Güzellik & Bakım Sizce hangi ünlü daha güzel? eleniar Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizin güzellik anlayışınıza göre Hangisi daha güzel? Emeraude toubia Madelaine petsch Barbara palvin Ester exposito Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangi ünlü daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
__YAĞIZ__ Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Benim güzellik anlayışıma göre Barbara.. ama aralarında en güzeli A şıkkındaki ablamız bence 0 3 Yorumla eleniar +1 yıl Bende beğeniyorum onu Yorumla __YAĞIZ__ +1 yıl Bizlerie yeni bir güzel öğrettiğin için minnettarız Yorumla eleniar +1 yıl 😂😂 rica ederim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence barbara güzel değil. İnsanların Barbara neden güzel olduğunu düşündüklerini anlamıyorum 0 2 Yorumla eleniar +1 yıl Gözlerinin rengi ve yüz hatları güzel bence 🤷🏼♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Peki neden türk yok? Tek güzellik anlayışınız yabancılarda mı? 0 6 Yorumla eleniar +1 yıl Onları daha sonra yapıcam Türklerden de gerçekten çok güzel kızlar var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha tamam o zaman :) Biraz önyargılı davrndım özür dilerim. Yorumla eleniar +1 yıl Yok ne demek önermek istediğin kişiler varsa söyleyebilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fahriye Evcen, Burçin Terzioğlu, Neslihan Atagül, Bensu Soral, Tuba Büyüküstün, Hande Subaşı, Yasemin Allen.. Ben yazdım sen seçersin içlerinden :) Yorumla eleniar +1 yıl Teşekkürler 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim :) Yorumla
Lolipoooopp Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 80% +1 yıl Barbarayı daha çekici buluyorum 0 1 Yorumla eleniar +1 yıl Güzel kadın valla Yorumla
bunaldımdageldimcnm Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 98% +1 yıl tabii ki ester ve fındık burnusu. 0 1 Yorumla eleniar +1 yıl 😊 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. A nın makyajsız halide güzeldir 0 4 Yorumla eleniar +1 yıl Evet çok beğeniyorum onu Yorumla u KasiKesh +1 yıl Kadın zarrafı olduğum için alttaki 2sini eledim çünkü boya güzeli B sıkkı eh ama A sıkkı makyaj yapmasada duru bir güzelliği vardır Yorumla eleniar +1 yıl Kızıl saçlı olanı da çok beğeniyorum yüzünde fazla makyaj yok kırmızı ruju yüzünden öyle duruyor özellikle saçlarını çok beğeniyorum ama A şıkkı cidden güzel Diğerlerinden ester makyaj güzeli biraz ama barbaranın yüz hatlarıda çok güzel Yorumla u KasiKesh +1 yıl Peki sen bunların arasından hangisisin? Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Güzele güzel demem benim olmadıktan sonra 0 0 Yorumla
киɪɢʜтσғяσsєs Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Emeraude.. 0 1 Yorumla eleniar +1 yıl Gerçekten çok güzel.. Yorumla
Ngchfjjhfjfh Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Barbara iğrenç 0 1 Yorumla eleniar +1 yıl Beğenmemeni anlarım ama iğrenç diyemezsin bir insana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Benim güzellik anlayışıma göre Barbara.. ama aralarında en güzeli A şıkkındaki ablamız bence
Bende beğeniyorum onu
Bizlerie yeni bir güzel öğrettiğin için minnettarız
😂😂 rica ederim
Bence barbara güzel değil. İnsanların Barbara neden güzel olduğunu düşündüklerini anlamıyorum
Gözlerinin rengi ve yüz hatları güzel bence 🤷🏼♀️
Katılmıyorum
Peki neden türk yok? Tek güzellik anlayışınız yabancılarda mı?
Onları daha sonra yapıcam Türklerden de gerçekten çok güzel kızlar var
Ha tamam o zaman :)
Biraz önyargılı davrndım özür dilerim.
Yok ne demek önermek istediğin kişiler varsa söyleyebilirsin
Fahriye Evcen, Burçin Terzioğlu, Neslihan Atagül, Bensu Soral, Tuba Büyüküstün, Hande Subaşı, Yasemin Allen.. Ben yazdım sen seçersin içlerinden :)
Teşekkürler 😊
Rica ederim :)
Barbarayı daha çekici buluyorum
Güzel kadın valla
tabii ki ester ve fındık burnusu.
😊
Barbara heralde, barbara, manken olan.
A nın makyajsız halide güzeldir
Evet çok beğeniyorum onu
Kadın zarrafı olduğum için alttaki 2sini eledim çünkü boya güzeli B sıkkı eh ama A sıkkı makyaj yapmasada duru bir güzelliği vardır
Kızıl saçlı olanı da çok beğeniyorum yüzünde fazla makyaj yok kırmızı ruju yüzünden öyle duruyor özellikle saçlarını çok beğeniyorum ama A şıkkı cidden güzel
Diğerlerinden ester makyaj güzeli biraz ama barbaranın yüz hatlarıda çok güzel
Peki sen bunların arasından hangisisin?
barbar palvin açık ara
Güzele güzel demem benim olmadıktan sonra
Emeraude..
Gerçekten çok güzel..
Barbaradan guzel yok
☺️
Barbara Palvin 👎👎👎
Barbara
Barbara tabi ki 🤤
barbara