Bu kadını dadı dizisinden beri biliyorum. Hep izlerdik orda da aşırı zayıftı çoğu dizisini izledim hep zayıf zayıf o kadar doğum yaptı gram kilo almadı aynı kilosunu 34 yıldır nasıl koruyor sizce? Ya hiç mi depresyon geçirip ayı gibi yemedin kardeşim nasıl yüz yıllardır böyle aynı kilo da kalırsın cidden hayret ediyorum ve imreniyorum. Çoğu ünlünün hem kilolu hem zayıf halini gördük ama bu. Kadının göremedik çok garip
Bu Sinem Kobal yıllardır zap zayıf kalmayı nasıl başarıyor sizce?
kilo aldığı dönemde. magazin önüne çıkmamıştır. hamilelikte de zaten dikkat edersen 12-13 kg alırsın. doğum sonrası 5-6 kg gider. zayıf bir insan için alınan 6-8 kg gayet saklanabilir.
Her kadın güçsüz olmuyor malasef hayatta ne yaşarsa yaşasın neyle karşılaşırsa karşılaşsın her gün yaptıklarından vazgeçmiyen bu güzelliğin kelime anlamını türkiyeye kazandırmış seksi ablamız Türk kadınları arasında yer alan nadir güçlü kadınlardandır. Neyse siz pijamnızla nutella yiyin durun regl günlerinizde
Ahaah şimdi agizimi açtırma bu kadın resmen dişlek bakışları baygın baygın burnu da garip Gram güzelligi yok tek olayı fiziik ve boy ayrıca benim yüzüm çok güzel
Sinem Kobal mı konuşuluyor? 😂Yüz yıllardır ekranda yok berbat oyunculuğu yüzünden kocası çalışıyor o evde bebek bakıyor nesi konuşuluyor acaba burda ben sormasam çoğu kişi adını bile hatırlamıyordur. Öyle salaksinn ki seksi bulmuyorum dedim diye bana nispet yapar gibi soru sormuş bu ölü balık bakışlı kadını seksi bulan tek kişi sensin ve yokluktasin
Dişlek çirkin bir kadını beğeniyor ve Türkiye standartlarının üstündeyim diyor 😂Hem zevksiz hem de salakksinn. Şu çirkin kadını güzel bulan beni güzel bulmasın zaten kendime hakaret kabul ederim. Sinem Kobal güzel değil kabul et
adamın karizması efendiliği ağır başlılığı yeter... sinem kobal kenan imirzalıoğlundan önce saçma sapan kişilerle sevgili olup saçma davranışlar içine girmişti kenan imirzalıoğluyla sevgili olunca kalitesi arttı resmen
Evet kenanla evlenince bir aura geldi. Kenan İmirzalıoğlu efendi diyeceğim ama bir zamanlar uyuşturucu işlerine bulaşmıştı. Ona şok olmuştum herkesten beklerdim de ondan beklemezdim
2013'te oldu sanırım hatta hapis cezası verildi tabi parayla yırtılar 😂 salakk o ya. Seksi değil dedim diye nerelere çekti konuyu normal de kimseye çirkin demem ama bu ergennee inadımaa çirkin dedim ne mal bir toplumumuz var yarabbim. 🤢
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
spor yapıyor. düzgün besleniyor. amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yo. k.
Ya insanın bir dönemi alır kilo alır yine verir ama bu kadında hiç olmamış galiba
kilo aldığı dönemde. magazin önüne çıkmamıştır. hamilelikte de zaten dikkat edersen 12-13 kg alırsın. doğum sonrası 5-6 kg gider. zayıf bir insan için alınan 6-8 kg gayet saklanabilir.
Her kadın güçsüz olmuyor malasef hayatta ne yaşarsa yaşasın neyle karşılaşırsa karşılaşsın
her gün yaptıklarından vazgeçmiyen bu güzelliğin kelime anlamını türkiyeye kazandırmış seksi ablamız
Türk kadınları arasında yer alan nadir güçlü kadınlardandır.
Neyse siz pijamnızla nutella yiyin durun regl günlerinizde
Bana seksi gelmiyor ama fiziğini begeniyorum
sana seksi gelirse zaten lezbiyen olduğunun farkıdna olman lazım
ben erkeğim bana seksi gelicek sana niye seksi gelsin _?
senin Sinem kobalı çekemediğini düşünüyorum. d
Yoo çoğu kadın seksi geliyor mesela Monica belluci beni çok tahrik ediyor aşırı seksi
Yüz olarak çok güzel bulmuyorum ama fiziğini begeniyorum ve nasıl hiç kilo almıyor hayret ediyorum kocasını çok kro ve hanzo buluyorum
bence sen sinem kobalın yerinde olmak için kendini satıcak kıvamı gelmişsin kıskançlıktan başka bir açıklaması yok
Ahaah şimdi agizimi açtırma bu kadın resmen dişlek bakışları baygın baygın burnu da garip Gram güzelligi yok tek olayı fiziik ve boy ayrıca benim yüzüm çok güzel
guzel olsaydin sinem kobal yerine seni konusuyor olurduk
Sinem Kobal mı konuşuluyor? 😂Yüz yıllardır ekranda yok berbat oyunculuğu yüzünden kocası çalışıyor o evde bebek bakıyor nesi konuşuluyor acaba burda ben sormasam çoğu kişi adını bile hatırlamıyordur. Öyle salaksinn ki seksi bulmuyorum dedim diye bana nispet yapar gibi soru sormuş bu ölü balık bakışlı kadını seksi bulan tek kişi sensin ve yokluktasin
benim yoklugum sinem kobalsa gayet turkiye standartlarinin ustundeyim bence misal turkiye standardinin yoklugu senken benim sarisin hatunun huhunzırlaa
Dişlek çirkin bir kadını beğeniyor ve Türkiye standartlarının üstündeyim diyor 😂Hem zevksiz hem de salakksinn. Şu çirkin kadını güzel bulan beni güzel bulmasın zaten kendime hakaret kabul ederim. Sinem Kobal güzel değil kabul et
düzenli spor yapıyordur...
+kocası Kenan imirzalıoğlu bi zahmet öyle olsun
Kenan İmirzalıoğlu bence hiç yakışıklı ve çekici değil
adamın karizması efendiliği ağır başlılığı yeter...
sinem kobal kenan imirzalıoğlundan önce saçma sapan kişilerle sevgili olup saçma davranışlar içine girmişti kenan imirzalıoğluyla sevgili olunca kalitesi arttı resmen
Evet kenanla evlenince bir aura geldi. Kenan İmirzalıoğlu efendi diyeceğim ama bir zamanlar uyuşturucu işlerine bulaşmıştı. Ona şok olmuştum herkesten beklerdim de ondan beklemezdim
uyuşturucu işini ilk defa duydum kanka üzüldüm onun adına
bu arada aşağıda biri baya saçmalamış yok onu kıskanıyorsun falan sjcjsj kolay gelsin sanaa
2013'te oldu sanırım hatta hapis cezası verildi tabi parayla yırtılar 😂 salakk o ya. Seksi değil dedim diye nerelere çekti konuyu normal de kimseye çirkin demem ama bu ergennee inadımaa çirkin dedim ne mal bir toplumumuz var yarabbim. 🤢
yani zevk ve renk tartışılmaz sen beğenmezsin başkası beğenir jdjdndnj
Bunu anlamıyorlar işte, şaşmıyorum beyinleri yok beyni olan biri güzelliğin çok göreceli bir kavram olduğunu anlar yani
kesinlikleee
Ben görmüştüm bu kadının kilolu halini. Sen bulamamışsın.
Hiç görmedim doğum sonrası bile zayıftı atsana iri halini şoke olucam
Elimde dolaştırmıyorum. Ama gıdımsı bi tombik suratı vardı.
Salata yiyerek
İnek gibi ot yiyerek nasıl ömür geçer ya
İnsta görlslerin yaşam tarzı
Yemiyor
Sporla