Gazeteci Hakan Uç, köşe yazısında Aleyna Tilki'nin kız kardeşi hakkında yorumlarda bulundu. Şarkıcı Aleyna Tilki, twitter hesabından yaptığı paylaşımla kız kardeşi Ayça Tilki hakkında yapılan yorumlara ve haberlere tepki gösterdi. Ne düşünüyorsunuz?İşte yazdıkları:
Aleyna Tilki, kız kardeşi Ayça Tilki hakkında yapılan yorumlara "Sübyancısınız." diyerek sert bir cevap verdi. Ne düşünüyorsunuz?
Aleyna Tilki dediğimiz kişi daha çocuk ki 16 yaşında ünlü olmuş daha ergenliğinin baharında ki kişi. Bu kızı neden sesiyle değil yaptıklarıyla yargılıyorsunuz ki? Siz 18 yaşında halka vaaz mı veriyordunuz, fetva mı okuyordunuz? Hayatın sırrını mı çözdünüz? Çocuk işte zamanında biz nasıl çocuktuk, buradakiler hala nasıl çocuksa o da çocuk. Ne diye hala yaşantısı hakkında yorum yapılır ki. Saçmalıktan başka bir şey değil.
Öğrenci değil onu geçtim evet genç bir yaş bence 21 yaşındayım fakat çocuk bir yaşta değil bu kıza eskiden beri karakteri egolu olmasına rağmen çocuktur yapar kafasındalar kaç yaşına gelirse gelsin
O zaman ülkenin 100%100 sübyancı 20 yaşındaki kız 35 yaşında adamla evleniyor iki tarafta sübyancı adına aşk diyorlar şimdi benim nasibim daha doğmamış diyince sapıkça anlıyorlar ama gerçek bu geçenlerde de gördüm internette eskiden izlediğim dizide çocuk yaşda. Evkendiriliyordu dedenin biriyle olmaması için. Yapilan dizide kız yurtdışında yaşlı biriyle evlenmiş demek istediğim ikiside fiziği dışında Bir başarısı yok ses derseniz de harcanmış 1000 tane insan var. Kız ve erkek olarak sapıklık sapkınlık bitmiyor ne Bizim ülkede nede diğer ülkelerde göz önünde yaşamak sapıkların. Radarı demektir böyle yazdım diye benide sapık derler şimdi sapık ve kaşar kelimesi genel konusmadır hep herkesi öyle görmek sizinde içinizden kalbinizden çok şeyi götürecek
Problem şu ki, insanların ağzı torba değil ve bu yüzden sürekli bir yargılama ve insanları küçümseme derdindeler. Olay sadece sübyancılık değil, insanların fare gibi bulduğu her deliğe burnunu sokması.
Kötü yorumlara hak verenler olmuş ama bence kimse ünlü oldu diye iğrenç sözler duymayı hak etmiyor belki yaptıkları düşünce yapınıza uymuyor olabilir ama bu iğrenç şeyler duymayı hak ettiği anlamında gelmez
Ya hayat ve insanlar öyle iki yüzlü, sen 15 yaşında oranı buranı aç, seks dedikoduları ve bunun sayesinde zengin ol. Şimdi de millet sübyancı öyle mi, afedersin sende ses mi var? Daha 15 yaşında orasını burasını açıyordu şimdi bize ahlak dersi veriyor.
Aleyna tilkiyi her erkek seks objesi olarak tanıdı, ben hala tek şarkısını bilmem, ses yok, zaten vucuduyla, lolita tavırlarıyla milletin seks sembolü oldu şimdi ağlamasın
@üzgüncivciv_ ben aleyna tilkiyi nasıl tanıdım bi, liyormusun? Arkadaşım bahsetti o kim lan dedim?16 yaşında ateş parçası, memeleri şöyle falan diye duydum adını, aleynanın hala tek şarkısını bilmem
Orasını burasını açması senin o sapık zihniyetini eksiliyorsa sen kusura bakma ama.. Arkadaş sizene kim burasını açıyor kim öyle ne kadar çirkin bir söylem seks objesi demek kızın yerinde olsam kesinlikle dava açarım onun yüzüne karşıda desene bunları ne insanlarsınız siz böyle ya
@üzgüncivciv_ Sezen aksu ya da selda bağcanın vücudundan bahseden var mı? Ya da nülüfer, şebnem dönmez? Ses yoksa başka bir şeyle meşhur olacak elbette, rahatsız oluyorsa, memesini beğendiğimiz için zengin olmak isteyen çok 16 yaşında kız var. Ve bu yaşına kadar lolitalığın ekmeğini yedi, şimdi kazık kadar oldu seste yok, ne olacak göreceğiz
@HandeBjk1903_ söylediğimi başka yerlerinizle anlıyorsunuz, kızda ses yok, sanatçılık sıfır, sırf insanlar lolitalığına kandı, kızda zaten oradan yürüdü, neyin kafasındasınız? Kızda ses mi var a... q
@xgerard sezen aksu'nun vücudu guzel degil cunku. Ama siz aleyna güzel diye ona seks objesi diyorsunuz. Güzel ve açık giyiniyor diye. Sittirip gidebilirsin simdi sapık
@HandeBjk1903_ Evet a... q ben para kazanan insanların sanatıyla para kazanmasını istiyorum, kalçasıyla memesiyle değil, iyi g.. tü memesi güzel her insan sanatçı olsun, sonra da ülkede sanat kalmadı diye ağlıyorlar, evet sanatın da a... koydunuz maalesef.
Kızın sesi gayet iyi ne giydiği seni ilgilendirmez keşke yüzüne karşıda söylesen bunları ama yürek yoktur tabi anca buradan yaparsın bu çirkefliği yazık senin adına utandım
@HandeBjk1903_ Kusura bakma ama ben hayatında tanıdığın omurgasızlardan değilim, hayatta allahtan bile korkmadım, kaldı ki bunun öyle olduğunu ülkenin yüzde 70 kısmı bilirken, haklısın bu medyaya yansısa ülkenin yüzde 80 i beni kınardı, çünkü ülkece omurgasız, yalaka ve iki yüzlüyüz.
Lan sen öyle olsan ne olur olmasan ne olur, omurgasızlık ne alaka kızın giyimiyle ilgili seks objesi diyorsun zihniyetinin %90'ı bu demek ki, sen kimsin ki ayrıca senin gibiler zaten anca böyle etkilenir
@HandeBjk1903_ İşte bu okuduğunu anlamayan insanlar beni çileden çıkartıyor, aleyna tilkinin neyinden etkileneceğim? Adını öyle duydum dedim, benim öfkem ülkenin sanatını, hiç bir sanatçılık vasfı olmayanlara bırakmanıza. Hngi ciddi sanatsever açıp aleyna tilki dinler ki?
@HandeBjk1903_ Bunu benim sana sormam lazım, sanatı meme ve popo yapmışsınız dediğimde cahilce konuşan sendin, o benim görüşümdü, yorumumun altına yazan sensin
Arkadaşlar su yaratığa daha fazla cevap vermeyin. Kendisi 18 yas altı cocuklara sübyancilik yapan, 15 yaşındaki bir çocuk kadınsı gözüküyor diye ona bakan bunu normalleştiren bir yaratik
@yeşimkayaa11 Çocuğun memesi olmaz zaten, memesi varsa ve bunu seksapilite kazanmak için kulşlanıyorsa ne kadar çocuk olduğu tartışmaya açıktır. Ama pardon siz tartışmaya kapalı örümcek zihniyetli toplumdunuz, unuttum.
kendisi 16 yaşındayken seks sattırır felsefesi ile bugünlere geldi. Kardeşi konusunda haklıdır, savunabilir ama kendisi konunun örneği olamaz. o kurban değil avcıdır.
İkisini de sevemedim ben 😄 annesi de bir kaç ay önce videoda kendini övdükçe övdü tuaf hareketlerle ve kendi kolunu öpüyordu canım ben diyip ilgincler 😄
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Aleyna Tilki, kız kardeşi Ayça Tilki hakkında yapılan yorumlara "Sübyancısınız." diyerek sert bir cevap verdi. Ne düşünüyorsunuz?