Hellöğğ sitenin mübarek insanları herkese iyi akşamlar dilerim 💁🏻 magazin servisine hoş geldiniz 🥳 soruma gelmeyen özellikle takibimdeki kişileri esefle kınıyorum 🙄 soruma geçiyorum hemen🙋🏻♀️ Oğluna isim olarak eşi Selim Selimoğlu'nun adını vermeyi düşündüklerini söyleyen Bengü, "İsim olarak soyadımız Selimoğlu olduğu için 'Junior Selim' diye düşünüyoruz. Zaten eşim Selim'in de hayaliydi. Zeynep ismini ben koymuştum bunu da Selim'e bıraktık" ifadelerini kullandı. Bence baya saçma bi tane var o isimden sonuçta ikinciye gerek var mı ki?
Bizim bir akraba var oğluna kendi adını koydu adamın adı mahmut çocuğun adı da mahmut iletişim kurarken küçük mahmut diye söylüyoruz hala dilimiz alışmadı çok kişi yadırgadı ama adam vazgeçmedi.
Bir diğer akrabamız da adı gökhan oğlunun adını gökbey koydu yine herkes karşı çıktı o da vazgeçmedi. Şimdi bu çocuk büyüyünce gökbey bey diye mi hitap edecekler. 🤔😁
Sonuçta çok saçma şahsen kendi adıma müsade etmem..
Yani kadın çok seviyor demekki, ne diyim :) aslında yeni bir yaşama yeni bir isim gerek diye düşünürüm her zaman için. Ama böyle eşinin ismini verenleri de eleştiremem. Yani evde 2 aynı isim olacak, ufaklığın ismine bide junior ekler olur biter.
Ben isimlerin kaderi çok etkilediğini biliyorum. Bu çok uzun bir konu. Ben çocuğum olsa ona bilhassa orijinal, kimsede olmayan, onun kaderine şifalı gelecek bir isim koymak için daha evlenmeden babası olacak adamla fikirbirligi yapardım. Junior gibi söylemleri çocuğa yapılan bir tür adaletsizlik ve şiddet olarak görüyorum.
Eşi çok guzel bir insansa koymak tabiki ister neden bu kadar yargiladiniz ki.. ama bana kalırsa birebir aynisi degilde kısaltması ya da benzeri koyulabilir çünkü herkes farklıdır farklı olmak da ister, belki daha iyi belki daha kötü, buna biz karar veremeyiz. Yinde de koyulabilir guzel bir şey :)
Ege de falan yaygın bunlar atıyorum Bu Örnekte Kişiler Tamamen Hayal Üründür Gerçek Kişilerle İlgisi Yoktur Ayşe Teyze 1943 Yılında Aydın da Doğdu 1949 Yılında İlkokula Başladı 6 Yaşındaydı 1954 Yılında İlkokuldan Mezun Oldu Ortaokula Başladı 11 Yaşındaydı 1957 Yılında Ortaokuldan Mezun Oldu Liseye Başladı 14 Yaşındaydı 1960 Yılında Liseden Mezun Oldu Sınıf Öğretmeni Olarak İstanbula Atandı 17 Yaşındaydı 1962 Yılında Liseden Arkadaşı Hikmet Amca İle Evlendiğinde 19 Yaşındaydı 1964 Yılında Bir Oğulları Oldu İsmini Hikmet Efe Koydular 21 Yaşındaydı 1966 Yılında Kızları Oldu Onun İsmini de Ayşe Gülsüm Koydular 23 Yaşındaydı Kısaca Ben Koymazdım Ama Koyanlar Var.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Farklı bir şey soyleyim, şaşırdığınız ama soruyla alakası olmayan; yanlız bazılarınizin aklına gelen bir şey..
Sanki seçmece sipariş gibi nasıl ilki bir cinsiyet, ikinci karşı cinsiyet çocuk yapabiliyor bu ünlüler ya da seçmece ilk çocuk nasıl ikiz oluyor.
Cevap: Ülkemizde sperm cinsiyet belirleme suç ama Kıbrıs'ta serbest. Gidip ben kız istiyorum diyor ona göre tupnbebek yapılıyor. Erkek istiyor, erkek sperm bırakılıyor
Neden çocuğuma benim adımın verilmesini isteyim ki her çağırışlarında kendi üstüme al7nacağım. Haa doktor 6 ay 1 sene ömür biçmiştir adım yaşasın falan derim de gerisi bence kendi hayatını zorlaştırmak olur...
Ben zaten bunu 7 yıl önce yaptım 😂😂 oğlumda 2 isim var birisi benim kendi ismim. Ve bu cevremde de moda oldu. Bir dünya arkadaşımda benden sonra benim gibi 2 isim koyarak kendi isimlerini verdiler
Junior nedir ya? Büyük konuşmayayim ama ben anne baba adını koymayı bile düşünmüyorum, tabii belki de o zaman mantıklı gelecektir bilemiyorum. Şimdiki aklımla kendi ismimi eşimin ismini ve birinci derece üst soyumun isimlerini koymayı düşünmüyorum. Tabii koyanlara da saygılı olmak lazım
Bana saçma geliyor, padişahlar bile o kadar çocukları olmasına rağmen kendi isimlerini vermemiş. 2. X gibi bu nedir böyle😂 biri seslense hangimize diyor diye kafa karışıklığı olacak.
Verilebilir, hiç aklıma gelmezdi.. Demek ki eşine o kadar aşık ki ortak olan canlarına aynı ismi veriyor.. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
benjamin franklinin dayısının ismini vercek değil ya
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu kadın bekarken çocuk çocuk diye yanıp tutuşuyodu 40 tan sonra Allah 2 tane nasip etti ne güzel. Hayırlısıyla kucağına alsın. Darısı da benim başıma :D
Bizde gelenektir dedesinin veya babannesinin ismini vermek
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya ismi güzel olur verirsin anlarım. Mesela çocuğuma koyacağım hayalimde ki isim şimdi sevgilimin adı ve ilerde eşim o olursak isterim koymayi. Ama bambaşka isim koymak tercihim
Ana Sayfa > Magazin > Anketler > Şarkıcı Bengü, doğacak olan oğluna eşinin ismini verecek! Siz eşinizin ya da kendi isminizi çocuklarınıza verir misiniz?