Ünlü oyuncu Can Yaman bir süredir aşk yaşadığı ve Şubat ayında evlenme teklifi ettiği Diletta Leotta ile tatile çıktı. Aşıklar dedikodulara nispet yaparcasına tatillerini sürdürüyor.Can Yaman'ın ocak ayında ünlü spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Kısa bir süre içinde sevgilisine evlenme teklifi eden Yaman, bir uçağın arkasına taktırdığı, "Diletta benimle evlenir misin? Seni seviyorum, Can..." yazılı İtalyanca sözleri Roma'da uçurtmuştu.
Dudak dudağa görüntülendi.
Yaman'la yakın zamanda nikah masasına oturması beklenen Leotta ile İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Roma'nın Başkan Yardımcısı Ryan Friedkin'in, geçtiğimiz haftalarda dudak dudağa görüntülendiği bir servis edildi.Görüntüler sonrası tüm gözler bu ilişkinin bittiğini düşünse aşıklar Como Gölü'nde tatil yaparken görüntülendi ve 'Ayrılık yok' mesajı verdi.Çift, önceki gün Capri Adası'ndaydı. Gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkaran ikili, keyifli anlarını da Instagram hesaplarından paylaştı. Yaman sevgilisinin bikinili hallerini paylaşıp hayranlarından beğeni topladı.
Sizce bu ilişki ne kadar sağlıklı bir şekilde sürer? Aynı durumu yaşasaydın ilişkini sürdürmeye devam edermiydin?
Aldatma durumu ile gündem olan çift kucak kucağa tatilde. Ne düşünüyorsun?
Resmen seviyesizlik ve basitlik! Ben sevgilime evlenme teklif edicem, sonra o kalkıp beni aldatacak, sonra ben onu güya affedip bir de üstüne tatile çıkıp kucak kucağa poz vericem. Tek kelimeyle iğrenç.. Bir insan karaktersiz olursa, para ve reklam uğruna her haltı yer. Reklam ya başka bir şey değil. Reklamdan istenen gelirler, banka hesaplarına yattığı an ayrıldıklarını ilan ederler. Yazık ki sevgi ve saygı gibi kavramların içini bu şekilde boşaltıyorlar. Yazıklar olsun, paranızda boğulun inşallah..
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence bu can yaman bu kadini sevmiyor. Vatandaslik icin evlenme teklif etmis olabilir. Bir de yenge her erkegin isteyecegi ozelliklere sahip. O açıdan da beraber bence. Yani yatak konusu için. Yoksa bir turk erkegi ozellikle seviyorsa boyle kadınının acik secik fotolarini atmaz böyle paylasmaz. Ya da bizim turk erkekleri biraz iki yüzlü. Turk kizina gelince oyle giyinemez, gecmisinde biri olamaz, bakire olmali, turk kizinin, turk erkegi ile sevgiliyken gecmisindeki sevgilisiyle/baska biriyle opusme/sevisme fotolari ciksa neler yasanacagini soylememe gerek yok sanirim. Tum bunlari yabanci kadin yapinca normal karsilaniyor belli ki bizim erkekler tarafindan. Belki can yamanin bu durumlari alttan alma sebebi de bu olabilir. Şu kadin diletta degil de dilara olsaydı boyle olmazdi hala beraber olmazlardi, o***pu denerek kapı önüne konmuştu çoktan.
Yetişkin insanlar, bu onların kararı. İhanet herkesi yaralar, erkeğin canını daha çok yakar.. Can Yaman bu durumu hazmetmiş görünüyor, ne diyeceğimi bilemiyorum. İlk kez bir çifte mutluluklar dileyemiyorum. Bazı ilişkilerin sonu başından bellidir çünkü. Dilerim ikisi de çok yara almaz
Ünlü değil de geniş midesizler mi desek daha doğru olur sanki.
Bu arada aşağıda bir hanimefendi kadinin göğüslerinden erkeklere laf etmiş sarkık dermişiz falan. Bacım bu mu sarkık kadın sürekli spor yapan biri zaten, sizin gibi ince beli oturduğu yerden sağlamak için sporsuz diyete girip kuru kemik kalmamış.(not: işbu kişi kimsenin vücudunu kucumsememistir, haklarını saklı tutar.)
Eğer ki gerçekten kadın Yan Caman'ı aldattıysa, daha iyi birini bulduğundan olabilir. Haliyle de aldatıp ayrılınca Yan Caman gururuna yediremeyebilir. Bu yüzden de ilişkiye devam edip kendisi onu aldattığı için terk etmek istemiştir. :D Bunlar hep akıl oyunları. Yani "Sevgilisi Yan Caman'ı daha iyi birini bulduğu için aldatıp terk etti değil de Yan Caman kadının aldattığı için onu terk etti" gibi bir algı oluşturmaya çalışmış.
ilişkilerini bu şekilde paylaşan, toplum önünde açıkça yaşayan, aldatmayı bile sindirip devam edebilen bir çiftin cinsel uyumu kesinlikle mükemmel bile gözükse de ilişki reklam ve rating sarmalından bir adım öteye gidecek gibi gözükmemektedir.
Ünlüler bu hayatı yaşıyor ne kadar rahatlar para bol tabi, biz ne desek takmiyorlar zaten bosa niye konusalim biz konusuruz onlar kazanir hayatini yasar biz gene ayni kaliriz, hic takip etmem boyle seyleri naparsa yapsinlar banane
Sosyete yapınca aşk oluyor halktan biri yapınca zina oluyor. çocuk olunca da sosyetenin ki aşk çocuğu garibanın ki o... u çocuğu oluyor dindar ülkeyiz ya.
Normaldir, çünkü bu tipler bir kucaktan diğerine atlamaya alışkındır ve bunlara kucak açanlar için de sorun yok. Evlilik vs. olmaz. Olsa da sonu gelmez.
Belli ki çıkar ilişkisi kimin kimle ne yaptığının önemi yok. Ünlülerde böyle oluyor genelde. Bu yüzden biz kendimiz gibi düşünüp yorumlayamayız onların ilişkilerini
İkisinide tanımıyorum herhangi bir videosunı da izlemedim. Aldatıp barışmışlarsa iyi yapmışlar zira senin bu varlıkları bize haner etmene tanıtmana vesile oldular. Daha ne olsun