ATV'de en çok izlenen Müge Anlı İle Tatlı Sert geçtiğimiz haftalarda sezon finali yaptı. Eylül ayından sonra artık Exxende ücretli şeklinde yayınlanacak eskisi gibi izlenir mi?
Müge Anlı ATV'den ayrılma kararını açıkladı! Acun Ilıcalı ile el sıkıştı. Müge Anlı ücretli yayınlanacak izlemeye devam edilir mi?
Kimse ücretli izlemez yaşlı kadınlarda izliyor müge anlı çok seviliyor çok büyük bir ekibi var yani Acun Ilıcalı ile el sıkıştı ise çok ayıp eder ve takipten çıkarım umrumda olmaz.
Benim tanıdığım Müge Anlı izleyen 4-5 kişi var ve hiç birinin paralı bir platforma üye olabilecek durumu yok. Bence hata yapmış tabii Acun tüm kariyerini satın alabilecek kadar bir para vermediyse.
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Müge Anlı ATV'den ayrılma kararını açıkladı! Acun Ilıcalı ile el sıkıştı. Müge Anlı ücretli yayınlanacak izlemeye devam edilir mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kimse ücretli izlemez yaşlı kadınlarda izliyor müge anlı çok seviliyor çok büyük bir ekibi var yani Acun Ilıcalı ile el sıkıştı ise çok ayıp eder ve takipten çıkarım umrumda olmaz.
Benim tanıdığım Müge Anlı izleyen 4-5 kişi var ve hiç birinin paralı bir platforma üye olabilecek durumu yok. Bence hata yapmış tabii Acun tüm kariyerini satın alabilecek kadar bir para vermediyse.
İzlenmez, eğer böyle kariyer aldıysa kariyerini bitirir. Onu en çok ev hanımları izliyor
programı teyzeler anneanneler anneler izliyordu daha çok seyirci kaybeder
bu kadını izlemek için boş vakit lazım kaldıki yarısı kurmaca programın saçma sapan bişey
Gereksiz bize ne milletin derdinden toplum olarak kaostan acıdan besleniyoruz bi insan niye böyle seyler izler ki
Hayır... normal de de izlemiyordum.. iyi birde millet para versin izlemek için :)
Kaynak neresi totonuz mu? Yok oyle bi şey.
haberlerankara.com/.../muge-anli-atvden-cekilme-kararini-duyurdu-acun-ilicaliyla-resmen-el-sikisti-bundan-sonra-ucretli-olarak-izlenecek-neler-oluyor
Eskisi gibi izlenmesi olmaz bence
Yalandır
annem mutsuz.
İzlenmez