Magazin İclal Aydın on yaş gençleşti! Paranız olsaydı ışıltı yöntemine harcar mıydınız? u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İclal Aydın'a 'her geçen gün güzelleşiyorsun' yorumları gelirken, son hali görenleri şaşkına çevirdi. DNA ışıltısı yöntemi ile kırışıklıklar ve nem kaybı giderilebiliyor. Uzmanlar bu işlemden sonra on yaş daha genç bir görünüm geldiğini söylediler.https://www.mynet.com/zayiflayan-iclal-aydin-10-yas-genclesti-iste-o-paylasim-357341-mymagazin İclal Aydın on yaş gençleşti! Paranız olsaydı ışıltı yöntemine harcar mıydınız? Cevapla İş Soruları Yorum Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nilayaz Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Ben ışıltıya falan harcamam da burnum için bazen düşünüyorum. Aslında çok da kötü değil ama beni rahatsız ediyor. İclal bence gayet sempatik bir kadın ama çene yapısını beğenmiyorum. Yakışmış estetik. 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Parası olan güzelleşir doğru adrese giderse güzel bir işlem bu işlemi biliyorum arkadaşlarımda yaptırdı ben yaptırmam iğne korkum var🤗 1 1 Yorumla Sunrise_sunset_ +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Altinbasakk Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Evrt, param olsaydi bu islrmi yaptirirdim. 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Magazin konusunda 328 cevap paylaştı. Anneannem de köyün en güzel kızıymış ama toprak oldu. Bize kalp güzelliği lazım 1 0 Yorumla
azbuka Takip Et Master Yaş: 38 , eic 55% +1 yıl Hakikaten işe yarıyorsa ben bile girerim :D 1 0 Yorumla