Özay yangının evine sıçradığını duyunca hüngür hüngür ağladı. Hastane odasından video yayınlayan Özay, "Yanıyoruz, her yer yanıyor. Ne olur sesimizi duyun. Yangın uçaklarına daha çok yer verin" dedi.
Tuğba Özay yangını söndürmek için daha çok uçak lazım dedi! Sizce haklı mı?
Uçak konusunda haklı da evim yanıyor diye o üzüntüyle araba sürüyor felç geçirmiş bir de ya çarpsaydı birine. Hadi hepsini geçtim zaten yanan evin yanında dursan ne yapabilirsin ki. Ünlüsün madem kafasına taktı bu kadar, bir kampanya başlatsın ben de destek vereyim hatta yangın söndürme uçağı helikopteri neyse alalım devlete hibe edelim. Hatta şu an en acilinden kendi parasıyla kiralayabiliyorsa ya da alabiliyorsa alsın versin 1 tane. Ya da bir şeyler yapsın işte araba sürerek ağlayarak felç geçirerek ne yangın söner ne de yeni yangınlara engel olunabilir.
Kesinlikle. İnsan unutmakla lanetlenmiş adeta. Fakat ağaçlara gereksiz gibi bakılması dert edinilmeden uzaktan izlenmesi beni kahrediyor. Ben kendi adıma karar aldım, ağaçlara ve ormanlara hayatım boyunca daima destekçi olacağım. Ben artık bir ormanseverim. Kendimi bu konuda geliştirmek hedefim. Benim ormanlara fazladan nasıl katkım olur diye gayret edeceğim 🌻💛😃
Aslında yangın da uçak kullanımını pek doğru bulmuyorum çünkü yukardan atılan sular alevlerin sıçramasına da sebebiyet verebiliyor bazen kontrol altına alındıysa ne alâ ama artık yangın için çok sıkı bi önlem alınması gerektiğini düşünüyorum çünkü artan sıcak havalar sebebiyle daha çok yangın olacağını düşünüyorum bu yüzden yangın gelmeden değil de ya gelirse diye düşünülerek hareket edilmeli
Yangın çok kötü gerçekten Allah kimsenin başına vermesin bir tarafımız selden gidiyor bir tarafımız yangından gidiyor. Korona desen bitmedi deprem desen kapıda bekliyor. Rabbim sen böyle cezalandırma bizleri affeyle mağfiret eyle yarabbi ateşinde yakma. Amin.
savaş icin sadece tank silah siha vs lazım ama düşman mertse kahpe düşmanın varsa itfaiye saglam olmalı saglık saglam olmalı kısaca devlet olarak herseyin olmalı cünkü kahpe düşman nerden geleceği belli olmazzzz.
Haklı. Maalesef devlet asla gerekeni yapmıyor hiçbir zaman da yapmadı. Verilen vergiler haram zıkkım olsun. Kendisi saraylarda yaşarken yediğinden içtiğinden kısıp ev alan hayvan alan insanların ellerine 3-5 kuruş verip susturacak şimdi. Yazıklar olsun. Ülke böyle yönetilmez
Bence de haklı. Twitter'dan paylaşılan bilgilere göre, Türkiye'de yangın uçağından 3'ü kullanılmıyor ve 9 kiralık uçak varmış. Yabancı ülkelerde 20'den fazla uçak aktifmiş. 100 uçak olsaydı, bu yangınlar çok büyümeden kontrol altına alınmıştı.
Neden her önüne gelen laf çıkarıyor ve neden onu dinliyoruz? Tuğba Özay kim? Trafikte seyrederken çiftliğine yangın sıçradığı için felç olduğunu iddia eden biri, ötesini bilen varsa anlatsın.
Yorumlarda kadını sevmiyorum gibi şeyler gördüm. Konu kadının sevilip sevilmemesi değil, haklı olması! Ülke yanıyor ve insanlar hâlâ uğraşacak başka bir şey buluyorlar, üzücü.
Ünlülerden nefret ederim , Ama haklı kesinlikle , O Kadar özel uçak alacagına , Yangın sondurme ucagını alsa ne kadar iyi olurdu taşıma litresi yüksek , 21 . yy dayız haladaha ınsan gucuyle hareket ediyorlar her alanda gerideler
Zamanında başka yangın da o kadar canlı aile yaşam alanları yangında kül olurken birşeyi yoktu sesi çıkmıyordu şimdi kendi hayvanlarına mülkiyetine zarar gelince mi sesi çıkar oldu
Allah bile günahkar kulunu affediyorken bize yargılamak düşmez. Allah çok merhametli kötü insanlara bile rızık verebiliyor düşün yani bi insanı bize düşmez.😊
Kendine karşı günahlar kulunu affeder Rabbim. Ama kul hakkı yiyip insan ları maddi manevi batıran üstüne kanunlar ile suçlu iken haklı çıkan şeytan ları o kulun ahı oldukça affetmez Rabbim böyle buyurmuştur