Hazer Amani Sıla'lı fotoğraflara, anısı var diyerek sahip çıkıyor gençler. Bilemedim, böyle her eski manitin fotosunu saklayacaksak ileride sıkıntı çıkabilir gibi 😅Bu önemli bir konu, masaya yatıralım. Siz ne yapardınız eski aşkınızın fotoğraflarını?
Ben de silmem, yaşanmışlıklar var.
Ayrıldığım gün silerim, giden bitmiştir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hazer Amani, Sıla'nın fotoğraflarını ''yaşanmışlık var'' diyerek silmedi. Ex'in fotoğrafı bize caiz midir?
Kendim galeride özel fotoları silsem de özellikle yanımızda başka birinin olduğu hatıra değeri olan fotoları genelde saklama taraftarıyım. Ancak biriyle ayrıldıktan sonra o kişinin fotolarını instagramda vs tutmak direkt ayıp bir hareket hem gelecekteki insanlara, hem eski sevgiliye.
Madem silemiyorsun, ayrılma. Madem ayrılacaksın, sil. Bu gibi uzatmalar hakiki sevgilin hiç görmeyecek bile olsa aranızdaki görünmeyen temiz enerjiyi mahveder. Sonra kız arkadaşlarına dert yanan sen olursun. Çok yalnızım, halbuki ayrıldık diye!!! Acaba? Tam bir bahar temizliği şarttır gençlik. Siz süper babannenizi dinleyin. Bir de Barış Manço'nun Süper Babaanne şarkısını dinleyin. Benim marsimdir!!! Hadi bakalım. Gene çok konuştum.🤣
Neresi onemli her sey cok acik degil mi belki doner umuduyla tutuyor ama hayatina biri girsin civi civiyi sokunce hemen puff olur o fotolar hatiralar anilar hepsi hayatina yeni biri girene kadar eskiye bak kapim hala acik deme ezikliginden baska bi sey degil
Düşman olmakla ne alakası var fotoğraflarını silince düşman mı oluyorsun? Hayatından tamamen çıkarmalısın bana göre bu düşman olmak değil. Şimdi böyle konuşuyorsun sevgilin olsa eski sevgilisiyle görüşse silmese saklasa falan ne düşünürsün empati kur
@heyyookhey görüsmeden bahsedilmiyor. Fotoğrafların hatıra olarak saklanması var. Siz ayrıldığınızda hatıraları silebilirsiniz, ben silmem. Hatıralarım benim için önemli. Sizinle aynı düşünmüyorum düşünmeyeceğim.