini koydum ben bu kadına 10 yıldır hastayım ☺️
Değişiksin sen biliyorsun dimi
şiddetle red ediyorum ben daha güzelim ayrıca kova burcu her zaman güzeldirrr az daha ego kasayım dedim ama gece gece dedim boşver kızçeyimi kırayım onu dediği olsun :))
Ya güzelsindir elbet ama bu kadın çok başka ya kimseyi bu kadın kadar beğenemiyorum ki sarışın, renkli gözlü kadınları hiç sevmem itici bulurum ama bu çok başka ya
Açıkçası bi Margot Robbie değil. Palvin daha iyi yine bundan
Barbara Palvin erkeksi bence hiç güzel bulmuyorum, Margot Robbie çok güzel ama Vannese kadar güzel değil bence
Sadece 3. Fotoğrafı Margottan iyi olabilir.
Evet gerçekten çok güzelmiş. Özellikle üçüncü fotoğrafta. Gülüşü çok güzel.
Gayet hoş yuzu bence de
Hayır yüze bak oklavayla açılmış gibi
Böyle bir güzellikte bile kusur buluyorsunuz ya pes,. bu güzel değilse hiç kimse güzel değil. Öyle bir burun ömründe gördün mü? Estetiksiz bir de yapma gözünü seveyim ya
Yüzü gerçekten geniş ve değişik normal olsa normal derimm
Ben Barbara nın uzerine tanımıyorum
Çenesi yamuk 😔
Çenesi yamukken bu kadar tatli ve guzel gulen baska birini tanimiyorum.
Erkeksi geliyor yüzü bana sert sıcak değil Vannese daha bebeksi ve daha güzel bence
Erkeksi mi :) ben onu yavru kedi gibi goruyorum. Guzellik resmen goreveli bir kavram.
Sen güzel görmemişsin abla hdmdlşd
Çok güzel kadınlar gördüm ama bu en güzeli
Gözlerinde bir sorun var gibi xd
Ya şaka mısın ya abi herkese b*k atın ama bu kadına atmayın ya Bir de siz Türk erkekleri 2011 yılında en güzel yüzlü model secmistiniz bu kadını şimdi beğenmiyorsunuz
Beni dövecen galiba sakin tm en güzel bu ablacım başka da bir şey demiyorum duıdldşşc
Türkiye ye gelmişti bu kadın sonra Türk erkekleri yakasını bırakmadı bir oylama da en çok Türk erkeklerin oylamasıyla en güzel yüzlü model seçilmisti yıl 2011 de oldu bunlar
hayır Candice Swanepoel
Su gibi
Yaniii pek zannetmiyorum
Güzelmis
Hayır
Güzel kadin
çok güzel
Sarı sevmiyorum
Olamaz.
Olamaz