Angelina her yaşında güzelsin be kadın🌸💖 gençliğin ayrı güzel orta yaşlılığın ayrı Barbara çocuksu ya ben Angelina gibi kadınsı seviyorum bide Barbaranın gözlerı renklı olmasa bu kadar abartılır mıydı
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Angelina çok farklı... bakışları derin, gizemli, ulaşılmaz ve büyülü görünüyor, güzellikten öte bir şeyi var. S*ksi olmak için çabası yok, ruhunda var gibi. Kimseyle kıyaslayamam. Gözümde henüz rakibi dünyada yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Barbara Palvin bana çok çocuksu geliyor. Instagram keşfette bundan daha güzel kızlara denk geldiğim oluyor.
Angeline jolie eskiden güzeldi artık kürdana döndü.
asdasdasdasdadasd
Angelina her yaşında güzelsin be kadın🌸💖 gençliğin ayrı güzel orta yaşlılığın ayrı
Barbara çocuksu ya ben Angelina gibi kadınsı seviyorum bide Barbaranın gözlerı renklı olmasa bu kadar abartılır mıydı
Angelina çok farklı... bakışları derin, gizemli, ulaşılmaz ve büyülü görünüyor, güzellikten öte bir şeyi var. S*ksi olmak için çabası yok, ruhunda var gibi. Kimseyle kıyaslayamam. Gözümde henüz rakibi dünyada yok.
Hiçbiri güzel değil daha çok üstünde eda tipi var da yani tüm fotolara baktım hiçbiri güzel gelmedi
Angelinam aşkım daha güzel tabiki 🥰🥰
Barbara daha güzel ve hoş bence...
barbara iyidir verse hayır demem
Angelina Jolie
angelina
Barabara
Barbara net
ben daha güzelim
Angelinada gerçek bit kadın güzelliği var
Angelina Jolie
Barbara palvin
Barbara.