26 yaşındaki oyuncu Aygün Aydın ve Sabancıların veliahtı Hakan Sabancı arasındaki polemik devam ediyor. Sabancı, Aygün Aydın'ı 3 günlük cezaevine gönderdi. Aygün Aydın çıktıktan sonra yine Hakan Sabancıya sövdü. Aygün'ün hamile olduğu konuşuluyor.
Aygün Aydın cezaevinden çıktı Hakan Sabancı'ya küfür etti! Hakan-Aygün olayında haklı taraf kim?
Bu kızı önce haklı buluyordum ama artık bulmuyorum bu elemanın ne bok olduğu ortada ülkede elden geçirmediği sosyetik kalmadı zengin diye atladı adama yok sabancı olduğunu bilmiyordum yok sevgilimden zorla ayırdı yok ben anneme kredi çekerken bu banka sevgilimin diye söylemeye utandım bı dı bıdı kendini rezil etti oturdu , ilişkiye zorla girmedi herhalde adam illaki senin rızan vardı korunsaydın çakkallık yapmasaydın özge ulusoyu yedirmeyen kadın bekar oğlunu sana yedirmez
Duygularla oynayıp hamile kalmak ne güzelim ya hemcinsim adına üzüldüm. Bilemezdi belkide aşk gözü kör ediyor. Adama baktım tipsizde biri belliki karakter yoksunu bide adam bile değilmiş ki hamile bir kadına hapse attırmış Allah yoldan şaşırtmasın sen koru yarabbim.
Ya onu bunu bilmem de zorla kimse yatağının altına koymadı. Ee güzel kizsn Sabancı'ya mi kaldın. ki adamın çapkın olduğunu zaten biliyor tüm Türkiye. Boşuna dememiş atalarimiz davul biledengi dengine diye. Yüksekten uçarken çakıldı. Uzuldum açıkçası
Kadının takıntılı psikopat biri olduğunu düşünüyordum da hamileymiş onun çırpınışı belkide. aslında böyle adamlar hakediyor açıkcası kızların susması sessiz kalması hoşunuza gidiyor. Ama her kuşun eti yenmiyor gördüğünüz gibi
Olayı bilmiyorum kişileri tanımıyorum ama orda yazılanlar boş okunup geçilecek şeyler değil. Bir kadını hamile bıraktıktan sonra düşmanca yaklaşmak, kendi çocuğunu taşıyan birinin hapse atılmasına göz yummak bilemedim.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok cahilce hareket ediyor.. Kime bulaştığını bilse böyle konuşamaz. Adamı sadece ultra zengin olarak görüyor, dikkat çekmeye çalışıyor ama yarın bir gün konuşamaz hale gelmez umarım.. Kendisi haklı olsa bile, üzgünüm, bulaşmaması gereken birileri bunlar.
Cidden hamilemiymiş ya ben hiç ciddiye almamıştım. E ama hakan beni kandıramadı yatağa atamadı diyen bu değil miydi? Meryem ana mı aygün hanım mı hahahsajaj
Tabi canım adam yılların çapkını yeni yetme delikanlı mı sanki işini şansa bıraksın😂 ama hakanda başına belayı aldı her çiçekten bal almaya kalkarsa olacağı bu😂
Eger oynadığın oyuncu iyi oynuyorsa sonucunu bilerek ve isteyerek onunla oynadin. yenilenecegi belliydi. Istedigini alamadigindan yırtınıyor. Bilerek kendini kullandırdı.
Yıl 2021 ikisi de toplum tarafından tanınan insanlar ve korunma ne demek bilmiyorlar mıymış? Bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası mazluma oynayıp prim kasmaya devam ediyor diye düşünüyorum. Ama eğer bunun gerçeklik durumu varsa da artık Allaha havale etmek lazım, ikisi de birbirinden beter demektir..
Hakan iyi yapmış. kadınlar böyle erkeğin gücünü parasını kullanıp menfaat ilişkileri kuruyor olmayınca da çirkef oluyorlar sözde namuslu oluyor. adamsın hakan devam et