Kaan Yıldırım’dan ayrılıp Mehmet Dinçerler ile aşk yaşayan Hadise bir arkadaşıyla şöyle dertleşti: 🔺Kaan beni çok yordu. Savaştan çıkmış gibiydim. 🔺Daha önce bitirmek istedim, ‘Toparlayalım’ diye yalvardı. 🔺Her şeyime karışıyordu; işime, fotoğraflarıma. ‘Ailem ilişkinin basında çıkmasını istemiyor’ diyordu. 🔺Mesaj atıp bitirdim. Kendisine tahammülüm kalmadığını belirttim. 🔺Mehmet ise ilk bakışta aşk oldu. Dedi. Siz yıprandığınız bir ilişkiye ne kadar tahammül edebilirsiniz?
Hadise'nin açıklamaları olay oldu, Kaan beni çok yordu! Siz yıprandığınız bir ilişkiye ne kadar devam edebilirsiniz?
4 senelik bir ilişkim vardı, o kadar yoruldum o kadar yıprandım ki üzerinden 2 sene geçti yeni yeni kendimi başka bir ilişkiye hazır hissetmeye başlıyorum.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tum bunlari da arkadasi hemen magazine mi yetistirmis? Hadise hicbir iliskisi hakkinda konusmayan bir kadin. Bugune kadar konustugu seyler işiyle ya da kadin haklariyla ilgili falan oldu. Ozel hayatiyla, aile hayatiyla ilgili çıkıp tek bir sey bile demedi. Kimseyle polemigi de yok. Karsi tarafa hicbir zaman agzini acip bir seyler demedi. Karsi tarafa söz hakki hicbir zaman vermedi. Yani kendisiyle ilgili hep konusuldu demet akalin falanda hep konuştu ama karşılik vermedi hic. Bu kadinin bu sabrina her zaman hayran kalmisimdir. Onca kisi arkandan salliyor, magazin ustune geliyor ama hep geri durdu sustu. Ben olsam ortaligi ayaga kaldirmistim. Bunlari diyecegini sanmıyorum o yuzden. Hadi dedi diyelim arkadasina demis. Bunlari magazine servis ettiyse arkadasi, onu bilemem.
Hadise yormustur adam napsın ki kendinden büyük kadını Hadise den daha güzel kadınlar var iken. Hadise ayran gönüllüm demeye çalışmış ki doğru da demiş çünkü sevgi, aşk iki günlük bir duygu değil.
Güzel bir ilişkide seven sevdiğine zorluk değil kolaylık sağlar, sorun ve bahane değil çözüm ve fırsat yaratır. Yormaz ve yük olmaz. Aksine güç verir ve yorulduğunda sana destek olur. Böyle değilsr şayet artık o ilişkinin miladı dolmuştur.
Bu açıklamayı gerçekten hadise mi yapmış? İlişkide yaşanılanları millete anons etmek niye? Yorduysa yordu midem bulanıyor şöyle tiplerden ya ilişki bitince birbirini kötüleyen insanlar net karaktersizdir