İlker hiç yakıştıramadım sana Sıla'yı üzümlü kekim :( Hiç olmamışlar gerçekten ya, sizin bu ne biçim aşk ya hiç yakıştıramadım dediğiniz çiftler oldu mu?
İlker Kaleli ve Sıla ilk kez yan yana görüntülendi, sizin bu aşk hiç olmamış dediğiniz ünlüler var mı?
Gitti güzelim karıyı bıraktı bundan önce bir m. al buldu onu da bıraktı şimdi bu m. alı aldı bundan sonra ne var acaba Sıla değerini kaybetti zaten bir değeri kalmadı yalama oldu iyicene bunun gibi çok var ünlü Ismail Hacıoğlu mu ne vardı o da aynı m. al o da güzelim karıyı bıraktıydı sonra evlendi ayrıldı sonra Merveyle birliktr oldu ondan da ayrıldı Merve de aynı o da yalama oldu iyicene böyle güzelim hatunları nasıl birakıyorlar hiç beyin denen bir şey yok
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu adam zengin yakışıklı ve ünlü bir erkeğin Tükiyedeki bütün genç kadınları kullanıp atabileceğinin kanıtıdır. Memlekette düdüklemediği 18-35 yaş arası dişi mahluk kalmadı gibi birşey... Ama Türk kadınları paraya ve tipe önem vermiyor tabi yerseniz...
sıla değişik oldu ya 😂😂😂 pasta yer gibi her şeyden bi çatal alıyor o kDar... o kadın dominant bir karakter karşısındaki dominant olursa onu basar o yönetmek istiyor çok belli
Bunların kaçıncı sevgilisi devamlı sevgili değiştiriyorlar yakışsa ne olacak yakışmasa ne olacak geri tekrar başka sevgili yapabiliriler mutluluklar diliyorum
Poyrazla ayşegül Gerçektende sevgili olmuşlardı çok yakistiriyodum silahla yakısmiyorlar.. bu arada ssila o asci adamla evliydi ne ara boşandı hızlarına yetişemiyorum
@RNABLUE Sılayla bi akrabalığın mı var, neden savundum ki? Sıla ünlü biri olmasa özel hayatından dolayı vurulacak damga belliydi. ama ünlü olduğu için aşk hayatı deniyo buna...