Adı Tuğçe Kumral, Erkenci kuş vb bir Cook dizi de rol aldı. Ama çok hoş kadınmış yeni fark ediyorum tam Türk kadını güzelliğin de. Büyük gözlü, dolgun yüzlü. Fare suratlı dizi oyuncularından bıktım keşke hep böyle yüzler olsa. 19 Mart 1983 de doğdu 38 yaşında.
Bu Türk kadın oyuncu Türk kadının güzelliğini temsil etmiyor mu?
Güzelmiş Dizilerde hep yan roldekiler daha güzel oluyor bana göre. BerenSaatmis Hande erçelmiş sıradan kişiler bıktık yahu aynı kisilerden. Şevkat yerimdar dizisinde yan roldeki kızı başroldekinden daha beğeniyordum. Arka Sıradakiler diye bir dizi vardı eskiden o diziye başladım eskileri hatırlamak için şu kız gözüme çarptı başrollerden daha güzel ama instagramını öğrenemedim konuk oyuncu galiba
Ben Arka Sıradakilerde en çok Büşrayı ve Zehra’yı beğeniyordum. Bu kız da güzel Buket’in arkadaşıydı galiba. Buket’i oynayan Esin Civangil de hiç ekranlarda dizilerde oynamıyor artık neden acaba ya eski oyuncular daha yetenekliydi
Ay evet bu kız çok güzel, benim de dikkatimi çekti bu dizide cidden yan roller her zaman daha güzel oluyor. Asmalı Konak'ı izlediniz mi bilmiyorum ama orda mesela Nurgül Yeşilçay ve İpek Tuzcuoğlu güzellikleriyle anılıyordu ama orda yan rolde oynayan hizmetci bir kız vardı yüzü çok güzeldi benim ilgimi çekmişti ☺️
Evet, izlemiştim haklısın. Hep başrolleri gözümüze güzel diye gösteriyorlar halbuki onlardan güzel ne kızlar var. Türk halkı da bakıyor ki başrol olmuş en güzel diyorlar örneğin Beren saat ünlü olmasaydı onların bir akrabası olsaydı dünya güzeli veya Türkiyenin en güzel kadını derler miydi? Bence demezlerdi Beren çocuk gibi küçük yüzlü birisi
@Su_perisii_ Büşra ve Zehra da çok güzel evet 😄 Özellikle ben Zehraya bayılıyorum çok güzel ama dizideki karakteri gıcık 😄 erkeklerden de oktaycıydım küçükken. Esin Civangil belki oyunculuktu bırakmış olabilir ekranlara dönse güzel olur tabi