Angelina Jolie potansiyelini Türkan Şoray dan sonra bu kadında görüyorum. Hafif andırıyor ve aynı asillikte. Çok çok güzel bir kadın güzellik standartlarının baya baya üstünde ama bizim millet değerini bilmiyor Hollywood kadınlarından farkı yok bence. Hande Erçel, Fahriye Evcen yerine bu kadını abartmalıyız bence. Yerli Angelina Jolie resmen
Esra Bilgiç'te yerli Angelina Jolie olacak potansiyel var mı sizce?
Hande Erçel Fahriye Evcen yerine bu kadını abartmalıyız diyorsun da bu kadının da çenesi ve yanakları handeye ve Fahriye’ye benziyor ne farkı var? Gayet onlar gibi bir kadın dudak çene yanak aynı, Esraya estetikli diyen birine En fazla yanak yağı aldırmıştır yazmışsın da zaten yanak yağı aldırmak estetiğin dibi yani artık. İnsanlar yamuk yerlerini düzeltiyorsa o estetik sayılmaz ama yanak yağı aldıran biri veya çenesini bir sorun olmadığı halde değiştiren biri baya baya estetikli sayılır.
1
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Günümüz kadınları gibi Esra da gayet normal bir güzellikte, ortanın bir tık üstü bence. Angelina Jolie bir ikon ve estetiksiz farklı yüze sahip biri Angelinanın çenesi köşeli dikdörtgen mesela ama gidip de günümüz algısına uyup çenesini bozmuyor. Ama çenesi dışında kadının elmacık kemikleri yandan jawline’si günümüz algısına uyuyor hem de estetiksiz
Gözleri çok güzel evet zaten gözleri için ortalamanın üstü olduğunu düşünüyorum ama gözlerden aşağısı aynı Hande ve Fahriye gibi sıradan geliyor, öyle ortalamanın baya üstünde gelmiyor herkes aynı tipte artık herkeste aynı yanak iskelet gibi kuru yanaklar gerdirilmiş gözler aşırı makyaj herkes böyle. Geçen gün eski dünya güzelleriyle ilgili bir video izledim çoğu su gibi makyajsız veya az makyajlı herkesin kendine has yüzü var tek tip değil resmen onlar farklı dünyada biz farklı dünyadayız gibi dünya cok değişmiş. Angelina Jolie estetik yaptırmadan bu güzellik algısına uyduğu için daha doğrusu uymak için bişey yapmadığı için doğal haliyle uyduğu için onu cok beğeniyorum.