Cinsiyet olarak evet. Angelina Jolie’ye en fazla benzeyen Kate Siegel :) Kardeş olsalar bu kadar benzemezdi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Benziyor.Özellikle Fahriye saçlarını geriye doğru yaptığı bir model var ya o zaman daha da benziyor, bi kere de reklam için lens takmıştı o zaman da çok benzemişti
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ben de bazen benzetiyorum. Ben bide Angelinanın dudaklarını Türkan Şoray’a da benzetiyorum. Türkan da dünyalar güzeli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sgjfhdjfjfhdh alakası yok kaş göz dudak hepsi farklı yapıda :d billie eilish demet evgar benzerliği der susarım
Cinsiyet olarak evet. Angelina Jolie’ye en fazla benzeyen Kate Siegel :) Kardeş olsalar bu kadar benzemezdi
Benziyor.Özellikle Fahriye saçlarını geriye doğru yaptığı bir model var ya o zaman daha da benziyor, bi kere de reklam için lens takmıştı o zaman da çok benzemişti
Ben de bazen benzetiyorum. Ben bide Angelinanın dudaklarını Türkan Şoray’a da benzetiyorum. Türkan da dünyalar güzeli
Cinsiyet olarak mı? Evet baya hemde.
Fhotoshop ile ben de Tayyip olabilirim
Tövbee 😂
Gözler muayene edilmeli acil ajdkdkfkglgö
Sima olarak biraz andırıyor.
Benzemiyor. Monica belluci tarzinda daha cok
Alakası yok, Monica belluci çok farklı bir güzellik eşsiz.
Daha güzel ama o tarz bence
Monica belluci doğal Fahriye Estetikli. Ve Monica belluci doğal minicik güzel burna sahip fahriye'in burnu büyükk.
Illa birebir organlari benzemeli mi benzerlik bulmak icin. Bana göre o havada fahriye
Sana göre işte. Bana göre tırnağı edemezz
Benzemiyor
Hayır. Alakası yok
Alakaları yok sjjsj
Yoohhartııhhh
benzemiyor
fahrelina jolie
Benzemiyor.
Alakası yok
Benzemiyor
Alakaları yok.