Artık her ünlü kendinden en az 20 yaş küçük sevgili buluyor. Bu akıma katılmayan yok neredeyse. Kızlar para ya ve şöhrete gidiyor onu biliyoruz bu kart adamların amacı ne? Kız 22 yaşında Sergen Yalçın 48 yaşındaKız 24 yaşında beyaz 52 yaşındaKız 26 yaşında Özcan Deniz 49 yaşında
Ünlülerin çocuğu yaşındakilerle olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Sübyancılık ünlüler diye herşeyi yapmaya hakları olduğunu sanmıyorum kötü örnek oluyorlar hep bugüne kadar yararlı örnek oldukları tek bir konu dahi yok
Valla kardeş artık herkes böyle olduğu için bir şey diyemeyecem ama şunu diyim bu kızlar bunların 5 kuruşu olmasa suratlarına işemezler para her kapıyı açıyor işte
Ünlüler yaşıtlarıyla sevgili olunca toplumdaki insanlarda tamamıyla yaşıtlarıyla mı sevgili olur? Sübyancılık ortadan kalkar? Hayır. Ünlüler sandığınız gibi toplumu yönlendirebilen bir mertebe değiller. İşin ucu yine herkes işine geldiği gibi davranır, hareket eder
Pollannacilikla alakalı değil. Benim mottom bu. Beni ilgilendirir mi? Hayır. O zaman umursamam. Kim kimin parasını yiyor, kim gerçekten seviyor bilemeyiz de. Mutlu olsunlar derim geçerim kimseyi yargilamam. Ayrıca kimseyi kinamayiniz. Allah göstermesin bir şekilde başınıza gelir. İnsan kınadığını yaşamadan olmezmis. İyi günler dilerim