Ünlülerden yaz pozları gelmeye başladı. Siz en çok hangisini beğendiniz?
Demet Özdemir
Nesrin Cavadzade
İlayda Alişan
Hazar Ergüçlü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben insanların sapıkça düşnmelerini artık yadırgamıyorum. Toplum öyle olmamızı istiyor çünkü.
Kendimden biliyorum, bi kızın/kadının asla bir yerine bakamazdım, survivorda bile asla...
Da işte o açtı bu açtı etraf açıldı artık bakıyoruz. A pardon bakınca sapık oluyorduk dimi
Bu konuda katılıyorum çünkü erkeklerin kadınlardan 7 kat daha fazla nefsi var
Dikkat et canım KS haklı yorumunu kabaca bulup kaldırabilir. Gerçekler birilerine kazık gibi giriyor çünkü 😂
Gerizekalıks
Ayneb shajajs hard feminizm var
Disslike atan ya gaydir ya da lezbiyen
Yok beee cinselliğe aç maymun onlar 😂
et parçasından başka bi değerleri yok. Bedenlerini herkesi görüyor. Parayı basan kullanıyor, bırakıyor... Hiçbir insani değere sahip değiller. O yüzden hiçbiri ilgimi çekmiyor...

Yess, aradım ve buldum! Üsttekilerin alayı yalan.
😂😂😂😂😂
@secret_girll anam bu ne😧😧😧
Er kişi niyetine meftayı nasıl bilirdiniz
@beyazyakalıanarşist umariim zengin karidir. Yoksa bunun alıcı biseyi yok bana göre 😂 adamı yer bu😂😂😂
Karaya vurmuş balina misali😂😂😂
@_Minnak_Ask_ kantara girecek cüsseye ulaşacak kadar yediyse garanti zengin.😄
Bildiğin alplerde semirmiş büyükbaş bu😂
@beyazyakalıanarşist tam kurbanlık tosun, hatta daha büyüğü
😂😂😂
@jelllibonbonbon 🥺
Allahım bağrıma bir öküz oturdu misali
@_Minnak_Ask_ hisseli
Cevap
104Cevap
Rezillik annelerinin babalarının erkek kardeşlerinin rızası var mı acaba böyle pozlara.
Düşün erkek kardeşin var arkadaşları kız kardeşin de taş gibi diyor ya da baban bir ortamda ya bu senin kız değil mi diye soruyorlar utanç verici.
Ne demiş Mehmet Akif Ersoy; Ne edep var ne haya, çırılçıplak bedeni! Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni; desenize hayvanlar sizden daha medeni!
Sözlü atışmanız çok hoş 😂😂😂
ne alaka şkblfklfşklfkhld
Bak delikanlı çok insan tanıdım, senin düşüncende olan insanlar kendi karısına kızına bakılmasini istemez, ama elalemin karısına kızına bakar seni kastedmiyorum bu zihniyette olanlar böyle yiğidim
Dikkat et şikayet edenler yüzüne doğru söylediğin yorum kaldırılabilir... Vasıfsız çok.
@YağızDemirören cinsel obje seversin madem adamlıktan bahsetme... Demek ki böyle şeyler başına gelmiş ve kötü hissetmiş. Onu dile getirmiş herkes sizin gibi güzel kardeşim geniş yelpazeli olamıyor...
@YağızDemirören gavatolmuyor olacak
@Poncikkk98 ne diyon sen sorunlu
@YağızDemirören anlama kabiliyetin mi yok yazdığımı?
@YağızDemirören kendi karısına kızına batırmayan elalemede de bakmaz benim çok tanıdığım var öyle sen oradakileri gördüklerini adam etmeye çalış herkes bir değil.
@Poncikkk98 Çocuk sus, Muhattap olma benimle..
@YağızDemirören 😂😂😂 Aşırı komik geldin yaaa...
Milletin memesine apış arasına bakıp yazı hissetmek nasıl bir ruh hastalığıdır kendim giyerim giderim denize yazı hissederim de yaşarım da.
Para varsa ne ala
@Gazali_123 parayla ne alakası var arkadaşım ücretsiz halka açık plajlar var
Oraya neyle gideceksin yürüyerek mi?
@Gazali_123 niye yürüyerek gidince ne oluyor ?
🙄
Benim gözümde tek kişi vardır o da namusum olan kadın. gerisi umrumda değil.
Ama o kişiyi de bulacağım
Şimdi bunlar mı ünlü oluyor, biz ne oluyoruz, sokak kedisi mi, dünya komik bi yer.
Hiçbiri yazı hissettirmedi. Bana gittiğim yer okuduğum yazı (betimleme) ya da manzara fotoğrafı bunu hissettirebilir. Bikiniyle mi yazı hissettiniz? Buradaki olay nedir 🤦🏽♀️ Saçma bir soru daha
Bize ne onların güzelliğinden müşteri leri ilgilensin
Şimdi bu soyunan mal beyanında bulunan malı tezgah ta erkek lere sergileyen kadınlara sorsalar. Biz erkek ler için soyunmuyıruz tüm erkekler den nefret ederiz kendimiz için güçlü kadın (motr) olmak için soyunuyor uz derler. Soyunan kadın lara karsı degilim kşr olup ta kutsal bakire yi oynayıp namus abidesi kesilen kadınlar a gıcıgım
Anlamadığım şey, bunlar böyle alenen kendilerini milyonlara teşhir ederken suç olmuyorda , birileri bakıp begenirken gözlerini alamazken niye sapıklık oluyor ki
Bize ne bunlardan, vücutlarını açıkda bırakacak kıyafet giymek maharet mi, işiniz gücünüz medyadakileri şişirmek, güzelde değiller
Hiçbiri hissettirmedi. Ankara 'da hala hırkasız dışarı çıkılmıyor. Özellikle akşamları soğuk olduğu için fotoğraflar bile yazı hissettirmiyor.
Bizim kızlar açmayı seviyor göstermeyi ama bakmasınlar diyorlar djfj
Hazar Ergüçlü yüzünü kapatmış kalan yerlerin maşallahı var.😀😀
bunlar bana bişey ihssettirmez kendim gidersem o tatili yaparsam anca hissederim magazin takip edip kendimi tatmin etmem
kendilerini gittikçe düşürüyorlar bu tarz resimlerle. Bikini ile resim atınca ne oluyor anlamıyorum
Ben paylaşmadığım sürece yazı hissetmem. Elalemin fotosuyla mı kendimi avutcam
Hepsi hoş, görüşlere baktıkça insanların bakış açılarından utanıyorum.
Kızlar ilk görseli erkekler sondaki görseli beğenmiş şaşırmadım
Hazarın neyini seçtinz zayıf bi şey (memesiz olduğunu bu fotoda fark ettim şaşırdım) ben ilayda alişanı seçtim 😍😍
Şu resimleri görene kadar ünlülerin yaz pozlarından haberim dahi yoktu rast gele seçtim bana meşgale oldu teşekkür ederim
hiç biri... bunların hepsi kendini sergilemek talebi arttırmak için yapılan işlere benziyor aynı balıkçının balıkları ıslatıp "derya kuzusu bunlar" demesi gibi.
Dolar manzaralı bir oda bana daha iyi hissettirirdi. Pardon deniz manzaralı bir oda bana yazı daha iyi hissettirirdi.))))
Bende yaz pozu yok, kilo vermeye çalışıyorum 😬
Hazar ergüçlü fiziği çok güzel :)
Bacakları güzel sadece
Kızlar tarafından disslike yemişim ama olsun 😅
Göbek bölgesi de çok güzel. 😊
Ben pek begenmedim
@jelllibonbonbon Yani diğer seçeneklere göre Gayet Seksi ve güzel. tabi ki güzellik göreceli bi kavram saygı duyarım :)
Yazı hissedebilmek için illa yarı çıplak mı olmak lazım onu anlamadım ben yani 🤷🏻♂️
Bu en alttaki kızı da sırf iç çamaşırı var diye yoksa diğerlerindede olsa yani durum farklı olurdu
Hepsi berbat ve zevksiz ötesi
Fotograflar da profesyonel bile cekilmemis
Sanırım ünlüler deyince akla sadece kadınlar geliyor 🙄
Takip etmiyorum, ilgilenmiyorum ve onların yaptığı tatil paylaşımları değil bana yazı&tatili hissettiren kendim yaparak hissediyorum 🥳
Adamsın 😂
Eyvallah kanka 😃
Demet özdemir ve hazar erguclü ağzıma şarıl şarıl işese yaaa
Bu ne biçim bı yorum
Hazar erguclu gibi fotograf paylasabilsm keske daha sexy poz verirdim
İnan hiç ilgimi çekmiyor ve umurumda değil ve inanın insanların çok daha önemli dertleri var.
Cook kötü geldi bana bunlar bi yerlerini açmadan bile daha güzel fenomenler varken ünlüler bu işi beceremiyor ilayda Alişan seçtim öylesine 😜
Hepsi de yazı hissettirdi, gerçekten çok güzel pozlar. Nesrin Cavadzade'nin bir tık önde olduğunu düşünüyorum.
Hiç biri Bunlar Midemi bulandırıyor benim Bedava verseler gene bakmam bu b. klulara
Ucuz Dünya malları bunlar. Vücutlarını piyasaya çıkarmışlar.
Sondaki 2 kisinin vücutları ne cirkinmis ya 👎🏽 demet hoş görünüyo
Hazar çok seksi. Sizce de öyle değil mi? En çok Hazar’ı beğendim ben, ondan etkilendim.😎
Nesrin Cavadzade aura demek... Ad soyad bile kulaga hos geliyor🤣
Arabanın içine adım atmam yetiyor zaten yazın geldiğini hissetmem için daha ne olsun illa dört harfli bir şey mi görmek lazım
O ne 🤔🙄
Hiçbiri güzel değil, sonradan ünlüde olunmaz.
orasını bilmem ama bu dünya onlara da kalmaz.
Bize de kalmaz
Hiçbirini beğenmedim ben böyle giyinmelerden nefret ederim.
Hiç bir ünlüyü sevmiyorum artık hiç biri beni alakadar etmiyor ne yaptıkları falan 😊
boş işlerden bu yaşta emekli olduğun için tebrikler
Çok bakımsız fizikleri var
tanımamam ile birlikte umrumda değil.
hiçbiri bir ben olamaz
A şıkkını seçtim daha usturuplu bir paylaşım.
bunlar mı ünlü isimler?
Bunların hiç biri daha güzelleri var
Hiçbiri güneş kadar hissettiremez
Hiçbiride güzel değil :d
Bana yararı olmayan kilisenin papazını s2kiyim.
ilayda neymiş öyle cok güzelmiş cidden
Ilayda ne guzel kiz ya
Fizikleri cezbetmiyor
Tabiki Nesrininki teknede mis gibi🛥
bunlar teşhirci mi yaw:)
Nesrine ve ilaydaya düşüyorum
Hazar Ergün’le kesinlikle. Bugün bu fotosuna bakıp neyse 😛
En güzeli de nesrin..
Bu daha cesur bir poz 👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?