Bihter ziyagil'e bakıyorum aşık oluyorum kadın halimle, öyle tatlı öyle bebeksi öyle güzel öyle duru ☺️ne kader iltifat Etsem az ama Atiye dizisindeki Beren saat'e bakıyorum bu kadın cidden Bihteri mi oynadı diyorum yüzü kup kuru, gözleri çukur bir değişik yaşa bağlıycam ama bu kadın 40 yaşında bile değil daha hayret ediyorumAbicim bunlar aynı kadın olamaz ya 😔
Beren saat bihteri oynarken daha hala gençti sanırsam o zamanlar bihterin yaşındaydı zaten yani 25 şimdi ise yaşlandı 40 yaşında falan yani ve 40 yaşının getirmiş olduğu çökkünlük var Eğer atiyeyi aski memnu zamanında oynasaydi yine duru bir güzellik olurdu biraz saç makyajda önemli ama eski gençliği gitmiş insanlar sabit duramaz sonucta
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yüzü çok zayıf ama burnu daha büyük görünüyor ona hayret ediyorum
Zayıf yüzlü olduğu için erken çöktü bence yüzü. Eski oyunculardan Sinem Öztürk vardı hatırlıyorsunuzdur belki, o oyuncuyu da ben arka sıradakiler dizisinde güzel bulurdum kadın çökmüş bence sadece yaştan dolayı değil, ince yanakları olduğu için zayıf yüzlü oldukları için
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
İkisinin de gençken güzeldi ama gençliklerinde belliydi aslında yani ben arada eski dizilere bakıyorum ikisinin de çökmeye yatkın yüzleri varmış Melisa Döngel ve Merve Boluğur’un da öyle bence