Demet Akalın, ülkenin çeşitli yerlerde çıkan yangınlardan sonra yaptığı paylaşımda "Azarbaycan yangın uçağı gönderdi mi?" diye sitem etti.
Akalın'ın paylaşımına sinirlenen bir Azerbaycanlı vatandaş ise "Önce ülkemin adını doğru yazın! Azerbaycan! Evet 18 helikopter 500 kişilik ekip, 1 yangın uçağı ( elimizde? sadece 1 tane var) bütçeden de 3 milyon para ayırdık. Haberleri okursanız görürsünüz. Canımız da feda" ifadelerini kullandı.Demet yine bildiğimiz gibi... Her yere rezil ediyor bizi gerçi biz alıştık, herkes alışır artık.
Demet Akalın yine bildiğimiz gibi! Yazım yanlışı yapan Akalın bu sert cevabı sizce de hak etmemiş mi?
Bu Demet Akalın beni öldürecek güldürmekten. Sanki bilerek yapıyor gibi geliyor bana. Çünkü yazı hatalarını düzeltebilen uygulamalar var. Ordan düzeltebilir 😂
Cok normal degil mi? Sende Türkiye hakkinda birsey oldugunda, benimseyerek konusmuyormusun? En basiti bir mac oldugunda Türkiye veya tuttugun takim gol attiginda, nasil vurduk nasil attik ama demiyormusun, sanki kendin atmissin gibi golü? Demekki gayet normal benimseyerek konusmak yorum yapmak, cünkü kendi devleti kendi ülkesi bir karar alindigi zaman birsey yapildigi zaman benimseyerek konusulur.
Ozaman sende sorun var. Bu illa macla alakali degil örnek olarak verdim, ama hic birseyide kendin yapmadigin halde hosuna gittigi icin nasil yaptik ama felan demiyorsan degisik. Cünkü insanlarin %99u bunu yapar. Emin ol.
Tamam iste diyorum ya, o senin sorunun ozaman. O %1 olan orana giriyorsun. Yaparsin yapmazsin senin tercihin, ama insanlarin cogu bunu yapiyor bunu anlatmaya calistim sadece.