AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
154Cevap
Böylelerine ne insan denmesini ne sanatçı denmesini ne şarkıcı denmesini doğru bulmuyorum kendi tükürüğünde boğulur umarım
Sanatçıların örnek olması gerekmiyor mu. Covid dönemindeyiz.. Ve o kişinin yüzüne tükürüyor.. Hareketleri anlamlandiramadim. Bence kendisi de bu videodan ve davrabislarindan dolayi sonrasinda uzulmustur
Soğutmuyor ama biraz serinlik veriyor bu sıcaklarda hani :) Bu ne biçim soru :D
Izlemesi keyifli :D hayvanat bahçesinde lamaların yanına koysunlar, yabancılık çekmez
İlk defa duydum adını. İlk kez izledim midem kalktı. Ne pis hareket
Bana göre şarkıcı veya sanatçı değil
gereksiz hareketler kişiye yakışırmış
sanatçı derken? gerçek sanatçıların yanında bunlara şarkıcı demek bile mantıksız geliyor.
Adamın yerinde olsaydım bu kadar sakin kalamazdım.
bu tarz insanlar sanatçı felan değil.
Adam buna 1 tane patlatsa adı kadına şiddet olacak...
Fenomen olmak içim yaptı
Ülkenin psikolojisi komple kökten yaralı zaten. Bunlar yansımaları
Karı kısmıyla dalaşacağına, çalıyı dolaşmak daha iyidir.
Neden acep 🤔🤔
@Sakinvetatlikiz Bilim hala bunu çözmeye çalışıyor 😈
Çok zor değil aslında anlamak istenmediğimde anlanmıyor
@Sakinvetatlikiz niye olacak bağırsan etrafa dolaşan oğlanlar sana laf eder vursan suçlu sensin ama bağıran çağıran rezillik çıkartan kadın olur sende ya kös kös dinlersin ya karakola düşersin ya da linç yersin sonunda
@KK_KKKK_KK ne yapıp edip kensimizi haklı çıkarıyoruz yani öyle mi sokak ortasında kavga çıkaran kadın susturmaya çalıştıkça bağıran adamlar ne olacak
@Sakinvetatlikiz topluluğa karşı uzaktan bakana karşı haklı duruyorlar evet.
@KK_KKKK_KK sizinle daha fazla tartışamayacağım çünkü biliyorum ki değişen hiç bir şey olmayacak size iyi günler
@Sakinvetatlikiz değişecek bir şey yok zaten bir kavgada hiç bir zaman ayıplanan kadın olmaz erkek olur.. Karısını döven adamlardan falan bahsetmiyorum onu destekleyecek halim yok herhalde
@KK_KKKK_KK şiddeti araya sokmamız mantıksız genelleme yapmak da ben şimdi her erkek/kadın aldatır diyemezsem kadınlar/erkekler hep haklı çıkar toplum şöyle bulur böyle bulur diyemem anlatabildim mi
@Sakinvetatlikiz ya bak hangi sokakta bir kadınla erkeğin kavgasında insanların erkeği desteklediğini veya hiç bir şey yapmadığını gördün. Çıkar oradan 2 tane keko adama laf atar 2 tane dayı gelir utanmıyormusun bayanla tartışmaya der hele kadın işini biliyorsa bir de ağlar falan orada oh mis gibi dayak erkeğe ben çok gördüm böyle çok
@KK_KKKK_KK haklısınız
şarkıcılığı bırakıp lama olduğu söyleniyor kanıtlar videoda mevcut
Bu kız sanatçı değil ki sadece bir ünlü sanatçı görmemişsiniz
Kimi sevmesem altından bişey çıkıyor. Şu kızıda çok itici bulmuştum.
Bu dallamanın adını bile ilk defa duyuyorum.. Reklam amaçlı tiyatro olduğunu düşünüyorum.
Sebebini bilmeden yorum yapmak yanlış geliyor bana arkadaş
Tüküren futbolcu olsaydı adamı yerden yere vururlardı
Sanatçı olmakla ünlü olmak arasındaki fark bu haberdir.
Kim bu ben tanımıyorum bunu gerçekten. Demek ki yeni yetme biri adını duyamamışım daha.
Kezban gibi tipi var valla o hareketiyle iyice iğrendim
Beni soğutmuyor çünkü haberlerle çok ilgilenmiyorum
adama dua etsin arabadan inip suratına iki yapışturmamış
2 tane çakarsa
Kadına şiddet var diye yaygara koparırsın.
O yüzden vurmuyor.
ama burda kadına değil dangalak aptala şiddet oluyor videolar var o an yapıştırsa bşşe demicem video olmasa evet kadına şiddet derler
Sana bişey diyim mi. Kadina şiddetin aslında en az %50 si böyle. Adamın ban teline basıyorlar kadin kadinligini bilmeyip erkeklik yapıyor. Erkek de kendine yediremiyor basıyor dayağı. Haklı olduğu yerde şiddet uyguladı diye haksız oluyor
sana da biri çaksın bence kadın kadınlığını bilmeyip erkeklik yapıyor ne demek ulan angt beynsiz
Öfkesine yenik düşmüş. Kadının içimden çaki (chucky) çıktı.
Sesini kontrol edememesinden ve sallanmasından belli kafa gidik bunun kcmddlms
Soruya şarkıcı diye başlayıp sanatçı diye bitirmişsin. Sanatçımdeğil bunlar sabun köpüğü.
aslında sağlam bir magandaya denk gelebilirdi ozaman her şey farklı bir şekilde tecelli ederdi
Sadece sanatçıların böyle şeyler yapması tek değil bu tür olayların hepsi yanlış yani
Beni etkilemez kimin ne yaptığı.
Herkes ne yaparsa kendine yapar.
sanatçı değil şarkıcı. sanatçı edep yönünden de kendini yetiştirmiş insanlardır.
Evet. Ben mesela Sezen'den bir kere soğudum, ısınamıyorum
Neden
Yetmez ama evetçilerden olduğu zamanlar soğudum
Gerizklı aynı şeymi biz burda karakterden nakşediyoruz kız tükürmüş diyoruz sen orda hang telden çalıyorsun ya
Benim bahsettiğim şey karakter ile alakalı değil mi b. yinsiz rabia? Ulan bir rabia da şaşırtsın beni. Ayrıca sana ne? Tipe bak ya 😂
Karakterle mi alakalı sence eminmisin yaaa
Bence evet. Yalakalık bir karakter özelliğidir rabia
Hayır ya konuyu nereye getirdin Allah askına tükürükle bunun ne alakası var. Ayrıca kişi Özgür sanatçı diye yalakamı oldu. Sizden farklı görüşlere saygı duymayarak sizde karakterinizden ödün veriyor sayılırsınız ama söyleyim
Sonradan çok pişman oldu ama. Ayrıca ben görüşümü söyledim. Sen de senden farklı bir görüşe saygı duymayarak gerizkalı dedin
Hayır ben konuyu bununla kıyaslamanı saçma buldum
Hal ettin demekki
Sezen de bana göre haketmiş demek ki Rabia
Boşver sen neden bu kadar sinirlendin ki Rabia. Çeşit çeşit insan var hayatta, sakin ol. Herkese kızarsan yıpratırsın kendini. Aman de geç.
Ay aman iyi be sus
Sana da iyi günler Rabia 👋🏻 Senin gibi kibar bir hanımefendiyi tanıdığıma memnun oldum
Aslında kibarım ya :/ kusura bakma gerçekten iyi günler
Rica ederim. Bazen gergin olabiliyor insan. Anlayışlı olmak lazım, hayat zor. Tekrar iyi günler :)
Şarkıcı olması bır şey değiştirmiyor fakat yaptıgı yanlış..
evet sogutur hoş degil bi sanat insanının topluma örnek olması gerekir.
Kadını arsız gördüm ve rahatsız oldum. Çirkefçeydi yaptığı. Zaten dinlemiyorum.
Önümüze geleni fenomen, sanatcı yapıyoz. Şaşmamak gerek.
Her önü gelen sanatçı ilan ediliyor galiba gözünüz hiç sanatçı görmemiş yazık kafanıza
Neden? Normal insan yapsa bu kadar büyütülmez. Sanatçılar yapınca niye olay oluyor?
Çünki kendisi meşhur olmayı seçti ve o zaman bunun sorumluluklarnı alması gerek. Normal insanlar kendisi için yaşıyorsa bile herkes biliyor ki sanatçılar çocuklar ve gençler için örnek teşkil etmeli.
@bisorönce Sorumluluk derken? Ne sorumluluğu? Ben o anlayışa karşıyım. Bir çocuk hiç tanımadığı ve sadece televizyonda gördüğü birini örnek alması garip olan şey. Gençler için örnek teşkil etmesi gereken kişiler televizyonlarda yalan hayatlar yaşayan insanlar değil evde gerçek ailesi olanlar. O yüzden ünlülerin davranışlarını bu kadar büyütmeye gerek yok. Ayrıca Irmak Arıcı mı ne hiç tanımıyorum adını bile bir kaç kere duydum ama ne iş yapar bilmem. Böyle insanları ünlü ediyorsanız triplerine de katlanmanız gerek. Yine bir ayrıca görüntüde görüldüğü ve bariz bir şekilde anlaşıldığı üzere görüntü kesilmiş yani daha uzun bir kayıt var ama istediği kısmı yayınlamış arkadaş.
Karısından bir ayı varsa ve Irmak Arıcı haklı ise az bile yapmış.
Ülkecek kafayı yedik ciddiyim :D kimse normal değil artık :D Bu kız öyle biri değil aslın da :D
Tavırları hiç hoş değil. Tanımıyordum olay ortaya çıkana kadar. İyi ki de tanımamışım
Ay birde ağzında dolandırdı tükürüğü. Soğudum bayaa.
Hahaha, dolandırmasaydı soğumayacak mıydınız?
Daha az soğuyacaktım. 🤪
kendisini tanirim öyle kişilikte biri asla değildir , aşağı yanima inip 6 kere özür dileyen insan... kesin baska bir şey var
Hmm
Hareketlere bak tam bir ergen adam vursa şunu adamdan sayacaklar işte sonra vay kadına şiddet ya o ya bu
1- bu kadın SANATÇI değil ŞAR KI CIIII şarkı söylüyo yani
2- beyni olgunlaşmamış salağin teki bunu zaten onu tanıyanlar biliyo
3- şaşırmadım
90 larda çingeneleri meşhur ederlerdi o günler gerid kaldı diyordum demek durum hala aynı
sinirli oldugu icin bian kendini kaybedip bu hareketi yapmis olabilir
trafikte cok saygisiz insanlar var ve cileden cikmak cok kolay
Bu kızın tipinden zaten ne mal ne ka*şar or*ospu evladı olduğu çok belli oluyo, birileri tarafından s*kilip atılması lazım bi kenara
Boşu boşuna öyle birşey yapacağına inanmıyorum. İlla ki kadına bir şey yapmıştır ki o hareketi yapmıştır.
Ya burdaki kızlara laf atıyorlar ya yemin ederim KS bulunan kızlar bu ünlülere ahlâklarının sadakasını verseler ömür boyu namuslu yasarlar
Şimdi bu arkadaş biyolojik silah olarak mı yargılanacak?
Egoist. şımarık, halkın sayesinde bir yerlere gelen. Halkı küçük gören kitleleri biz getirdik buralara. Kanı beş kuruş etmeyen. Yolda görse iğrenerek bakan insanlara. Fazla anlam yüklersek bizi hakir görürler böyle işte.
Önüne gelen her salak şarkıcı oldu. Haberlere çıkana kadar tanımıyordum bile
Tartışma sebebi neymiş acaba. Psikolojik tacizse suçsuz bulamam yoksa trafikle alakalı diye çok gaza gelmiş
Kore de olsa popona tekmeyi yemişti. Hatta saçlarını kazıtıp özür dilemişti bide. O kadar çok kötü yorum alırdı ki intihar bile edebilirdi. Türkiye de ünlü olmak çok kolay
Popona değil popona
Popona değil yaş g*tüne
Evet korede ünlülerin çoğu gerçekten dediğin gibi intihar ediyor.
Terbiyesiz kızın teki Dünya'ya hiçbir faydası olmayan iki şarkı çıkardı diye kendini bulunmaz Hint kumaşı sanan mahlukat.
Kız aşırı itici bi tip, davranışları da aşırı seviyesiz, kendini bi halt zannediyo
Ben tanımıyordum bile videoyu tesadüfen gördüm sonra araştırdım bu terbiyesiz kimmiş diye Türkiye de önüne gelen ünlü oluyor zaten iyice rayından çıktı bunlar daha iyi günler
Evet Afganlılar, Suriyeliler, saçma sapan tik tok ergenleri...
Türkiye'yi bitirmek için gelmiş bazı kimseler. Çok büyük beka sorunu var. Seçimle filan düzelecek bir şey de değil. Bunlar derin konular içinden çıkılmaz. Ne diyelim yaşayıp göreceğiz.
@MYnameİSwhat evet bu kız da suriyeliler yüzünden böyle davranıyor
@muberra94
Yukardaki yorumda @Mertbey555 'le Türkiye'deki bazı kötü şeylerden bahsettik
Gelip de burda benimle dalga geçmene gerek yok yani, kendi işine bak, hadi canım
@MYnameİSwhat
Irkçı görüpmde alay etmeywnin, itin şwyine sokup sokup çıkarmayanın kendine insan demeye hakkı yoktur... şahsi algılama yani insanlık görevimdi yerine getirdim
@muberra94 seviyen çok düşük o yüzden seni insan yerine koymayı bırakıyorum bb, ne dersen de artık, umrum dışı
@muberra94
Açıkçası bu mesajınızdan ötürü sizi eleştirmek istiyorum. Burada bir takım ırkçılar başka bazı insanları etnik kökenleri ve dahası mülteci nitelikleri dolayısıyla bazı kimseleri aşağılaaya kalkmış, olumsuzlukla bağdaştırmaya kalkmış siz de bu mülteci düşmanı ırkçıları muhatap alarak bu ırkçılara sanki kendileri de insanmış ve insanlar trafından muhatap alınabilecek kadar, sözleri gerçek insanlar tarafından alaya alınmak için dahi olsa ir değer ifade edebilirmiş gibi bir izlenim vermişsiniz. Yani siz bir insan olarak bir mülteci düşmanı ırkçıyla muhatap olarak istemeyerek de olsa onu da insanlarla aynı mertebeye çıkarmış ve tüm insanoğlunu da istemeyerek de olsa aşağılamış oldunuz.
Corona zamanı bide tükürmek nedir ya ben olsam döverdim
Muhtemelen çevresinde güzel ve ünlü olmasından dolayı ona tapan onun Allah olduğunu kendisine söyleyen herseyi yapmaya hakkı nin olduğunu filan çünkü burası Türkiye burda para ve görüntü ülkesi
Onlarda bizim gibi insan tartışabilirler haklıydı belkide soğumam şahsen gayet insanlar gibiler iste
iyi yapmış ırmak telefona kaydediyorum diye tüküremeyecek sanmış ezik
Ben seviyorum seni dedikçe bastın yüzüme tükürdü amann
Bana tükürmeye çalışsa ağzımı açarım ☺️ güzel kadınların tükürüğüne fetişim var ☺️