Artık herkes yorum yapamayacak

Amer Fouad: Mohammed Milyarder Olamaz

Bu gelişmeler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Dilerim hep mutlu olur 💛 Ben Şeyma Subaşı'nı seviyorum ve iyi, temiz bir insan olduğunu düşünüyorum..
Tanımadığı, kendisine bir zararı olmayan bir başkası hakkında kötü düşünen kişi kötüdür asıl..
Anlayamadığım şu; ya tanımıyorlar onu, tanımadıkları halde kendilerine de bir kötülüğü olmadı, ne diye böyle iğrenç yorumlar yaparlar ki.. !!
Ben Sadece Şeyma isimli kitabını okuyorum Şeyma Subaşı'nın 💛🌼
Onu tanımak isteyenler bence o kitabı okusunlar.
Bilip bilmeden konuşmasınlar.
Oda bir anne baba evladı, onu da bir anne dünyaya getirdi, oda bir anne..
Onun hakkında kötü konuşanlar bence onu içten içe kıskanıyor..
Dilerim hep mutlu olur, yolu açık olsun.
En doğrusunu yaptı instagram hesabındaki yorumları kısıtlamakla..
Kalbi kazuret olanların, pis bakışların saçma sapan, iğrenç lakırdılarını çekmek zorunda değil
Şeymadan nefret ederim ama bu adam zaten amerikalı yani ailecek mısırda yaşamıyor. Amerikada doğup büyümüş iş ve sosyal çevresi Amerikada.
Şimdi en basitinden gurbetçi milyarder türk işadamlarının hiçbirini tanımayız biz. Varsa yoksa birkaç ünlü işadamını biliriz.
ne yaşanıyor bilmiyorum umrumda da değil ama başkalarının düşüncelerini duymak istemiyorsa haklı sınırlandırmakta bazı insanlar cidden haddini aşabiliyor çünkü fazlasıyla
adam bagcılardakı arizona kertenkelesı tipli.
seyma ılla bunu finansör olarak kulllanıyordur m dolandırıcı ya da baska bısı olsa bıle seyma gıbı karaktertdekı kadında finansın kaynagı onemlı degıl .
basını agrıtmak ıstememıstır kı haklı .
sonucta kadın 250 gram altın kapmala lafını tescillettirmiş akıllı kadın bence ve onun yerınde olmak ısteyen bu ulkede bır mılyon kadın hazır asker beklıyor kıskanılıyorda.
Cevap
29Cevap
İlgi alanımda asla değil ve olamaz.. İfrit oluyorum böyle tiplere.. O sebeple neyi kısıtlarsa kısıtlasın hasbam 😃🖕 Keyifli günler..
Bu kadının niyetini anlayamadım bı tek. Cidden para avcısı olmayabilir mi diye düşünüyorum. oda az bı ihtimal geliyor
Bulduğu tipe bak yaaa bu kadın yine paranın kokusunu almış :D
Acaba Acun dan aldığı nafakayı almaya devam edecek mi evlenirse?
hayır evlendikten sonra nafaka alınmıyor
@kkevsersen
Demekki bu bulduğu Acun dan da zengin :D
yoksa hazır paradan vazgeçmezdi bu kadın 😂😂
Bence çapsız, seviyesiz, basitten de basit bir kadın. Ne yaptığı pek ilgimi çekmiyor.
Bunu takip edenler neyin kafasında madem hoşlanmıyorlar engellesinler bu kadar zor olmamalı
Kimeneki başkasının yaşantısı bu kadar eleştiren insan ne hakla eleştiri yapma karalama yapma yetkisini kendinde buluyor
Çok haklı bence. İmkanı olupta bu kadının yaptıklarını yapmayacak kadın hatta erkek bile tanımıyorum 😃
Milyarder değil milyonerdir. Saçma sapan ilişkiler, yorum yapmam. İyi ki de kısıtlamış. İnşallah saçma takipçileri artık takibi bırakır
Zerre ilgilenmiyorum kendisiyle. Kendine göre haklıdır
Hiç bir vasfı olmayan bir kadının hayatı niye bu kadar sizi ilgilendiriyor unutun gitsin.
Soyadını bile okuyamadığım bu çocuk için Şeyma çok hevesli evlenmeye her şeyi yapıyor helal valla
haklı boş yere linçliyorlar onun hayatı bize ne yani
Olabilir.. adamın giyim zevki bile yok masa örtüsü. Gibi geziyor
Zenginin malı züğürdün çenesini oldu olası yormuştur. İyi yapmış kısıtlamakla
Acaba parası olmasa gerçekten evi olacak mıydı mısırlı sevgilisi
Buna yorum yapanlar mal nie yorum yapiyon nie kisitlama hakki dogsun kadina
Bu kadını sürekli gündemde tutarak ne geçiyor acaba insanların eline, hiçbir vasfı olmayan biri kaile bile almıyorum
Böyle insanlari reklam yapıp gündemde tutmak bence hic mantıklı dogru bisey değil
Her yaptığını paylaşan kendisi zaten Allah için bunun ne vasfı varda hep gündemde ne yani zengin adamlara metres olmak bir başarı mı
Bir kadının erkekte aradığı özellik paraysa erkeğinde o kadında aradığı özellik kaç para ettiği olur.
Klasik Ortadoğu işte Ya. Hep kadın suçlu. Sanki acunu zorladı kız 18 yaşındayken. Adam kendine gencecik kızı fuckboddy yaptı. Buna ses çıkaran yok.
Üniversitelerde ders olarak öğretilmesi gerekiyor. bir insanın kendinden bu kadar nefret ettirebilmesi.
millete ne onun hayatından kötü yorum yapmaları saçma bilip bilmeden
Kaşar olduğunu oda biliyor
Başını ağrıtmak istememiş haklı
Bu kadın çok abartmış
hardcore çok hak ediyor
Sıkılmıştır milletin yorumlarından.
başkasını eleştirmek bize düşmez
Haklı. İsteyen istediğini yapar
Yoksa acunun paralarini birlikte mi eziyorlar :)))
Napsin kadın dünya üstüne gitti. İyi bile dayandi
En garanti memur. Memur bul Seymacim
Ya bu kadın ne yordu her yerde bunun haberi
Haklı kadının üstüne çok gittiler
tabii ki. Acun milyoner, Alsaloussi ise milyarder.
Kaşarın teki napsın linç yemekten sıkılmış işte :D
İyi yapmış dkjs
Çok ta skmde değil
Çokta iyi yapmış. Banane sanane?
Haklı
Ya arkadaş neden bu kadını umursuyorsunuz
Haklı tabi istediğini yapmakta özgür sonucta
İşine gelmemiş
İyi yapmışş
çok üzüldük :)
doğru olanı yapmış..
Haklı gibi